daje sinu svoje seksualne usluge

Te noći.

Nakon što su tanjiri očišćeni, Karolina je otišla pravo u svoju sobu sa novom snagom i željom da napiše svoj roman. Sedela je na podu sa svojim laptopom i strastveno pisala o liku, crpeći inspiraciju iz sopstvenih životnih iskustava i drugih žena koje je poznavala. To je bilo najviše što je napisala u jednom sedenju, do tada.

Njena kreativnost je bila u plamenu. Bila je na pravom putu. Glavna junakinja u njenoj priči bila je na putovanju u inostranstvu, sama, kada je upoznala muškarca. Međutim, tada je Karolinina kreativnost prestala. Njena mašta je potpuno zastala, ali je i dalje želela da piše. Onda se setila Jasninih erotskih knjiga.

Karolina se vratila do ormara, stala na stolicu i zgrabila kutiju punu ‘prljavih’ priča. Spustila je knjige na pod i sela. Nije postojala strategija ili određena knjiga koju je želela da pročita. Nije bilo vremena za to. Želela je samo neke ideje kako da postavi erotsku scenu. Nakratko je prelistala svaku knjigu u hrpi.

Knjige na vrhu gomile nisu bile baš zanimljive prema onome što je mogla da primeti. Neke od knjiga nisu imale mnogo seksa ili erotike. Ostale knjige koje su imale mnogo seksa bile su loše napisane. Tada je Karolina stigla do dna gomile i ugledala knjigu koja ju je ranije zaintrigirala, ‘Priče o ljubavi i incestu.’

Pogledala je poleđinu knjige, a zatim i sadržaj. Njena pretpostavka je potvrđena. Knjiga je sadržala niz kratkih priča o incestu različitih autora. Bilo je preko 50 različitih priča. Pregledavajući opise i naslove priča, videla je da priče sadrže različite kombinacije incestuoznih odnosa. Neki su bili otac/ćerka, drugi su bili brat/sestra, ili čak sestra/sestra. Činilo se ipak da su najčešće priče o majci/sinu.

Bio je to intrigantan trenutak za nju. Karolina nije bila seksualno naivna osoba i nikada nikoga nije osuđivala zbog njihovih fantazija ili fetiša. Ali incest? Bio je to fetiš koji je izgledao teško za progutati. Ali ipak je bila radoznala za priče. Bila je radoznala o svetu erotike i požude.

Pročitajte i ...  Poslije Svadbe

Karolina je otvorila knjigu i nakratko preletela nasumičnu priču:
1) Prva priča je bila o samohranom ocu. Bio je dobar čovek koji je dao sve od sebe da podigne buntovnu ćerku studenticu. Stvari su dobile seksualni obrt kada je otac otkrio da je njegova ćerka razmišljala o snimanju pornića. Suočio se sa svojom ćerkom i ona je priznala. Objasnila je da misli da je to uzbudljivo i da joj je potreban posao.

Unajmio ju je kao svoju sekretaricu. Ali bez obzira na solidnu platu, i dalje joj je bilo potrebno seksualno uzbuđenje u svom životu. Priča je uticala da se Karolina oseća izuzetno neprijatno ali i neobično uzbuđeno. Poznavala je mnogo samohranih očeva. Pomisao da imaju seksualne odnose sa svojim ćerkama bila je uznemirujuća, ali neobično stimulišuća. Bio je to perverzan osećaj koji nikada ranije nije osetila.

Okrenula se na još jednu nasumičnu priču:
2) Druga priča koju je pročitala bila je o bratu i sestri koji su planirali da pohađaju različite fakultete. Oduvek su bili najbolji prijatelji dok su odrastali. Bili su slomljenog srca i tužni što napuštaju jedno drugo. Noć pre nego što su trebali da odu jedno od drugog, doneli su improvizovanu odluku da se sastanu pored jezera u ponoć i da plivaju goli. Od tog trenutka stvari su eskalirale.

Ono što je Karolinu najviše iznenadilo u vezi sa dve priče o incestu koje je pročitala je emotivna privlačnost koju su imale. Priče su bile dobro napisane, a scene seksa su bile neverovatno dobro urađene. Polako je shvatala privlačnost porodičnih odnosa kao fantaziju. Bio je to krajnji taboo.

Kada je okrenula stranicu da pročita još jednu priču, zastala je kada je shvatila da je to priča o majci i sinu. Kao samohranoj majci koja živi sama sa sinom, tema priče ju je činila posebno neprijatnom.

Ali ipak je nastavila da čita:
3) Treća priča je bila o hrabroj i pristojnoj ženi koja se borila da uravnoteži svoju zauzetu karijeru advokata, sa svojim buntovnim sinom tinejdžerom. Nakon što je dobila dugo očekivano unapređenje, shvatila je da će njen radni raspored postati mnogo haotičniji. Znala je da više neće imati vremena da se bavi budalaštinama svog sina, pa je sklopila dogovor sa njim: ponudila je svom sinu seksualne usluge u zamenu za to da se ponaša dobro. Svakog vikenda bi otišla u njegovu sobu i zadovoljila ga. Njihova veza je od tog trenutka procvetala. daje sinu svoje seksualne usluge

Pročitajte i ...  Sine moj liži tvojoj mami

Karolina je duboko udahnula. Brzo je pročitala priču i osećala se emocionalno obuzeta temom. Osećala se kao da su likovi skoro stvarni i pitala se da li je takva priča uopšte moguća. Pogledala je na sat i već je prošlo 00:30. Čitala je bez prestanka više od 3 sata. Njena vagina je postala vlažna i željna pažnje, ali su joj se oči sklapale.

Svoju energiju je već potrošila na čitanje i pisanje. Nije bilo dovoljno energije za samozadovoljavanje, barem ne na način koji joj je bio potreban. Nakon što je stavila knjige na sto blizu svog laptopa, oprala se u kupatilu, ugasila svetla i otišla u krevet sa novopronađenom verom u svoje sposobnosti pripovedanja.
***
Sledećeg jutra.

Karolina se bacila na pisanje odmah nakon buđenja. Kosa joj je i dalje bila u neredu, a ona je još uvek bila u spavaćici. Erotske priče koje je pročitala prethodne noći poslužile su kao moćna inspiracija dok je kucala na svom laptopu.

Nakon toga se dugo tuširala i dala sebi toliko potrebno seksualno oslobađanje koristeći glatko dno četke za kosu unutar svoje vagine. Doživela je orgazam misleći na polu erotsku scenu koju je upravo napisala za svoj roman. Kada je završila, sišla je niz stepenice u džemperu i pantalonama i skuvala obilan doručak. Znala je da će miris sveže hrane koja se priprema biti dovoljan da dovede Nikolu u kuhinju.

Skoro 10 minuta kasnije, čula je njegove korake niz stepenice. „Izgledaš kao milion evra“, rekla je sarkastično, primetivši njegov neuredan izgled.

„Hvala mama. A ti izgledaš previše srećno za ovakvo vreme.“

To ju je iznutra nasmejalo. Izvor njene blistave kože i živahnog jutarnjeg izgleda bio je lep orgazam koji je sebi ranije priredila, ali on to nikada nije saznao. To nije bila njegova stvar.

Pročitajte i ...  Masturbirala sam Pred Mamom 1. Deo

„Došao si na vreme. Doručak je spreman.“ Karolina je uzela dva tanjira i napunila ih toplom hranom sa šporeta. Iznela je na sto i uzela dve šolje i napunila ih voćnim sokom. Oboje su seli i počeli da jedu.

„Da li si radila na svojoj knjizi?“ upitao je iznenada. „Rekla si da ćeš pročitati neke od onih knjiga. Kako je prošlo?“

„Prošlo je dobro. Jasna zapravo ima prilično zanimljivu kolekciju literature. Otvorila mi je oči za mnogo novih stvari, što je zaista pomoglo u mom pisanju.“

„Super. Možda ću kasnije moći da pročitam neke od tih knjiga.“

Karolina se skoro udavila hranom. „Ti? Stvarno? Mislim… nikada nisi bio neki veliki čitalac.“

„Nekada sam imao policu punu knjiga, sećaš se?“

„To su bili stripovi i strašne priče koje sam ti davno kupila. Nikad te nisam videla da čitaš literaturu osim ako nije deo tvog nastavnog plana i programa na fakultetu.“

„Jel ti imaš neki problem sa tim što ću ja čitati te knjige?“, pitao je Nikola uz blagi osmeh. „Mora da su prilično provokativne stvari.“

„Ne baš“, odgovorila je stidljivim tonom. „Trebaju mi te knjige… da budu uz mene. Znaš, u slučaju da mi treba još predloga da pogledam dok radim na svojoj priči.“

„Pošteno“, dobacio je Nikola pre nego što je vratio svoju pažnju na hranu.

KRAJ 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)