jebe svoju sexy mamicu

Pozdrav svim ljubiteljima ovog sajta a priča koju ćete nadam se imati prilike da pročitate spada u red onih istinitih i dan danas traje. Da li ćete poverovati u sve napisano ostaviću vam na “slobodnu sudsku procenu“ jer je tema suviše delikatna da bih mogao nekome o tome pružiti i neposredne dokaze.

Inače imam 22 godine, živim u Beogradu, studiram DIF i potičem iz porodice srednjeg imovnog stanja a živim sa majkom od pre 6 godina jer moji su se razveli. Ovo o čemu ću pisati počelo je pre otprilike tri godine na prilično neobičan način.

Jedne pozne letnje večeri kada sam se odmarao od priprema za septembarski ispitini rok bilo mi je prilično dosadno i onako – tek da se nečim zabavim, “vrteo“ sam kanale kablovske tv. Na jednom od tih kanala sam se zaustavio jer me je privukla dobra muzika i odlučio da se tu malo zadržim.

Dok su išli spotovi primetio sam pri dnu ekrana nešto poput pokretne trake gde su – ubrzo sam shvatio, išle poruke lične prirode i neke osobe su u tim porukama ostavljale i brojeve svojih mobilnih telefona.

Malo se udubivši u celu tu “problematiku“ razumeo sam da su poruke puštane u svrhu međusobnog upoznavanja bile pretežno erotskog sadržaja a bilo je tu i želja za ostvarivanjem ozbiljnije veze ili poziva na avanturu. Na pamet mi je pala zanimljiva ideja da se javim na jedan od tih oglasa bez razmišljanja da li će i šta će uopšte od svega toga dalje biti.

Svideo mi se jedan oglas koji je – koliko se sećam, otprilike ovako glasio: “Crnka plavih očiju, 42 godine, zgodna i mladolika volela bi da joj se javi muškarac iz Beograda 35+ godina radi upoznavanja i zajedničkih lepih trenutaka“.

Kako su me – otkada sam postao svestan svojih seksualnih želja ponajviše privlačile starije i zrelije žene, brzo sam zapisao broj telefona i u momentu poslao poruku istovremeno munjevito smišljajući i detalje priče kako ću se predstaviti dotičnoj nepoznatoj dami.

Trebalo je da pišem i predstavim se svakako zrelije nego 19-godišnjak što sam tada i bio a opet ne previše izveštačeno jer bi se moja igra brzo razotkrila. To prvo veče smo razmenili par sms –ova gde sam odmah mogao zaključiti da je osoba sa kojom se dopisujem pre vrlo pismena i inteligentna i da tim pre treba da budem na oprezu da mi neki od detalja ne promakne i da ona otkrije koliko zapravo imam godina.

Napisala mi je da je iz Beograda zapravo da živi u Zemunu, da radi kao ekonomista u jednoj privatnoj firmi da je razvedena i da želi muškarca sa kojim bi osim seksa mogla o ponečemu pametnom da popriča s vremena na vreme. Ja sam joj se predstavio kao učitelj, starosti 35 godina, zainteresovan da upozna zreliju damu koja ume privući i zadržati pažnju muškarca svim vrednostima koje karakterišu prirodnu, originalnu i savremenu ženu XXI veka.

Pročitajte i ...  Daj malo mami da ti to radi... hoćeš?

Da sad ne dužim na ovom mestu o detaljima naše komunikacije, meni najvažnije je bilo da su joj moje poruke prijale i sam tok dopisivanja je sve više i više poprimao erotski sadržaj a pritom sam vodio računa da time bude toliko zaokupljena i “ušuškana“ i da pre ličnog susreta ne poželi da se čujemo telefonom.

Vremenom smo noćima pisali šta bi jedno drugom radili, danju se “ljubili nežno, dugo i zaneseno“ i mazili se ljubavnim jezikom pišući “srećo“ ,“anđele“ ,“medeno“ ,“kako mi nedostaješ“ i sl. Kako bi se slengom moje generacije reklo oboje smo se baš “primili“ i naprosto znali da moramo ići dalje i jedno drugo lično upoznati s tim što sam ja opravdano strahovao od tog susreta.

I… taj dan neminovnosti je došao – dogovorili smo se da se nađemo kod mene blizu u kraju,skupio sam svu hrabrost koju je bilo moguće dozvati u tom trenutku i pošao na “susret na slepo“. Međutim – tek tu je usledio najveći obostrani šok jer na dogovorenom mestu za sastanak je skockana i blistavija nego ikad stajala moja mama!

mama jebozovna crnkaDok sam se približavao mestu dešavanja 1001 haotična i isprekidana misao mi je brujala kroz glavu: jednostavno pobeći, doći i reći joj kako jeste – da zaista nisam mogao imati pojma sa kim se dopisujem jer i ona baš kao i ja, nije iznela sve tačne podatke o sebi, okrenuti sve na šalu što mi je bilo nekako najprirodnije..

Ovde zarad svega onoga što će uslediti treba da napišem da sam retko i duboko podsvesno svoju majku doživljavao i kao izuzetno zgodnu ženu što ona zapravo i jeste. Prava rasna crnka, duže ravne negovane kose, plavih očiju, visine 170 cm, težine taman tolike da svega ima a ničega previše, umela je obući se sa stilom a ujedno provokativno i rafinirano sa istančanom merom dobrog ukusa.

Sviđalo mi se da je takvu gledam, divio sam joj se ali nikada do tada nisam išao do granica drkanja na njeno telo i zamišljanja našeg seksa jer mi je to jednostavno bila nepristupačna tabu zona razmišljanja.
“Ćao Lana“ (tako mi se predstavljala u porukama što naravno nije bilo njeno pravo ime) “Ja sam učitelj sa kojim si se tako lepo dopisivala“, odmah sam krenuo da olakšavam šok-atmosferu koju je bilo normalno za očekivati.

Pročitajte i ...  Moja mama na vojnickoj kurcini

Nakon što je par sekundi stajala kao ukopana videći po njenom izrazu lica da ne zna da li bi pre zaplakala ili prasnula u smeh rekla mi je samo: “Dakle, neverovatan si“ uz nešto poput smeška.

“I šta ćemo sada bebo moja?“ pitala me je već okrenuvši sve na šalu kao i ja. “Pa ništa medeno moje, hajde da budemo dobri glumci i odigramo ovo kao pravi sastanak dvoje koji su se zaljubili jedno u drugo na neviđeno“, nasmejah se ja.

Kako je bilo predvečerje divnog letnjeg dana seli smo u obližnju bašticu,ćaskali o svemu i svačemu osim o našem dopisivanju međutim primetio sam da i kod mene i kod nje to stoji negde u podsvesti i da atmosfera – zapravo najviše sjaj u našim očima otkriva da nam se počelo dešavati ono što se događa u početku zaljubljenosti muškarca i žene ali smo oboje nastojali svim silama uobičajene komunikacije majke i sina to ugušiti.

Nakon ćaskanja šetali smo po keju i predložila je da se malo odmorimo na jednoj takoreći skrivenoj klupici sa lepim pogledom na reku. Sedeli smo, ćutali i ja sam je sasvim spontano i ne razmišljajući o bilo čemu uhvatio za ruku i počeo da je nežno i polako milujem. “Hej, šta to radiš, ti si se mnogo uživeo u našu predstavu“ šapnula mi je smeškajući se. Ništa nisam odgovarao već je i dalje milovao po prelepoj baršunastoj koži i primetio da malo drhti ali mi nije odgurnula ruku.

Bio sam sve više uzbuđen i u jednom trenutku sam joj šapnuo: “Želim da te poljubim, sviđaš mi se i zaljubio sam se u tebe“. Kao da je to nakon svega nije preterano iznenadilo odgovorila mi je verovatno i sama skupljajući poslednje ostatke zdravog razuma: “Ne maleni, to nikako ne smemo, zabranjeno je, grešno, već smo sa ovim predaleko otišli.“ – ali nije istrgla ruku iz moje.

“Ali ja sam shvatio da si ti žena koja mi može ispuniti život i volim te i na ovaj način“, nastavljao sam kao u transu dalje milujući je sada i po kolenima sve više zavlačeći ruku ispod lepršave letnje haljine.

“Šta to radiš, poludeo si, ne smemo shvati, molim te ne…“ šaptala je sve brže istovremeno sve teže dišući jer je i sama bila uzbuđena mojim laganim i nežnim milovanjem. “Molim te, samo jedan poljubac, niko nas ovde ne vidi, samo da jednom osetim tvoje čarobne usne.“ – molećivo sam joj tiho govorio ne prestajući da je milujem svuda ispod haljine.

Pročitajte i ...  Mislila sam da Sanjam 1. Deo

U momentu- iako sasvim u grču ostatkom tela, nagla se ka meni uz najtiše moguće “O Bože,šta radim, ovo je ludo…“ i pružila mi svoje usne koje su se spojile u najlepši ljubavni poljubac na svetu. Kada sam osetio tu vrelinu i slast nisam mogao a ni želeo stati i počeo sam je ljubiti naizmenično strastveno i nežno dok su nam se jezici isprepletali u divljem plesu…

Nakon ni sam ne znam koliko vremena provedenog na našoj skrivenoj klupi samo me je odgurnula od sebe i zamućenog pogleda od strasti i zaljubljenosti mi rekla: “Hajdemo kući, ne želim to ovde…“

Ni sam ne znam koliko brzo smo sve vreme držeći se za ruke došli do stana s tim da smo već u liftu ostali polugoli jer smo vođeni neverovatnom željom i obostranom privlačnošću bukvalno rastrgli jedno drugom delove odeće…

Odmah smo se bacili na krevet u spavaćoj sobi gde je ona već u transu sve glasnije gotovo vrištala: “Uzmi me, jebi me, tako dugo ovo nisam osetila, poludeću koliko te želim…“ jebe svoju sexy mamicu

I ja sam ludeći od želje da što pre budem duboko u njoj gotovo zaboravio na predigru, bacio je pod sebe i počeo da joj nabijam pomahnitali kurac želeći da nikada više ne izađem iz tog vrelog,slatkog i podatnog predmeta svih svojih želja. Bio je to naš medeni mesec,naša prva bračna noć,prvo tucanje žene i muškarca obnevidelih od uzajamne zaljubljenosti i želje da se spoje u Jedno za čitavu večnost.

“Kako si lepa,kako me izluđuješ,čarobno mi je…“ šaputao sam joj dok sam je uzimao od pozadi a ona kao pomahnitala mešala svojim pocrvenelim i oznojenim guzovima.“Takooo ljubavi,ahhh kako je divno,jebi me, ne vadi ga nikad,bebice,milice moja…“ vrištala je pod udarima mog kurca želeći da ceo svet čuje da od te noći samo meni pripada i da je moja ljubljena ženka. Dok se odozgo do krvi snažno nabijala na mene ljubeći me bez daha je šaputala: “Voliš li me jedini moj,kaži mi koliko me voliš ljubavi?“

U strašnom orgazmu koji me je gotovo onesvestio puneći je neprekidno svojom vrelom spermom samo sam stigao da izgovorim “Volim te najdraža moja,volim te najviše na svetu!“

Ta naša prva nezaboravna ljubavna noć traje do danas i svaki naredni dan je sve lepši jer se neizmerno volimo ne misleći o tome da u grehu živimo. Niko nije savršen i ne zaslužuje osudu sve dok živi kako živi i pušta druge da slobodno žive.

One thought on “Ljubavnici”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)