brat i seka se tucaju ispred kuće

Moja mlađa sestra je završna godina srednje škole, ali definitivno još uvek ne izgleda i ne deluje kao odrasla osoba. Oduvek je bila kućni tip, provodila je većinu vremena družeći se sa mojim roditeljima ili čitajući knjige. Prilično je niska i mršave građe. Pretpostavljam da ima slatko lice, ali nikada se ne šminka ili oblači da bi izgledala privlačno.

Grudi su joj lepe a uglavnom nosi sportski grudnjak. Nikada u životu nisam mislio o njoj kao nešto više od prosto moje mlađe sestre. Ona je naivna za sve ovozemaljsko, a verovatno, gotovo sigurno i nevina. Ja sam pet godina stariji od nje i nikada nismo provodili mnogo vremena zajedno, posebno ne u poslednjih nekoliko godina jer sam radio u susednom gradu.

***

Tog vikenda sam bio u poseti kod svojih. Plan je bio da spavam na kauču pošto je moju sobu tata pretvorio u mini teretanu skoro odmah nakon što sam se iselio. Prve noći kada sam bio tamo, cela naša porodica se okupila u dnevnoj sobi gde sam ja spavao, da gledamo film. Bila je to otrcana romantična komedija koja mi nije zaokupila pažnju. Većinu vremena sam proveo gledajući telefon, osim što sam nekoliko puta rekao roditeljima da „uzmu hotelsku sobu“ iznervirano.

Oni su skoro dosadno srećni zajedno, i praktično su se žvalavili i mazili na kauču suprotnom od onog koji smo delili moja sestra i ja. Tačno kada se film završio povukli su se, ostavljajući moju sestru Stašu i mene da nađemo nešto za gledanje. Posle nekoliko minuta traženja, odlučila se za neki strani film na Netfliksu.

Nisam obraćao mnogo pažnje sve dok nisam primetio prilično grubu scenu seksa. Pogledao sam Stašu zagonetno, iznenađen što ju je zainteresovala maltene hardcore erotska scena.

„Lažnoooo!“ šaljivo sam ispalio.

„Šta je lažno?“ upitala je.

„Verovatno cela stvar“, rekao sam. „Lažna priča, lažni seks, a pretpostavljam da su to i lažne sise“, rekao sam joj dok je glumica poskakivala gore-dole ispuštajući smešne zvukove stenjanja.

Pročitajte i ...  Prvi mi je put

„Ne bih znala“, odgovorila je. „Ali, zar momci ne vole velike sise?“

„Pa vole“, rekao sam. „Ali ne vole svi ove lažne. Više volimo prirodne sise, čak i ako su male.“

„Pa, izgleda da ni male niko ne voli“, napući se ona.

„Bez uvrede Staša, ali ti nemaš male sise. Taman ako mene pitaš!“ Nije odgovorila. „To nije sve što je lažno na ovom filmu. Način na koji jauče zvuči kao loš pornić. Nije realno.“ Ustao sam da uzmem pivo iz frižidera, a ona je pauzirala film. Dok sam izlazio iz sobe, čuo sam zvukove niz hodnik. Pažljivije sam slušao i mogao sam vrlo jasno čuti da moji roditelji imaju seks.

„Možda sam pogrešio sa onim zvukovima! Pssst, dođi ovamo!“ šapnuo sam Staši. Ustala je i tiho me pratila niz hodnik pored zatvorenih vrata spavaće sobe mojih roditelja. Sa mesta gde smo stajali mogli smo da čujemo očigledne zvukove strastvenog seksa sa druge strane vrata. Staša me je šokirano pogledala sa osmehom na licu. gledaju kako tata liže mamu

U početku je bilo smešno. Onda sam neočekivano počeo da se osećam uzbuđeno onim što sam čuo. Tiho sam joj pokazao da me prati napolje i mi smo obišli kuću da pogledamo kroz njihov prozor. Kroz samo do pola spuštene roletne smo mogli da vidimo moju mamu golu raširenu dok ju je moj tata lizao. Ni moja mama nije imala velike grudi, a dok je ležala, izgledale su još manje.

Staša me je pogledala i rekla: „Mamine sise izgledaju kao moje, zar ne?“

Bio sam van trenutka pa nisam registrovao njeno pitanje. „Šta, šta si rekla?“ pitao sam sestru.

„Moje sise su male kao i njene“, rekla je.

„Iskreno, ne znam, nikada ih nisam video gole“, rekao sam, ne shvatajući koliko je to loše zvučalo kad je izašlo iz mojih usta. Pogledao sam Stašu i zagledao se u njene grudi. Da li od hladnoće ili uzbuđenja gledanja kako se naši roditelji jebu, njene bradavice su bile zaoštrene, i prvi put u životu sam se zapitao kako izgledaju.

Pročitajte i ...  Jebao sam sestru

„Imaš prilično … tvrde bradavice. Ali ti nikad nisam video sise pa ne mogu da ih upšoredim sa maminim“, rekao sam.

Dugo je zurila u mene. Do sada sam bio super napaljen i iz nekog razloga sam samo prošao rukom uz njenu majicu a potom obema rukama opipao njene malenegrudi i štipao joj bradavice. Uzdisala je i smejala se, a ja sam joj rekao da su lepe kako sam i mislio. Ponovo smo se fokusirali na naše roditelje, a moj tata je skidao pantalone.

Očigledno je bio tvrd, a moja sestra je uzdahnula kada je videla njegov kurac. Zabio ga je u pičku moje mame i počeo da je tuca. Staša je bila uz prozor i dok sam stajao iza nje, krenuo sam rukama ispod njene majice i ponovo se igrao njenim bradavicama. roditelji se tucaju a deca gledaju

Moji roditelji su se sada tucali u psećoj pozi i Staša nije mogla da skine pogled sa njih. Moj penis je bio tvrd u boksericama i dok sam se približavao iza sestre, znao sam da je mogla da oseti moju erekciju. „Ovo je bolje od filma“, rekla je tiho. Primaknuo sam se bliže, u suštini bio sam prikovan sa svojim međunožjem na njenoj guzi, a rukama na njenim sićušnim sisama. Bio sam toliko napaljen da sam jednom rukom kliznuo niz njen torzo i ispod njenih gaćica.

Iznenađeno se zatresla kad sam joj dodirnuo klitoris. Nastavio sam da gledam svoju mamu i tatu preko njenog ramena i gurnuo sam prst u njenu natopljenu picu dok sam se trljao o nju. Pritisnula je svoje dupe uz mene i ja sam je snažno nabio uz prozor. Kleknuo sam, povukao joj pidžamu i prstima se igrao sa njenom pičkicom sa leđa. brat i seka se tucaju ispred kuće

Pročitajte i ...  Brat me rasturio kurcem

Nije rekla ni reč, ali je nastavila da gleda kako tata daje kurčinu duboko našoj mami. Sa pola moje pažnje gledajući scenu u spavaćoj sobi mojih roditelja, povukao sam gaće i uveo kurac u svoju mlađu sestru. Bila je jebeno uska ali tako topla i mokra da nije bilo mnogo otpora. Upitao sam se tada da li je zaista nevina kako sam prvobitno mislio. Pokrio sam joj usta rukom i snažno je jebao uz ivicu kuće dok nije svršila, stežući svoju picu oko mog kurca.

Polako sam povratio tempo i nastavio da je karam sve dok i sam nisam izvukao kurac iz nje i počeo da svršavam po zidu naše kuće. Njena ruka je tada skliznula i udarila na prozor spavaće sobe naših roditelja. Oboje su odmah pogledali ka nama! Stali smo skamenjeni, ne znajući da li nas vide ili smo samo dve siluete u mraku. Ali ubrzo je sve bilo jasno jer čim smo podigli odeću i obukli se, tata je već bio pored prozora.

Uhvatio nas je kako gledamo kroz prozor. Iako smo jasno bili primećeni, iskrali smo se i pokušali da se vratimo unutra, ali nas je na vratima dočekao tata pokriven samo čaršavom koji je zgrabio na izlasku iz spavaće sobe. Staša i ja smo se znojili, jasno uzbuđeni i očekivao sam da će poludeti i da će nas kazniti.

Na moje iznenađenje, samo je rekao, „pratite me.“

KRAJ 1. Dela.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Gledali smo Roditelje kroz Prozor 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)