sexadresar sperma

Danas dajemo odgovor na pitanje da li je dužina seksa uvek važna – sexadresar otkriva. Ako imate seks, želite da budete sigurni da je seks dovoljno dug da bude zadovoljavajući. Vi i vaš partner želećete da istražujete najmanje dve različite poze u seksu. U ovom članku ćemo dati jedan od najsveobuhvatnijih odgovora na to pitanje, uzimajući u obzir mnoge činjenice. Uživajte u vožnji.

Vaš sexadresar pita – da li je Seks na brzaka (quicky). sexadresar dupe

Jedno od prvih pitanja na koje treba odgovoriti kada se radi o dužini trajanja sexa: da li je brzinski seks? Ako jeste, onda je sve duže od 15 minuta predugo. Čak popularan quicky obično treba da traje između pet i deset minuta. Naš sexadresar saznaje da su mnogi imali seks na brzaka koji su trajali samo dva do tri minuta. Ali se pokazalo da su na vrhu liste najboljih tucanja koji su ikada imali.

Gde se dešava seks?

Gde se seks dešava ima veliku ulogu kada razmišljate koliko je dugo predugo za sex. Ako se to dešava u vašem domu, može trajati koliko god želite. Ali ako se to dešava u kući prijatelja ili u okruženju zabave, onda je najbolje da to bude kratko. Sve preko 45 minuta se smatra predugačkim. Trideset minuta je zapravo dovoljno da i vi i vaš partner doživite orgazam. Mada to sve zavisi od osobe do osobe.

Ključno pitanje koje sexadresar postavlja – Koja je vrsta seksa?

Sex pomirenja. Ovo može biti nakon raskida, svađe, ili slično. On je uglavnom veoma eksplozivan, nabijen emocijama i ne mnogo dugačak. Opet pominjemo vreme od 5 do 10, maksimum 15 minuta. Naš sexadresar je ispitao i saznao da velika većina smatra ovaj sex mnogo moćan!

Pročitajte i ...  3 načina da vas žene za sex primijete

Seks u slobodno vreme: seks koji se dešava tokom opuštanja i razonode može da traje nešto duže. Razmak od 20 i 40 minuta je savršeno vreme za opuštajući seks. Ako bude duže, onda to više nije seks iz razonode. Recimo rani jutarnji sex spada u ovu kategoriju, kao vid rane relaksacije.

Spontani i Istraživački seks.sexadresar oral

Kao i brzinski, ni spontani ne bi trebalo da traje dugo. On se ne planira i uglavnom je takođe ispunjen jakim nagonom koji relativno brzo eksplodira u vrhunac. – Istraživački seks: ponekad parovi imaju seks kao sredstvo da istraže tela jedno drugog. Ovakav seks bi zapravo trebalo da traje dugo zato što uključuje mnogo predigre i nove fetiše. Niko nikada ne žuri sa istraživanjem i eksperimentisanjem. Niko.

Bonus sexadresar – Da li koristite prsten za penis?

Poznato je da prstenovi za penis pomažu u održavanju erekcije. Međutim, prstenove za penis ne treba koristiti predugo, jer njihova preduga upotreba može oštetiti tkiva vašeg penisa. Nikada ne bi trebalo da ga koristite duže od 30 minuta.

Ako seks mora da traje dugo, najbolje je da skinete prsten za penis na neko vreme, a zatim se vratite seksu. Nema tu mnogo mudrovanja, sexadresar opominje da pazite na svoje zdravlje. Voditi ljubav sa prstenom za penis duže od 30 minuta je predugo. To čak i nije savet nego obaveza, zato slušajte vaš sexadresar.

IZVOR: erotskioglasi.com


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)