doma koja traži iskrenog prijatelja

Ponovo sam nedavno imala sastanak. Upoznali smo se preko interneta kao sto to obicno i biva sa mnom u proteklih par godina, i delovao je kao zanimljiv mladic. Da, mladji od mene nekoliko godina ali nije mi smetalo. Godine su samo broj, bitno je ko je kakav covek, zar ne.

Lep, privlacan, prvi utisak je bio uhhh gricnula bih ga hehe. Razgovor je tekao uobicajeno i bila sam zadovoljna. Nisam i dalje bila nacisto sa njegovim namerama, ali sam prihvatila da se opet vidimo. Naravno, isto mesto, par dana kasnije, a on polako poceo da pokazuje svoje pravo lice. doma koja traži iskrenog prijatelja

Poceo je da se izmotava i njegova prica nije bila konzistentna sa pricom od ranije. Nije bilo sumnje – zeleo je da me obrlati i odvede u krevet. I da se ne lazemo sada, nisam ja svetica. Pre nekoliko godina ne bi marila za to i kresnula bih se sa njim bez problema, a sutra svak na svoju stranu.

Ali ja sam u svom oglasu koji mozete videti OVDE bila jasna i precizna. Budite svoji, ali budite iskreni. Nema potrebe da se folirate i da me zavlacite. Ja sam u potrazi za prijateljem, za nekim ko je opusten, iskren, ko je tu da nam bude lepo i nevino.

Ostaje mi nada da ću pronaći onoga o kojem mastam. Mozete mi se javiti svi vi koji smatrate da spadate u grupu onih koje ciljam. Nema tu mnogo pametovanja i mudrovanja, sve je jasno napisano i objasnjeno. Ne smatram da sam najpametnija, najlepsa, najzgodnija… ali znam sta zelim.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)