razvaljuje mamu u čmar

U to vrijeme imao sam 18 godina, i taman krenuo na faks. Preselio sam se u podstanarski stan iako mi je Zagreb od kuće udaljen samo sat vremena vožnje, a doma sam dolazio svaki vikend. Kada sam se nakon zadnjih ispita vratio provesti ljeto s roditeljima stari mi je sav nadrkan rekao da se on i mama rastaju.

Mama je potvrdila, a oboje su, kako očekivano, okrivljavali drugu stranu. «Službena verzija» glasila je da se taj brak jednostavno potrošio, da je ljubav isparila, a da je stari bijesan jer će morat plaćati alimentaciju, a nije mu padalo napamet da se iseli iz «svoje» kuće. Stara se uopće nije za to zakačila tako da se već kada sam se ja vratio, preselila u lijep stančić udaljen svega desetak minuta od kuće u kojoj sam odrastao. Ono što nisam znao je da je moje frendove još iz osnovnjaka zamolila da joj pomognu oko nošenja stvari.

Bio sam blizak sa nekoliko njih, a dvojica, Ratko i Boris, preselili su staru. Borisa se valjda sjetila zato što vozi kamion. Moja mama cijeli život bila je domaćica, nije nigdje radila pa joj je najbolje pasalo da to obave usred tjedna, dok je tata na poslu, a ja se još nisam vratio s faksa. Za razliku od mene, dečki se nisu ni pokušali upisati na fakultet pa im je bilo svejedno.

Nije mi uopće palo na pamet da u mojim vršnjacima vidi nešto više od dečki koji joj pomažu. Mlada znojna mišićava tijela, a njena pičkica bez kurca već nekoliko mjeseci…. to je bilo dovoljno da im ponudi nagradu u naturi. Rekla im je da im može platiti navečer, kada ode do bankomata, ako nemaju nikakve planove za večeras. Rekli su da im paše, i to veče moji prijatelji otišli su u majčin stan gdje im je uz lovu ponudila još nešto: svoju ocvalu pičku. kevu jebu dva ortaka

Stara je atraktivna, dobro građena plavuša, a iako već ima 43 godine u guzici, i dalje muškarci imaju na čemu pasti oči. Te noći Ratko i Boris tucali su mi mamu preko dva sata. Bila joj je to najbolja jebačina u životu nakon koje im je odlučila ponuditi sljedeću kombinaciju: nije joj padalo napamet da se uskoro opet uda, a neobavezna ševa s frajerima bila je prekomplicirana s bijesnim bivšim mužem na grbači, osim toga, mislila je da bi tako nešto i mene smetalo.

I tako su se frendovi i moja stara dogovorili da će se sastajati preko tjedna, kad njima paše i kad mene ne bude bilo (ja i dalje živim kod starog, ali mami kapnem preko vikenda). Poprilici jednom tjedno dečki će doći do nje, i iskarat ju ko krmaču. Baš ono što joj treba.

Za nekoliko mjeseci počeo sam primjećivati promjene na njoj. Našla si je nekakav fuš poslić kako bi uz skromnu lovicu koju joj je stari davao mogla malo bolje živjeti; ošišala se kratko ali jako moderno i seksi i počela nositi puno provokativniju odjeću, poput minica koje prije nikad nije imala u ormaru.

Jedne nedjelje došao sam u njen stan kada se spremala u šoping obučena u minicu do guze. Bilo mi je čudno gledati je takvu, no kada sam se oporavio od šoka shvatio sam da mi je mama dobar komad. Stari nije imao pojma u što se pretvarala, a kako su njene prijateljice uglavnom bile žene tatinih prijatelja, s njima se prestala družiti, tako da on to nije imao ni od koga saznati. Njena jedina prava prijateljica bila je Dunja, ženska s kojom je u Splitu (stara mi je Dalmošica) išla u školu, a koja je i dalje tamo živjela.

Trenutak istine desio se jednog petka kada nisam znao što bi sa sobom već sam se išao voziti i otišao kući, iako sam se inače s faksa vraćao subotom ujutro. Kada sam stigao doma nazvao sam Ratka i Borisa, ali su mi njihove mame rekle da nisu doma. Pokušao sam i s trećim frendom, Davorom, no i on je bio negdje vani. Ne znajući što bi sa sobom mislio sam ići pozdravit staru. Kada sam parkirao pred kućom u kojoj je imala stan zapazio sam Ratkov auto. «Koji kurac on tu radi?!», pomislio sam.

Pozvonio sam, nije bilo odgovora. Bed je bio u tome što se zajebala i dala mi ključ tako da sam sam ušao. Zatvarajući vrata za sobom čuo sam kako iz spavaće sobe dolazi neko stenjanje. Kako sam se uplašeno približavao vratima, shvatio sam da staroj nije zlo, već dapače, cvilila je od užitka. Monotono «Ahhhh» i «daaa», razbio je muški glas koji je procijedio nešto u stilu « Ah…pičku materinu, ahhh».

Sad mi je, naravno, bilo potpunpo jasno da mi se mama jebe, a bio sam i prilično siguran sa kim. Kada sam proviro kroz odškrinuta vrata oči su mi skoro iskočile iz glave. Tamo je, kao što sam i bio ziher, bio Ratko, ali i Boris i Davor, i sva trojica istovremeno jebali su moju majku! Bila je kao kuja raščepljena na krevetu na sve 4 s Davorovom karinom zabijenom u grlo, Boris se raširio po njoj trpajući joj pizdu, a Ratko podvučen ispod tresao se ko da ga drma struja dok ga joj je prašio u šupak. Činilo se da je sve malo izmaklo kontroli jer je stara pod naletima Davorove dugačke žile u ustima grcala, ali mali je bio izbezumljen, bolio ga je kurac.

mamu mu jebu dp dva ortakaTucao mi je mamu u usta bez imalo pažnje. Borisu zapravo i nisam vidio lice, iako sam bio siguran da je to on, jer mi je bio okrenut leđima i koncentrirano gurao debelu batinu u pičku iz koje sam izašao. Kada smo već kod debljine, najmasivniji kurac imao je Ratko, štoviše bio mu je toliko velik da uopće nisam mogao shvatiti kako ga je uspjela cijelog uvaljati u čmar.

Polako sam se natraške maknuo i izašao iz stana. Nisam si htio dozvoliti da me ulove kako ih gledam. Doma sam bio skroz zbunjen, a od šoka nisam ni primijetio da se i meni digao kurac. Brzo sam otišao u kupaonu izdrkati. Iako bi možda očekivali drugačije, nisam ju mrzio, bio sam ljubomoran.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 3. Deo

Ovo što sam danas vidio otkrilo je činjenicu koju si do tada nisam želio priznati; moja stara bila je napaljena stara seksi pička koja je mogla odfurati bilo kojeg frajera, uključujući i tri osamnaestogodišnjaka. E, da je moj tata znao što se događa svega nekoliko ulica dalje, sigurno bi dobio infarkt!

Taj vikend maksimalno sam izbjegavao prijatelje, a ni oni se baš nisu previše trudili da me nađu. Par dana poslije sav živčan otišao sam posjetiti mamu. Stara vještica nekako je znala da sam bio tamo. Stalno me zapitkivala «Što ne valja?» Dugo mi je trebalo, ali kad više nisam mogao izdržati pitao sam je, «Koliko se već dugo jebeš s mojim prijateljima?»

Vilica joj se razjapila, oči iskočile i pobijelila je kao duh.

«Od kud znaš?», uspjela je progovorit.

Rekao sam joj da sam svratio u petak navečer. Kako je šutila, ponovno sam ju pitao od kad mi ševi prijatelje. Obzirom da su mi oni bili najbolji frendovi, a ona majka, osjećao sam da imam pravo znati.

Razbjesnila se. «Ne moram se tebi povjeravat o svom seksualnom životu», reka je.

Zatim mi je počela objašnjavati kako je brak sa starim bio katastrofa; kako ju je on već prije nekoliko godina počeo varati s nekom ženskom s posla, kako tu odavno više nije bilo ni ljubavi ni jebačine i da je samo čekala da ja završim srednju pa da ga odjebe.

«Ali zašto se jebeš s mojim prijateljima?», i dalje sam inzistirao.

Onda mi je mama ispričala cijelu priču; kako ih je pitala da joj pomognu preseliti stvari dok sam još bio u Zagrebu. Zaklela se da nije planirala da će ih pojebati, već da se jednostavno desilo, a kada je već jednom bilo tako, onda je i nastavila s tim. Kao, nije dobila kurac već mjesecima i stvarno joj je trebao.

«Ali to je bilo prije nekoliko mjeseci», reko sam.

Malo je zastala pa rekla, «Da, znam». Nakon dubokog uzdaha ispričala mi je u čemu je stvar; ne kao mama već kao žena. Ispostavilo se da moji frendovi imaju baš ono što njoj treba: snagu i velike karine – tatin joj je uvijek bio premali. Mladi ljubavnici su bili rješenje. Voljela je biti «napunjena kurčevinom» od dva dečka istovremeno, zato je redovno ševila Ratka i Borisa koji se sjetio da bi u ševu mogli uključiti Davora kako bi joj ispunili sve tri rupe. Mama mi je rekla da to voli više od svega.

Prilično sam se raspizdio dok mi je tako ko zadnja droljica hladnim glasom razrađivala kako se voli ševiti. «Gle,» otpilila me, «ovo je moj stan i mogu se u njemu tucat s kim god hoću. Ako želim da mi tvoji prijatelji dolaze, e bogami ću ih i pozivati!»

Zavladala je tišina. «Jesi ljubomoran?», pitala me. U početku sam bio šokiran pitanjem, ali dobro sam znao odgovor na njega, a znala je i ona. Stara je nastavila. «Napalilo te što znaš da sam ti pojebala sve prijatelje?» Znam da dečki često fantaziraju o svojim mamicama. A ti?» Zatim je pogledala u moje prepone. «Oho! Eto nam odgovora, mali ti se digo!»

Pobjednički se nasmiješila, približila mi se još korak dva i spuznula na koljena. Otkopčala je gumbe na mojim trapericama no čim je primila kameno tvrdu kurčinu u ruku ispalio sam joj sjeme u facu.

«O Bože!», mama se smijala. Bilo mi je užasno neugodno. Zatim je maknula ruku s mog kurca, stavila si je u usta i počela lickati spermu.

«Spermica ti je baš fina, sine», rekla je sisajući prste. Za sekundu mi se opet dignuo, što njoj nije promaklo, tako da mi je maknula gaće da provjeri što skrivam u njima. Oblizala je usne i rekla, «Prolaziš.»

Kleknula je na pod i stavila mi kitu u svoja vruća usta dok sam ja sjedio duboko zavaljen na kauču sa skroz idiotskim izrazom lica i gledao kako joj pušačka glava pumpa gore – dolje. Kada je ocijenila da me zagrijala, ustala je i počela se skidati pitajući me da li mi se sviđa.

Igrala se sa svojim bradavicama koje su bile skroz ušiljene spuštajući pomalo ruku i prema mokroj pički. Zatim se okrenula da bi mogao vidjeti i kakvo dupe ima. «Znaš što tvoji prijatelji najviše vole kod mene?» pitala me i dalje nagužena. Primila je guzove s obje šake i snažno ih razmaknula pružajući pogled na otvoren šupak.

«Što misliš?» rekla je gledajući me kroz noge. «Znaš koliko puta sam tvojim dečkima dala da mi ga tucaju? Ludi su za analom!»

Teško dišući brzo sam ga drkao očiju fiksiranih na čmar udaljen svega petnaestak centimetara od face. «U petak sam ih u bulju primila svu trojicu», to je rekla samo zato da me mući. «Jebote mali, tri puta su me punili! Kako ti se čini da ti je vlastita mama izredala tri batine, jednu za drugom, u dupetu?» Misliš da sam drolja? Koliko mama tako nešto radi?»

Onda se još više nagnula i raširila šupčinu maksimalno koliko je išlo.

«Tvoja mama je kurva!» govorila je miguljeći razjapljenim šupkom pred mojim očima. «Sviđa ti se to?», pitala je. «Ja sam drolja! Oćeš me jebati kao i tvoji prijatelji? I ti bi mi pokarao dupe?»

Više nisam moga izdržati. Dignuo sam se, zgrabio je i bacio na kauč, popeo se na nju i zakucao joj kurac u kipuću pizdu. Dok sam nabijao stara je vriskala govoreći mi da ju još snažnije jebem. Nabijao sam luđačkom snagom kako bi je natjerao da svrši, ali za još par udaraca ni ja više nisam mogao izdržati, ispraznio sam joj se duboko u pičku.

Kada sam ga izvukao, i dalje mi je bio tvrd i prekriven našim pomiješanim sokovima. Dobro je osmotrila napetu mesinu u mojoj ruci i brzo me pitala, «Oćeš me potrošit u dupe?»

Pročitajte i ...  Moja Žena njen Tata i Ja

Brzo se naprčila u pseći položaj, a ja sam joj ga bez problema ukliznuo u šupak i počeo muškim ritmom ševit drugu rupu. razvaljuje mamu u čmar

«Da!Da!», vriskala je. «Jebi mamino dupe! Svrši mi u guzicu!»

Ševio sam ju jače i brže pazeći da joj svaki zamah muda završi na klitorisu. Nije se šalila, činilo se da joj ovo paše više nego u pičku i da stara kurva stvarno voli anal. Nakon jedva pet minuta pikanja rekao sam da svršavam, a mama mi je rekla da ga nikako ne vadim, već da želi da joj napunim šupak spermom. Ispalio sam treći metak toga dana, ovaj puta duboko u njena crijeva. Kada sam izvukao kitu strovalio sam se na kauč puštajući da mi se mlohava, natečena kita prilijepi za bedro. Stara je došla do daha i stisnula se uz mene.

«Ovo je bilo dobro», rekla je mazeći mi nogu.

«I meni se čini», odgovorio sam. Nakon nekoliko minuta nježnosti progovorila je.

«To ti je OK?», pitala me. «Jebati se sa svojom mamom? Ne peče te savjest?»

«Neee, super je», odgovorio sam. «Oćemo ponovit?»

«Preko vikenda, kada si doma.» To mi je i pasalo.

Prije no što sam taj dan otišao iz njenog stana, mama me odlučila uputiti u neke detalje…

«Jasno ti je da će tvoji prijatelji i dalje dolaziti kada ih pozovem?» Začkomio sam. Nisam znao što da kažem. Očito jebačina sa mnom nije bila dovoljno dobra.

«Zlato shvati, ja imam potrebe. Želim biti s tobom, ali sve što sam ti rekla ranije je istina. Čak ako mi se dopadnu neki drugi muškarci osim tvojih prijatelja, pozvat ću ih i jebat će me.»

Bilo mi je jasno da joj ne mogu određivat kako će živjeti pa sam samo tiho rekao «Znam».

«Možda ću te jednog dana nagraditi», rekla je uz zagonetan osmijeh.

«Kako?», pitao sam.

«Nešto ćemo smisliti». Zatim me poljubila i rekla da se vratim tati.

Učiti za ispite nije bilo lako s obzirom da su mi misli bile sasvim drugdje. Sve o čemu sam razmišljao bila je moja seksi mama i činjenica da se tucala i sa mojim prijateljima. Bio sam zgađen, napaljen i ljubomoran u isto vrijeme. Od onda više ništa nije bilo kao prije. Kada bi dolazio kući nisam se više viđao s prijateljima.

Oni nisu imali pojma za mene i mamu, a nisam ih mogao ni spriječiti da je ševe, jer bi stara poludila od bijesa. Nastavit će im davat ma što god ja napravio. A što se može, u svakom slučaju ne volim ju ništa manje. Staro društvo zamijenio sam s curom koja je presretna što svo vrijeme provodim s njom a ne s dečkima. E da je znala s kim ju varam…

Prošlo ljeto svako malo sam prolazio ispred mamine zgrade gledajući čiji auto je parkiran ispred. Dio mene bio je ljubomoran, no s druge strane uvijek bi me se dignuo dok sam zamišljao što sad mama nutra radi.

Od kada su se rastali, otkrila je stranu sebe koju je dugo vremena potiskivala; napaljenu kučku koja uživa u ševi. Jedne ljetne nedjelje bio sam kod nje i dok se tuširala tražeći neke svoje stvari našao sam skroz iscijeđenu tubu analnog ovlaživača koja je kada sam bio prošli tjedan bila nova novcata. Ekstra sam se napalio kada sam shvatio da se stara u toj mjeri rauba u dupe. Ja je obično bar jednom sprašim tamo kada se ševimo.

Držeći u ruci praznu tubicu shvatio sam ili da ju moji prijatelji duplo više jebu ili da je u redaljke uključila čitavu vojsku mladih jebača. Poznavajući ženu koja me rodila, i to je bilo moguće!

Kada se tucamo ponaša se ful kurvinjski i maksimalno se uživljava u jebačinu, ali sam siguran da je s drugima još duplo gora. Vjerojatno zato što sva trojica njenih jebača (barem onih koje sam vidio) imaju veće kare od mene, a stara se od velikih batina raspamećuje… to plus činjenica da je istovremeno puni više frajera. Tek kada joj balavci zaštopaju sve rupe osjeća se ko prava kurva.

Mjesec dana poslije postalo je vruće, jer taj vikend joj je dolazila jedina prijateljica koju je imala, Splićanka Dunja. To je bila atraktivna brineta u ranim četrdesetima, udana majka troje djece. Kada mi je stara rekla da stiže napalio sam se jer sam mislio da će se pridružiti mami i meni, ali stara je odrezala da neće, da sljedeći vikend preskačemo dodajući kako Dunja nema pojma o našem incestuoznom odnosu.

«Nisi joj rekla za Ratka, Borisa i Davora?», pitao sam.

«Jesam», odgovorila je. «Zato i dolazi, da me vidi, a i dogovorila sam već sve s dečkima za subotu navečer.»

Rekla je, kada su pričale na telefon prije nekoliko mjeseci, da ju je Dunja pitala jel već počela izlaziti s frajerima. Dunja je ostala šokirana što mama ševi «klince», kako ih je stara zvala, ali kada joj je izrecitirala mjere tih klinaca, i ova se napalila. E i onda ju je pozvala da dođe i pridruži se akciji.

«Dunja nikad nije prevarila muža», stara je rekla. «Ovo će joj biti krštenje.»

«A ja?», pitao sam. Samo mi je odgovorila da će kada Dunja sljedeći put dođe probat nešto organizirat.

«Znaš da joj ne mogu reći da se karam s vlastitim sinom», rekla je. «Teško je provarila i ovo s frendovima.»

«Očito i ne tako teško», ironično sam se osvrnuo na činjenicu da žena ipak dolazi na grupnjak s klincima koji bi mogli biti i njeni sinovi.

«Zato što je napaljena do bola», mama mi je odgovorila. «Seksualni život joj je za kurac.»

Pino (njen muž) ništa ne sumnja jer mu je rekla da sam usamljena i solo. Nema pojma kako zapravo živim, a i ne sanja da je njegova žena sposobna učiniti ono što smo organizirale za sljedeći vikend.»

Nije mi bilo drago što su me izostavile, ali morao sam se s time pomiriti. Tu subotu ostao sam kod kuće, a mama me natjerala da se zakunem da ih neću špijunirati.

Pročitajte i ...  Sa mamom Katarinom

Stara je pokupila Dunju ujutro na aerodromu, a ja sam se dogovorio s curom poslije 9 – nakon što posjetim mamu. Ne može se reći da sam ih baš špijunirao, prije bacio pogled. Kada sam prošao kraj zgrade u 9, Ratkov auto je već bio parkiran. Popeo sam se do stana ali samo da slušam na vratima. Nisam ništa čuo u dnevnom boravku, dakle, već su se prebacili u spavaću… i onda sam otišao curi.

U nedjelju sam nazvao mamu čim je Dunja otputovala natrag u Split.

«Mogu doći?», pitao sam.

«Ne, umorna sam», mama je odgovorila. «Tek sam došla doma.»

Pitao sam da li je Dunjina «inicijacija» bila uspješna.

«Vrlo uspješna!», mama je bila puna sebe. «Izvrsno je prošlo.»

«Nije bila živčana?»

«Je, je… Naravno!», odgovorila je. Cijeli dan se vrpoljila, a kada su se dečki pojavili na vratima od zvona se skoro onesvijestila.

«Kaj je imala na sebi?» Zanimalo me da si što bolje mogu predočiti.

«Nije znala kaj da obuče. Fakat nema ništa provokativno jer ona i Pino ne izlaze, a moja odjeća joj je premala. Ponijela je u torbi samo usku majcu i odrezane traperice, onak do pola bedara. Znam na što ti se prijatelji pale tako da sam joj ih ja još više odrezala.»

«Koliko više?» Počeo sam se napaljivati.

«Skroz do džepova.»

«Jebote sigurno je super izgledala.»

«Aha. Mislila je da nema noge za to, ali Dunja je dosta dobar komad, znaš.»

Iako je bila iscrpljena, stara mi je ispričala dovoljno detalja s njihovog sinoćnjeg tulumčića. Prvo je gledala moju mamu kako to radi, zajebava dečke, izvodi striptiz, vadi im kare… Ona je samo sjedila na stolici raskrečenih očiju i snimala mlade kurčine kako se dižu.

Onda se stara odšetala do kauča na kome su bili svi dečki, spustila se na koljena i svoj trojici, liz po liz odjednom pljugala. Kada ih je razrajcala prestala je i rekla im da idu do Dunje i uvale kurčine njoj u usta. Mogao sam ih zamisliti kako se guraju oko nje, nudeći joj batine. Dunja se nervozno nasmiješila i počela ih zbunjeno sisati. Mama je rekla da je ova u početku fakat bila drvena ali onda se opustila i počela čak uzdisati dok im ih je saugala.

«Zvuči kao da joj je to stvarno trebalo.» Stara se složila i nastavila priču. Onda su je skinuli i stavili na kauč. Lizali su joj bradavice, svu su je dobro izmijesili, izlizali pičketinu da bude spremna za ono što slijedi. Dobro napaljeni pobrali su se u spavaću sobu. Tamo su se svi moji frendovi, jedan po jedan, izredali na Dunji.

«Cijelo vrijeme bila je samo s jednim ili ih je i svu trojicu odjednom primila, ono kao ti?»

«Pa naravno da je prošla punjenje!»

«Ko ju je gdje jebao?» Pitao sam sada si ga već lagano drkuckajući.

«Ne sjećam se. Svi su joj se izredali na pički, a dok bi ju jedan punio ja bi drugom pušila dok me treći karao. Onda su je sva trojica potorbala u isto vrijeme, pa su ju sprašili u dupe i to tako da je svaki bio nutra jednu minutu i puštao drugog. Sigurno su joj trošili šupak oko 20 minuta prije no što su se isvršavali nutra.

«Kaj se voli punit u guzicu?», pitao sam

«Aha, i to više nego što je priznala. Znam da je svršila dok su je jebali, po tome znam da je osjetljiva na anal kao i ja. Danas sigurno ne može sjediti koliko je natečena! Nikad prije nije toliko dobila i to još od tako velikih kurčina. Kada su napokon svršili čmar joj je samo ostao zijevati bljujući spermu. Nije se mogao zatvoriti! Izgledalo je kao da je mjesec dana imala zabijen krastavac u dupetu. Dečki su isto bili oduševljeni prizorom. Ona je samo ležala licem zalijepljenim za krevet uživajući u osjećaju i čekala da joj se šupak stisne. Kada je prestalo kapati skvrčila se i sva iscrpljena zaspala. I to ti je, mali moj, to.»

i mala ga voli u čmarStara je rekla da me čeka poklon kada sljedeći put dođem. Kada sam ju dovoljno namolio rekla je o čemu se radi: Dunjine gačice, koje joj je mama maznula i neke njene fotke koje je snimila na kojima je u toj uskoj majci i odrezanim trapkama. Dunja nije htjela pozirati izazovnije.

Od onda drkam na te slike. Kada sljedeći put dođe, tko zna… mama ju je uspjela natjerati da prizna svoje tajne fantazije. Od kada se potrošila s «maminim klincima» htjela bi da ju izjebe hrpa kuratih crnaca. Stara ju ohrabruje da bi si to trebala probat realizirati, ali Dunja nema pojma kako, no obzirom da se ista ideja vrti i po maminoj glavi, sigurno će obje uskoro pakirati kofere.

Nije sigurno da ću i ja u budućnosti karat Dunju, tako da se za sada, iako ne volim biti izostavljen, moram zadovoljit mamom i svojom curom, a vjerujte mi da to uopće nije loše. Stara i ja sada smo uigrani kao stari ljubavnici; pogotovo što su mi bivši prijatelji zauzeti kod svojih obitelji. Ovaj vikend karat ću joj dupe koliko god je to moguće.

Stari i dalje nema pojma što se događa između mene, mame i mojih bivših prijatelja. Kada ju odem posjetiti misli da sam samo dobar sin. Nije ni svjestan koliko dobar!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Ja Mama i Prijatelji”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)