siata njami

Zanimljivo je da oni koji me ne poznaju ne znaju da sam nekada skrivala svoje telo, posebno svoje grudi. Stidela sam se i pokrivala sise čime god sam znala od odeće do šalova itd. A onda je mala crnokosa porasla i shvatila da je to najmoćmniji deo mog tela. U svakom mogućem smislu. Ali hajde da krenemo od početka. Ovo je moja ispovest.

Ništa nije gore od toga kada je devojka nezadovoljna svojim izgledom. Kada je nesigurna u sebe i zatvara se od stida i sramote. To se loše odražava na svaki aspekt njenog života. Baš se to meni dešavalo. Nisam želela da prihvatim da već krajem osnovne škole imam veće grudi od mojih nastavnica. velike sise

Ali onda sam sazrela kada su počeli komplimenti. Već sa 18 godina ja sam shvatila koliko sam dugo živela u zabludi. Godine odrastanja tokom kojih sam se krila delovale su potpuno pogrešno. I bile su ogromna greška. Ehh da mi je ova pamet tada bila. U svakom slučaju posle 20te već sam počela i da izazivam i zavodim grudima. Bila sam puna sebe.

Prvi put kada je jedan dečko želeo da svrši na moje sise za mene je bilo otrežnjujuće. I bilo je nešto što nisam prestala da praktikujem ni do današnjih dana. Ali to je samo jedan od nekoliko fetiša koje volim a koji uključuju moje sisetine. Neverovatno su praktične a ne postoje ograničenja. Ko me iole poznaje zna vrlo dobro o čemu pričam.

Za kraj ću vas pozvati da kliknete OVDE i da posetite moj Profil. Možemo da se upoznamo i da zajedno razmenjujemo iskustva. Naravno, ja sam neko ko i dalje sebe smatra mladom pa ne odbacujem mogućnost i za nešto više od razgovora. Sve je moguće i nikada se ne zna. Do tada ja vas pozdravljam uz poruku – verujte u sebe i svoje telo.

Pročitajte i ...  Sex oglasi srbija

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)