debela baka sisa kurac

Ranije tokom nedelje ćale me je pozvao i pitao da li mogu da svratim do bake i proverim njenu sudoperu jer je cev curela, a deda je bio apsolutno beskoristan na više načina nego što možete zamisliti. Pristao sam da svratim kada budem imao vremena. Sutradan sam imao sreću da odem ranije sa posla pa sam pozvao suprugu da joj javim da ću svratiti do bake da to obavim. Baka je živela na selu van grada tako da me je čekala vožnja od nekih pola sata.

Nisam je zvao na mobilni da se najavim jer sam znao da je sigurno kući u to doba, međutim kada sam stigao i pokucao na vrata niko nije otvarao. Pretpostavio sam da je baka Branka kod kuće jer je njen auto bio u dvorištu. Ali pre toga, dozvolite mi da vam kažem nešto o njoj. Ona je veoma krupna i nije tip žene koji me inače privlači. Ima dugu kosu, atraktivno lice sa ogromnim dupetom i grudima. Ona je niska i lakše ju je preskočiti nego zaobići.

U svakom slučaju – da se vratimo na priču. Pokucao sam ponovo ali i dalje bez odgovora. Probao sam da uđem ali bilo je zaključano. Naravno, nisam odustajao već sam ušao u dvorište i krenuo ka zadnjim vratima. Ušao sam u letnju kuhinju i hteo da se najavim kada sam začuo zvukove stenjanja koji su dopirali iz kuće. Pitao sam se da li Branka ima možda muškog posetioca što me ne bi čudilo jer je moj deda bio matori mrgud i pijanac. Svoje dane je trošio pored seoske prodavnice uz vinjak i pivo.

Bio sam radoznao da vidim ko joj pričinjava toliko zadovoljstva. Tiho sam prošao niz hodnik prema spavaćoj sobi. Što sam se više približavao, jauci su bili glasniji. Nastavio sam svoje putovanje niz hodnik i brzo primetio da su vrata Brankine sobe blago otvorena. Kako sam se približavao sve bliže mogao sam da vidim Branku kako leži na krevetu, ali izgledalo je kao da je sasvim sama. baka masturbira dildo

Pročitajte i ...  Moja Bogata Baka 1. Deo

Sama sa izuzetkom dilda koji je bio prilično masivan i zaranjao je u njenu zrelu pičku! Bio sam toliko šokiran da sam umalo zastenjao. Kleknuo sam i posmatrao je dok je nastavila da nabija dildo sve većim tempom. Nisam mogao da joj vidim lice zbog njenog stomaka, ali sam znao da uživa u zadovoljstvu jer je zvučala fantastično.

Dok sam klečao i gledao, moji hormoni su divljali. Mogao sam da osetim jak miris njenog uzbuđenja koji je dopirao iz njene pizde. Morao sam da prilagodim pantalone jer mi je kurac nabujao. Tiho sam skinuo sako, zatim košulju, pantalone i na kraju svoje bokserice. Bio sam potpuno go dok sam neprimetno ulazio u sobu. Bio sam pored kreveta i morao sam paziti da ne dodirnem njenu ruku kojom je uvlačila dildo u pičku.

Srce mi je lupalo žestoko ali bio sam spreman, morao sam da je okusim. Polizao sam joj klit oprezno i njeno stenjanje se pojačavalo, ali izgleda da nije shvatila šta se tačno dešava. Nekoliko minuta kasnije počeo sam ozbiljno sisati njen nabrekli klitoris. Čim sam počeo da ga sisam, bakino stenjanje se pretvorilo u krikove zadovoljstva. Ubrzo sam bio nagrađen poslasticom koju sam tražio, mogao sam se udaviti dok je ona špricala i prskala. Nikada pre ili posle nisam doživeo nešto slično sa bilo kojom drugom ženom, uključujući moju suprugu.

Mrzim da se hvalim, ali obično sam prilično dobar u oralnom seksu, mada nikada nisam dobio takvu nagradu. Kako je Branka pala od orgazma, njeno drhtanje se smirilo. Tada sam se podigao preko njenog stomaka, konačno sam došao oči u oči sa bakom.

Pročitajte i ...  Žmurke sa Tatom 3. Deo

„M-Milane!? Šta ti tu tražiš!?“

„Šššš… u redu je bako. Opusti se.“ mirno sam govorio dok sam uvlačio svoju erekciju u njen mokri ulaz. Lako sam ušao sa vrlo malo truda. Njena pica je brzo zgrabila moj penis. Zagledao sam se u njene oči dok sam se držao u misionarskom položaju. Moj penis je bio stisnut što niej bilo slučajno. Baka je svesno stezala svoje vaginalne mišiće kako bi mi udovoljila. Kada sam počeo da se povlačim ona je stisnula još jače i pogledala me u oči: „Ne bismo smeli crni Milane.“ doggy jebanje sa bakom

Tada sam svom silinom nabio kurac u nju usled čega je zavapila. „Ne bismo smeli… ali je tako lepo zar ne bako?“ – šaputao sam joj i počeo da je tucam.

Nagnula se i duboko me poljubila: „Milanče moje… daj baki taj kurac… da, da, daa..“ Sada sam ozbiljno ubrzao svoj tempo i žestoko karao bakinu nezasitu pizdu. Borio sam se sa njenim sisama koje su prosto molile da ih stežem i da ih sisam i ližem. Bila je tako topla po celom telu. Nekako sam je podigao i okrenuo na sve četiri. Držeći je za to veliko dupe ja sam se trudio što dublje da ulazim u nju kako bi oboma pružio savršeno zadovoljstvo.

Kada sam počeo da gubim kontrolu i tempo, Branka je polako promenila položaj i iznenada obuhvatula moj kurac svojim ustima. Duboko je gutala kurac kao da ga nije imala godinama u ustima, što sa obzirom na mog dedu i ne bi bilo čudno. Moj kurac je bio kao stvoren za njena usta… i možda će vas začuditi ali moja baka je bolje pušila kurac od moje supruge!

Nisam se mešao, nisam se nabijao, nisam je ni držao za glavu, samo sam je lagano mazio po kosi dok je ona radila čuda. Lizala je i glaviš, i telo, i jaja, Prstima je masirala moj analni otvor i koristila je mnogo pljuvačke što joj je pomagalo kod gutanja kurca dublje. Samo mi je žao što nisam imao telefon pri ruci da sve to zabeležim i snimim. debela baka sisa kurac

Pročitajte i ...  Moja Draga Debela Baka (istinita priča)

Kada sam došao na samu ivicu, odvojio sam je od kurca i počeo da drkam kako bih svršio. „Ne sklanjaj ga… daj mi ga Milanče, želim ga.“

„Ali.. ja ću da…“

„Znam!“ – viknula je i opet ga zarobila ustima.

Bio sam u šoku! Moja žena nikada nije ni pomislila da proguta spermu. Ali tu je baka pokazala koliko je perverzna i koliko je zapravo željna kurca. Držala me je duboko i svaki mlaz koji je nailazio ona je spretno gutala. Tehnika koju sam prvi put osetio u životu. Kada je sve progutala ja sam se srušio pored nje i dugo je ljubio poput ljubavnika. Od iscrpljenosti zaspali smo na kratko.

„Jebote koliko je sati! Sad je kasno za popravku cevi koja curi.“

„Ma jebeš sudoperu. Bitno da si ti začepio bakinu cev.“ – osmehnula se i poljubila me.

Skočio sam pod tuš i očistio se da ne zaudaram na seks, obukao se i poljubio je za rastanak. Uskočio sam u auto i odvezao se kući. Kada sam došao kući, moja žena je pitala da li sam popravio slavinu, a ja sam joj rekao da nisam imao pravi alat za posao.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)