svršio kćerki na sise

Imam 24 godine, znači mlada i zgodna, a odmah ću vam reći i čime se bavim. Baš me briga kako će te to nazvati, radim ono što volim i od toga živim. Muškarci me pozovu da im pravim društvo kad idu na negdje na put, službeno preko tjedna ili samo za vikend.

S vremenom sam stekla određeni broj takvih partnera, neki od njih čak i znaju da prihvaćam pozive od drugih , a mnogi to i ne znaju. Osim pristojne nadoknade prihvaćam isključivo hotelski smještaj i to ne bilo kakav. Iz razloga kojeg ću vam ispričati postala sam ovisnica, ne o seksu nego o seksu u hotelu. To me očito posebno napaljuje, a ženska u napaljenom stanju je sposobna za svašta i muškarci to dugo pamte.

Sve je počelo s mojim tatom. Bila sam još nevina, a probuđena neutažena seksualnost me izluđivala. Obzirom na dečke iz mojeg društva, uvidjela sam da bi moje prvo seksualno iskustvo ne bi bilo i zadovoljenje koje tražim.

Moj tata je bio tip muškarca koji se sviđao ženama, iako ne atletski tip, ali visok i privlačan.
Potpuno nesvjesno sam počela pred njim nastojati pokazati da i njegova curica postaje žena, sa svim svojim potrebama.

Na primjer, prečesto bih se saginjala tražeći nešto izbacivši moju guzu s nekim kratkim hlačicama, rastegnuti se da iskoče što više moje cike ili slično.

Potajice sam pokušavala uhvatiti njegov pogled, ispočetka je to išlo malo teže, ali s vremenom njegov pogled se počeo više zadržavati na meni. Nadala sam se da u tim trenucima njemu dolaze misli “ajme kćeri nabit ću te na kurac budeš li mi se tu motala tako jebozovna.”

Tek nakon nekog vremena mi je i rekao da pazim malo jer neke stvari ne može kontrolirati, na primjer erekciju iako je usmjerena prema rođenoj kćerkici.

Ostao je otvorenih ustiju kad sam ja na to rekla, “ali ja i želim da ti se diže na mene, ljubomorna sam i želim da ti se diže samo na mene, želim da me ti razdjevičiš i da mi pružiš taj prvi užitak za kojeg ne želim da bude kratak i površan”. On na to kaže, pokazujući na svoj nabrekli kurac, “jel ti vidiš što si sad napravila? Ali ovako napaljen bih odmah svršio, moramo napraviti plan, ako već hoćeš”. “Super onda, ja ću se pobrinuti za kontracepciju, želim ga baš osjetiti” kažem ja.

Pročitajte i ...  Mamina Masaža 2. Deo

I ostvario se plan, a plan je bio da me povede sa sobom na jedan put koji je podrazumijevao i noćenje u hotelu, kao nek ja malo budem po gradu i vidim svijeta.

Neću vas zamarati s ostalim detaljima, držimo se moje ispovijesti, a ta je kako me tata razdjevičio. Već sam prolazak kroz hotelske hodnike, kao i sam ulazak u hotelsku sobu me toliko uzbuđivao da sam imala osjećaj da ću imati orgazam i bez seksa. Kad smo se smjestili i raspakirali stvari, prva sam otišla pod tuš, a zatim tata. Dok sam ga čekala pokrila sam se gola plahtom do brade. Tata je izašao, gol naravno, a kurac mu je već stršio. “Ne čudi se” kaže kroz smješak tata,“kad zna što ga čeka”.

Dok sam ja uživala u pogledu na njegov kurac, on je povukao plahtu i ostala sam onako gola pred njegovim očima. “Sviđa ti se to što vidiš?” pitam ga, a on me uhvati za noge i privuče k sebi na rub kreveta i kaže “znaš, da si tuđa, sad bih te samo pojebao koliko me pališ, umjesto tog kratkog zadovoljstva želim da ti ovaj dan ostane poseban. Toliko si mi jebozovna da te želim cijelu, a ne samo tvoju netaknutu pikicu.” liži mi picu tatice

I onda me počeo ljubiti po cijelom tijelu, moje bradavice su htjele eksplodirati od užitka od grickanja i njegovog jezika. Spustio se na pod pa mu je, uz moje uzdignute noge, moja pica bila na raspolaganju da me počne ustima i jezikom nadraživati.

“Ajme kao je to dobro, nemoj prestati, svršit ću ovako brzo”. Rukama mi je istovremeno gnječio po grudima, a onda je u jednom trenutku, dok me jezikom zadovoljavao, stavio svoj prst na moj anus i počeo lagano s njim ulaziti.

“Uhuuuuu tataaaa, umrijet ću od užitka, a nismo ni počeli”. I počela sam se grčiti od orgazma i neopisivog užitka, da masturbirala sam i prije naravno, ali ovakvom intenzitetu svršavanja se nisam nadala. “To ti je tek početak” kaže tata, “noćas nema spavanja i želim iskoristiti svaku tvoju rupicu.”

Podigla sam se na rubu kreveta, on je ustao i približio svoj kurac mojim ustima, uhvatila sam ga rukom i počela ga izdrkavati i s užitkom ga počela primati u usta, najprije polako, a onda dublje dok se ne zagrcnem .

“Moraš naučiti kako jezikom i rukom istovremeno uzbuđivati muškarca, pazi da ga ne držiš i natežeš prečvrsto” uputi me on. “Diraj me i hvataj za jaja također”. “Uh, volim ovo” kažem ja, “idemo do kraja?” Neće ti smetati ako te pošpricam spermom? Volio bih to ako ti nije problem?”

Pročitajte i ...  Moja ćerka Tamara

“Samo naprijed, maštam o tome već dugo”. “Uh.. već sam toliko nadražen da ću brzo” kaže tata.

svršio kćerki na siseI nije dugo prošlo, kad je osjetio da će krenuti, izvadio je kurac i rukom ga počeo izdrkavati i usmjeravati špricanje. Osjetila sam spermu po očima, po licu, ustima i na kraju ga je ispraznio do zadnje kapi po mojim grudima.

Ostali smo tako, ja oblizujući usta i razmazujući s guštom tu spermu po sebi, a on se spustio na krevet dolazeći do zraka.

“Znaš”, kaže on, “bolje je da smo ovako već svršili i da ti je pikica još netaknuta, a i guza btw” nasmije se on, jer bih inače prebrzo svršio, ovako je cijela noć pred nama”. “Ne mogu dočekati” osmjehnem se ja.

Otišli smo pod tuš zajedno, i onako klizavi od sapunice jedno drugo hvatali, on mene za grudi i guzu, a ja njega za kurac. Izgleda da mu je to godilo jer mu se kurac opet počeo dizati. “Mmm .. hoćemo nazad u krevet?” pitam ga sa smješkom ali on kaže bolje ne, idemo malo van,
moramo nešto i pojesti.

Dok smo jeli nismo baš mogli pričati o nama, prostor nije nudio takvu intimu.Ali kasnije, dok smo hodali gradom, kažem mu “tata, meni se jako svidjelo imati ga u ustima”.

A on kaže “uhh ne mogu ti opisati taj osjećaj kad sam ga stavljam tebi, svojoj curici, u usta i da ti uživaš u tome, to je nešto baš posebno”.

Nakon nekog vremena, vratili smo se u hotel i ušli u sobu. Tata je zaključao vrata i pogasio sva svjetla osim onog u kupaoni koje je tek neznatno osvjetljavalo sobu. Samo smo se na brzinu otuširali i onako goli stali pred krevet, a tata me zagrlio i počeo maziti dirajući me po cijelom tijelu. Spustila sam se na krevet i raširenih nogu prepustila njegovom maženju. Taj osjećaj, hotel, mekani rubovi kreveta, polu mrak…

Mogu biti s kim god želim i raditi što god želim, nitko ne zna. Već to mi je stvaralo neopisiv užitak.

Ljubio je moje nabrekle bradavice, stomak, grickao guzu pa lizao moju pikicu.
Gurnuo mi je jezik malo dublje i počela sam cviliti od užitka. “Prvi put ti je i hoću da budeš baš narajcana prije nego ti ga počnem stavljati” kaže on, a ja na to “uhh izgleda da možeš odmah” gledajući u njegov nabrekli kurac.

Pročitajte i ...  Zabranjena Igra

“Pričaj mi što najviše voliš na meni i što bi mi sve radio” pitam ga uzbuđena. “Pa sve volim, sve me na tebi uzbuđuje, iako si mi kćer ali si mi baš baš jebozovna i želim ti ga zabiti zguza”. Na to sam odmah skočila, naslonila se rukama na krevet, podigla visoko guzu i rekla “Ovako?” “Uhh sad više ne mogu izdržati, moram ti ga staviti”. Uhvatio me je za bokove, širio guze, a onda kurcem polako prelazio preko pikice iz koje se cijedilo od užitka. “Stavit ću ti samo glavić za početak”.

Osjetila sam kad mi je malo ušao, miješala sam guzom od uzbuđenja. “Samo reci …” počeo je govoriti kad sam se ja zabila guzom unazad na njegov kurac da mi uđe do kraja. Osjetila sam da me malo pecnulo probijanje himena ali to je brzo nadoknadio užitak koji sam osjetila imajući ga u sebi cijeloga i pokreti kurca.

A onda je tata počeo s jebanjem, najprije lagano izvlačeći kurac i nabijati ga, povremeno mijenjajući tempo.

“Voliš ovo? uživaš?” pita me dok se nabijao, a ja “voooooolim i hoću to stalno”.
“Onda evo ti ga” i počeo me napokon više ne štedjeti nego, uhvativši me s obje ruke za cike, jebati svom snagom kao neku droljicu. Da sam htjela svršiti mogla sam odmah, ali nisam htjela da ovo jebanje prestane, željela sam da traje i traje…

A kad je tata rekao “ne sjećam se da mi je ikad ovako kurac bio nabrekao, uživam gledajući ga kako ti lijepo ulazi, možda je i najbolje da ti ga baš tatica zabije prvi put? A tek ovaj poseban užitak..” počela sam skoro vrištati od nadolazećeg orgazma. tatica joj uzima nevinost

Tata mi je u strahu pokrio usta rukom ne prekidajući jebanje. I dok sam se trzala u orgazmu koji nije prestajao, držao me tako nabijenu na kurac, samo s povremenim nabijajanjem kurca do jaja. E to vam ne mogu opisati, taj osjećaj svršavanja dok te tata tako drži nabijenu na kurac…

Napokon sam se okrenula i ispružila, “a ti nisi svršio ??” pitam ga gledajući mu još podignuti kurac. “Bolje ne jer ako svršim treba mi veća pauza, a imam planova s tobom ovu noć. A što se mene tiče, istovremeno svršavanje je ionako precijenjeno”.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)