mama drolja jebanje karanje varanje svrsavanje

mama drolja jebanje karanje varanje svrsavanje

Kad smo došli doma, majku sam odmah odveo u kupaonu, skinuo je i stavio pod tuš. Iz pičkice joj je još curila sperma. Tip je očito dobro ispraznio jaja u njoj. Mama je bila potpuno iscrpljena i nije progovorila ni riječ. Kada sam završio s kupanjem, samo sam joj navukao spavaćicu. Nisam joj niti ponudio da obuče gaćice jer sam htio da mi njena pičkica uvijek bude dostupna, barem da je vidim na sekundu. Ja sam se skinuo samo u gaćice i legao s majkom.

Okrenuo sam se licem prema njoj i nježno je mazio po kosi. Osjećao sam veliku krivnju što nisam spriječio iživljavanje nad mamom i nisam mogao naći niti jedan način da se iskupim. Mama mi se uskoro približila i poljubila mi usne. Tako je valjda htjela poručiti da mi barem dijelom oprašta. Ja sam se približio cijelim tijelim i stisnuo uz nju. Namjerno joj nisam oprao pičkicu da uživam u mirisu njenih sokova i sperme. Nagnuo sam glavu prema njenim grudima i uživao u dodiru i mirisu koji je bio božanstven. Tako smo zaspali.

Ujuto sam se ja prvi probudio. Bila je subota i mama nije išla na posao. Skuhao sam joj kavu i donio u krevet. I dalje nismo ništa govorili. Ja sam pokušao.
„Mama, ono sinoć…“, počeo sam, a ona me je prekinula.
„Deni, ne bih o tome, malo je glupo to sve, pomiješani su mi osjećaji, probajmo to sve za sada potisnuti“, rekla je oprezno.

„Znam mama, ali to je bilo silovanje…“, insistirao sam da pričamo o tome.

„Imala sam ja već silovanja, nisam pričala ni tada nikome o tome“.
Zadnja rečenica me šokirala. Nisam htio dalje ispitivati, samo sam je zagrlio.
„Vodi ljubav samnom Jasna“, izbacio sam iz sebe prvo što mi je palo na pamet.

Nasmiješila se, pogledala malo ispod oka i spustila spavaćicu niz noge. Ja sam je pratio skinuvši sa sebe pidžamu i bokserice. Kurac mi je već nabrekao do pola. Zagrlio sam je čvršće tako da mi je kurac počeo rasti uz njeno tijelo. Uzela ga je polako u ruku i lagano prstima prevlačila po glaviću. Počeo sam joj dirati pičkicu preko gaćica koje su se punile sokovima. Mama mi je šapnula da ih skinem. Predamnom se ponovno ukazala vlažna pička koja je pulsirala sve jače. Pod prstima sam osjećao nabrekli klitoris koji sam malo mazio, a malo štipao.

Mami se sviđala takva kombinacija jer je glasno stenjala. Pizda se vlažila sve jače pa sam je počeo trljati s više prstiju. Majka se grčila od zadovoljstva. Prvo sam joj stavio dva prsta u pičku, a kako sam osjetio da prodiru lako krenuo sam i s trećim. Majka me tu pokušala zaustaviti lgano mi gurajući ruku od sebe, ali sam ja ubrzo nastavio. Imao sam potrebu da joj stavim u pičkicu nešto veliko da je totalno zadovoljim, pogotovo što je bila tako jako vlažna.

„Baš bih volio da imam velikoga da te usrećim mama“, ispalio sam ne razmišljajući.

„Pa imaš velikoga Deni“, majka me tješila.
„Mislim da ti ipak treba nešto veće, tako si napaljena i vlažna, nije te lako zadovoljiti“
„Volio bi nešto staviti u maminu pičkicu jelda?“, bila je izravna.
Prešao sam pogledom po sobi. Jedino sam primijetio mamin dezodorans. Pogledala ga je i ona i nasmješila se. Bio je to znak odobravanja. Uzeo sam ga ipočeo polako stavljati u pičkicu koja ga je polako usisavala.

Pročitajte i ...  Porodične igre

„Uh Jasnice moja, tako trebaš nešto veliko u pičkici, da te usreći, jesi nekad primila jako velikoga“.
„Svašta te zanima Deni“
„Molim te reci mi“, navaljivao sam dok sam joj uvlačio debelu limenku dezodoransa u pičku.
„Pa, jedan je baš bio jako veliki“, stidljivo je odgovorila.

„Čiji je bio mama, tatin?“
„Hmmm, pa baš i ne“, rekla je zacrvenivši se u licu.
„Molim te reci mi“, i dalje sam navaljivao dok sam kurac navlačio kao lud od uzbuđenja.

„Joj, mrzit ćeš me poslije kad ti kažem“

Poljubio sam je nježno u vrat i još jednom zamolio da jer me ta priča izluđuje.
„Ok, reći ću ti, ali nemoj mi to stalno predbacivati. Bilo je to na početku braka dok sam bila još jako mlada. Spavala sam sa svojim šefom Borom. Bio je lud zamnom, stalno mi se nabacivao, to mi se i gadilo i laskalo mi je. Jedan dan me je odveo u podrum po neku arhivu i dok sam bila okrenuta leđima uhvatio me za bokove. Sledila sam se. Htjela sam se okrenuti i pobjeći. On me zatim čvrsto stegnuo oko struka, osjetila sam mu kurac na guzi. samo mi je rekao da ima velikoga i da ću jako uživati. Pomislila sam da nisam normalna i šta to radim, ali nisam otišla.

Srce mi je jako lupalo. Pomislila sam na tvoga oca i zaplakala, ali nisam otišla.Rekla sam mu da ne želim, ali je on počeo da me skida. Skinuo mi je suknju, a onda brzo i gaćice i najlonke do koljena. Ostala sam polugola pred njim okrenuta leđima. Počeo mi dirati pičkicu jednom rukom, a dirati grudi drugom. Skinula sam bluzu, što mu je bio znak da krene. razmaknuo mi je noge i osjetila sam da se iza mene skida. Nisam htjela gledati iza tako mi je bilo lakše.

Rekao je da je lijepo što sam vlažna i centrirao je vrh glavića prema mojoj maci. Još sam malo raširila noge da lakše uđe. I zaista je bio veliki, pičkica se morala dobro raširiti. Bila je jako vlažna pa je ipak lakše ušao. Nikada mi niko nije ušao tako duboko, činilo mi se kao da mi ulazi u utrobu. Tada sam sve zaboravila, i na tvog oca i na osjećaj stida, samo su me prošli žmarci. Boro je nastojao biti što nježniji u meni, ali s tako velikim mu to nije bilo lako, pri svakom ulasku i prodiranju sam osjećala kako koža oko pičkice samko što nije pukla. grozna sam što ti ovo pričam Deni“.

„Ne mama, nastavi molim te tako me to uzbuđuje“, obodrio sam je da nastavi.

„Siguran si, neću ti se gaditi poslije“.
„Mama ja te volim ma što mi rekla“, rekao sam i poljubio je u usta.

„U redu, ako tako kažeš. Uskoro sam se potpuno prepustila, što je i Boro osjetio pa se počeo jače nabijati. Osjetila sam da je blizu, primaknula sam mu se i samo ga zamolila da ne svrši u mene. Bio je OK i izvadio ga je na vrijeme i svršio mi po guzi. Vrući mlaz me pogodio posred čmara, zatim prema nogama. Ja sam sva drhtala i dalj sam bila napaljena što je on osjetio i kao pravi muškarac je nastavio da me obrađuje. Okrenuo me je, uhvatio za glavu snažno poljubio. Dala sam mu jezik dok me žvalio i činilo mi se da me je toga više bilo stid, nego samog seksa.

Pročitajte i ...  Sreću nađoh kraj mame

mama drolja jebanje karanje varanje svrsavanjeKao da sam tek tada izdala tvog oca. Ali nisam mogla nazad. Stavio je svoj debeli prst u pičkicu i počeo ga nabijati dok me žvalio. Posjeo me na stol i nastavio prstenjačiti s dva prsta u pičkici iz koje su curili sokovi po njegovoj ruci. Čim je dohvatio klitoris počela sam svršavati jako se grčeći. uskoro smo bili gotovi. Poljubio me nježno u lice i navukao gaćice i najlonke ne obrisavši spermu. Oboje smo mirisali na seks. osjećala sam se jadno, prazno, ali zadovoljeno. Na neki način me Boro silovao, a opet ako sam uživala i nije bilo tako. On je izašao prije mene, a ja sam ostala malo duže sama sa svojim mislima.“

Kad je mama završila meni je iz kurca počela curiti sperma iako nisam htio izdrkati do kraja. Zaustavio sam se nakon prvog mlaza i ostavio malo za kasniije.

„Eto sine, imala sam velikoga ako si pitao“, rekla je malo sarkastično, ali s olakšanjem.
“ I što je bilo poslije“
„Pa izašla sam iz podruma i otišla u WC obrisati se. Nisam se mogla pogledati u ogledalo od stida. Kada sam došla kući još sam mirisala na Borinu spermu, ali tvoj otac nije ništa primijetio. bio je divan čovjek, ali je imao mali kurac, a očito je da sam ja imala kao žena i druge potrebe u odnosu na njegovu ljubav i dobrotu.

„I jesi li nastavila s Borom“
„Jesam. Imala sam potrebu jaču od razuma“, mama se potpuno otvorila.
Njena iskrenost me je dijelom sablaznila, a dijelom naravno dovela do ludila od uzbuđenja. Kurac mi je nabrekao i pulsirao. Mama je to osjetila i počela ga lagano navlačiti da mi olakša napetost. Nisam imao potrebu više da je jebem nego samo da se mazim s njom. Bila je to zapravo nezaštićena žena koja se očito nekada kao i sada prepustila potpuno strastima.

„Mama, pričaj mi još o njemu“, lijepo sam je zamolio da nastavi.
„Napaljuju te priče o mojim avanturama?“
„Molim te mama, eksplodirat ću“.

„Ne znam je li to pametno da ti kažem, ali Boro me je jednom i oplodio“.

Zinuo sam od nevjerice. Nisam mogao vjerovati što sam upravo čuo. Mama je nastavila.
„Zaista mi je bilo divno voditi ljubav s njim i dalje. uskoro smo se počeli sastajati u motelu nakon posla. tata ti nije ništa sumnjao jer sam uvijek radila dulje. Otišli bi na sat vremena, obavili sve što treba, istuširali se i smireni otišli kući. Boro je uvijek bio džentlmen i stavljao je uvijek kondom u koji bi svršio u meni. Jako sam voljela kad navali na mene i bez vađenja svrši. Jednom ga je stavio ali ga je jako žuljao pa sam mu ga skinula.

Imala sam potrebu da sjednem na njega, tako sam ga najbolje osjetila u sebi. On je sjedio na krevetu, a ja sam stajala i nabijala se na njega svom snagom okrenuta mu leđima. Cijela hotelska soba je mirisala na seks od naših sokova. Osjetila sam u jednom trenutku da me Boro pokušava skinuti sa sebe, ali sam nastavila da se nabijam. Nakon nekoliko sekundi osjetila sam kako štrca u mene. Brzo sam se sklonila s kurca, ali je već bilo kasno. Dosta sperme je ušlo u mene.

Pročitajte i ...  Mamine čarape

Osjećala sam se grozno. Znala sam da su mi plodni dani, a napravila sam takvu glupost. Boro me tješio da najvjerojatnije neće biti ništa. Ipak, bilo je, test na trudnoću mi je bio pozitivan. Kad sam to saznala izašla sam iz WC-a i morala sam tvog oca pogledati u oči sa spoznajom da sam trudna s drugim muškarcem. Tek tada sam shvatila kakva drolja sam postala i kako sam ga povrijedila i izdala. Tu noć sam tvog oca cijelu noć zadovoljavala, valjda sam se osjećala krivom.

Vodio je ljubav samnom ne znajući da u meni raste tuđa beba, koja je plod moje želje za zadovoljstvom i velikim kurcem.“

„I što si napravila“, morao sam saznati dalje, polako se mami sa strane gurajući glavić u dobro navlaženu pičkicu.
„Slagala sam da idem na jedan sajam u Beograd i tamo napravila abortus“, majka je bila krajnje iskrena.
„Nisi razmišljala da zadržiš bebu?“.
„Naravno da ne, ti si imao tek 3 godine, tvoj otac nije ni pomišljao na još djece. Ipak na abortus sam čekala do kraja. koliko god odvratno bilo uzbuđivalo me je da me tvoj otac jebe dok u sebi imam tuđi plod. Nekad bi plakala od stida, a nekad uživala kao prava drolja“.

„A Boro, šta si njemu rekla?“.
„Pred moj odlazak u Beograd me je još jednom jebao i rekao da mu više nisam privlačna i ostavio me. Osjećala sam se kao iskorištena drolja kakve je on već imao. Našao je bolju od mene sigurno. Tako je i bolje, ja sam tvog oca ipak voljela, a Boro je bio samo za zadovoljenje mojih nagona“.

Kurac mi je bio skroz u maminoj pičkici dok je pričala i lagano je pulsirao. Nije bilo potrebno puno napora da svršim u nju. Stisnuo sam se jako uz nju, uhvatio je za sise i lagano je punio sjemenom. Nije se ni pomjerila, samo je vaginalnim mišićima stisla moj kurac da iscjedi više sperme. Zatim se okrenula prema meni, samome gledala u oči i mazila po cijelom tijelu. Bilo mi je žao što nemam veliki kurac da je do kraja usrećim. A sad je postalo tako očito da joj je jako potreban.

mama drolja jebanje karanje varanje svrsavanje

Related Posts
Vrela majka

Kako sam pojebao majku zalio spermom Dugo sam ovo čuvao kao svoju tajnu. Ipak, odlučio sam da malo olakšam dušu, Procitaj celu pricu

Moja mama, moja sekretarica

sin kara mamu seskretaricu anal oral seks Jos za vreme studija pricao sam sa drugom oko otvaranje sopstvene firme. Ubrzo Procitaj celu pricu

Zabranjeno voće – III

kako je mama socno sisala kurac Tetka Lisa nas je odbacila kući, mene i Milijanu. Prvo Milijanu pa mene. Pozdravili Procitaj celu pricu

Zabranjeno voće – II

najbolji prijatelj pojebao mamu zestoko svrsavanje Nakon događaja sa mamom i znenadnog sexa par narednih dana se nije dešavalo ništa Procitaj celu pricu

Aaaaaaaa nemoj :)