Fina ugledna nasmejana napaljena mamica droljica

Fina ugledna nasmejana napaljena mamica droljica

Fina ugledna nasmejana napaljena mamica droljicaIme: Lina

Mesto: Valjevo

Godište: 1961.

Zanimanje: Tvoja Mamica

 

Opis: Za prijatelje sam fina, nasmejana i ugledna dama koja je klasičan primer dobrice i poštene osobe. Ali oni ne znaju šta su moje najdublje fantazije. Fantazije mračne i skrivene duboko u meni, ali tako napaljujuće i ispunjavajuće. Otkriću ih tebi ovde jer me ta želja obuzima, kako moje telo tako i um. Želim mladog, napaljenog, tvrdog momka koga mogu da nazivam svojim sinčićem i koji bi mene gledao kao svoju mamicu.

Da, mnogi će reći da je to nemoralno, poremećeno… ali to je ono što mi vlaži ribicu više od svega. Dečačiću moj, kako si samo porastao. Uhhhh one mlade droljice koje te obleću sigurno uživaju u tom predivnom komadu koji kriješ u gaćama. Ali lepi moj, oni ne mogu da ti pruže ono što iskusna tvoja mamica može.

One nemaju tu brigu i znanje kao ja. One nemaju ovako bujne grudi koje su željne dodira i sisanja. Dođi sinčiću da te mamica podoji, tako tako, sisaj te nabrekle bradavice i mazi moju zrelu dlakavu macu koja te toliko voli! Mmmmmm prvo prstiće guraj, tako… prvo polako a potom sve jače, grublje. Razradi svoju mamicu pre nego joj nabiješ tu alatku dubioko najdublje!

Javi se ako želiš svoju ličnu napaljenu mamicu 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 6 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Lina i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

 

Fina ugledna nasmejana napaljena mamica droljica

 

Sisate.net

Pročitajte i ...  Lora - Volim Žestoko
One thought on “Lina”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)