Gay Upoznavanje zabava

Strejt veze su često komplikovane, ali Gay Upoznavanje je još viši nivo. Nije lako uhvatiti se u koštac sa upoznavanjem i začetkom veze. Početak a posle i negovanje romantične veze može izgledati prilično zastrašujuće. Ali nagrada za istrajnost i naporan rad je duboka povezanost i intimnost u kojoj uživamo sa našim partnerima. Da bih vam pomogli da stignete do toga, podelićemo vam par saveta na osnovu iskustava drugih gej parova. Iako se ovi saveti prvenstveno odnose na muškarce homoseksualce, oni imaju širok značaj i za druge zajednice.

Gay Upoznavanje – Početak. Gay Upoznavanje kiss erotika

Prva stvar je da počnete. Zakoračite na scenu, neka vas primete. Rizikujte. Ne možete dobiti ono što prvo ne tražite. Takođe, privlačnost je čisto subjektivna. Ako vas neko odbije, to nije lično. Ne možemo da kontrolišemo kome ćemo biti privlačni. Ako ne postoji zajednička privlačnost, idite dalje … postoji neko bolji za vas.

Ne žurite. Često čujemo prijatelje koji su jako uzbuđeni zbog nekoga odmah nakon što su ga upoznali. Čuju kako zvone svadbena zvona posle prvog sastanka! Usporite. Pokušajte da početno zajedničko druženje nazivate jednostavno „druženjem“ umesto „zabavljanjem“ da biste smanjili emocionalni intenzitet. Budite svesni svojih emocija, napravite korak unazad i pustite drugu osobu da sustigne taj korak.

Odmah prekinite beznadežne veze.

Ovo moramo naglasiti. Zaslužujete ispunjavajuću i bogatu vezu. Ako vaše emocionalne potrebe nisu zadovoljene u vezi, razgovarajte sa svojim partnerom. Recite mu kako se osećate i pokušajte da radite zajedno na pronalaženju rešenja. Ako posle nekog vremena još uvek ne dobijete ono što vam je potrebno, vreme je da kažete zbogom. Ako se veza ne razvije nakon prvih nekoliko sastanaka, to ne znači da sa vama nešto nije u redu. Samo zato što vam neko nije odgovarao ne znači da je vaš pokušaj bio neuspešan. Na taj način ste naučili nešto vredno o sebi i sada ste slobodni da uložite energiju u sledeću osobu.

Pročitajte i ...  Incest sa ujnom i sestrom

Gay Upoznavanje – Budite strpljivi.

Pronalaženje pravog dečka često traje duže nego što mislite da bi trebalo. Istražujte, premerite, udubite se, čuvajte nadu u sebi. Odaberite one koji se ne plaše da vam kažu kako se osećaju i da tražu šta im treba. Vežbajte da delite svoja osećanja i sa potencijalnim partnerima, iako to u početku može biti nesigurno.

Dozvolite drugima da imaju svoja osećanja. Gay Upoznavanje kiss

Vi i osoba sa kojom ste u vezi ste pojedinci. Svi imate pravo na svoja osećanja i trebalo bi da imate pravo da ih izrazite. Kretanje kroz složenost različitih emocija je ono što je potrebno da biste bili u zdravim odnosima. Nađite prostor za sebe jer romantični gay partneri nisu evoluirali da budu zajedno sve vreme. Važno je provesti vreme i odvojeno od partnera. Povratak u zajedništvo biće još slađe.

Gay Upoznavanje – smanjite kriterijume.

U gej zajednici postoji veliki pritisak da se ispune „idealni“ standardi fizičkog tela. Ali lepota postoji izvan ovih uskih parametara. Mnogi od nas idealizuju definiciju lepote još od ranog uzrasta, što dovodi do osećanja srama i kritike u gej zajednicama. Ako vi i vaš partner(i) želite zdravo samopoštovanje i sliku o telu, prihvatite svoj prirodni tip tela. Čak i ako se razlikuje od onoga što vam društvo kaže da je „idealno.“

IZVOR: https://www.hotoglasi.com

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)