incest, sin, mama, kresanje

Otac je krupan visok i jak čovek, poštene i blage naravi ali kad popije izgubi svaki smisao za taktiku i stvar rešava golim rukama, jedan na jedan a neretko i protiv cele kafane.
Majka je poštena supruga, domaćica, čistačica, kuvarica, radnica i vaspitačica. Potiče iz radničke porodice, otac joj stradao u eksploziji metana u ugljenokopu kad je imala samo 12 godina.
Oca je upoznala kad su je uveče u povratku iz srednje škole napali neki huligani na taj način što ju je odbranio a njih poslao trkom u beg, ubrzo se i udala a zatim zatrudnela. Otac je pokušavao da se smiri ali nikad nije mogao da se odrekne kafane i pre 3 godine se desilo ono što je moralo da se desi. U jednoj od mnogobrojnih rasprava došlo je do tuče i otac je udario jednog od momaka koji su nasrnuli na njega. Usput se našla ivica od šanka a momak ostao na mrtvo. To da je u pitanju samoodbrana je obzirom da je bio poznat sudijama za prekršaje i da je to ko zna koja tuča po redu slabo pomoglo, dobio je presudu za ubistvo iz nehata i prekoračenje upotrebe sile, 12 godina.
Četvrata godina je otkad je na robiji. Majka se bori za svaki dinar koji nam je potreban. Ja sam upravo završio srednju školu i želim da nađem posao. Majka se ne slaže, insistira da upišem fakultet. Od kojih para, pitam se.
Razgovarali smo juče majka i ja da odem sa njom na berbu višanja, traje 15 dana dobro se plaća ali ne bi mogla sama da ide. Složili smo se da odemo zajedno.
Prvi dan na berbi. Ja sam sa njom na njeno insistiranje takođe berač, drugi muškarci uglavnom prenose i transportuju. Naporno je, vrućina, sav se ulepiš od soka, vrućina, vrućina. Došlo je veče, napokon. Dobili smo raspored u zajedničkoj spavaoni sa još 18 ljudi. Kratka večera, tuširanje sa više hladnom nego toplom vodom i najzad počinak. Dobio sam mesto u uglu, pored mene majka, neka žena i dalje ne znam. Neverovatno. Samo što sam legao a već je svanulo, sve me boli, spava mi se i više žmurim nego što gledam dok odlazimo na obližnju plantažu. Ponovo, sunce, lepljivi sokovi, vrućina, podne, veče, napokom spavaona.
Probudili me neki neobični šumovi, sad mi je jasno zašto majka nije htela da ide sama. Čitava se spavaona jebala. Majka mirno diše, spava. Kad je napokon utihnulo čuo se njen uzdah i u mraku je potražila moju ruku, prebacila preko vrata i tako smo zaspali.
Opet je noć brzo protekla, a dan opet isti, opet vrućina, sve isto. Uveče sam sam zagrlio majku i legao, Jebačka simfonija me nije probudila ali sam se probudio pred zorom. Majka je i dalje u mom zagrljaju leđima prema meni ali joj zadnjica pripijena meni za prepone. Imam erekciju konjsku, kurac mi izašao iz gaća i preko njene spavaćice prislonjen na njenu pukotinu. Ruka mi je na sisi, blago stegnem i osetim bradavica se ukrtila, raširim dlan, osetim i drugu. Ona diše mirno kao da spava samo se neprimetno još malo natakla zadnjicom na glavić. Stegnem jače a ona zastenje, polako spustim ruku na stomak i stegnem rukom a kukovima pomerim napred, opet se neprimetno pomerila još bolje se namestivši. Dobio sam na samopouzdanju pridignem se, poljubim u vrat otpozadi a rukom podugnem spavaćicu i pomilujem po dlačicama. Divne crne kovrdžave svilenkaste, intimno runo moje majke. Malo je raširila bedra a moj glans je već bio na golom ulazu u predivnu pećinu. Bio je dovoljan njen uzdisaj da sklizne unutra jer je i sama bila ovlažila. Tu je ostao, nije bilo nikakvog kretanja, samo kolko smo disali. Moj ud je pulsirao među njenim usminama, i one su ga stezale ritmički a onda smo istovremeno, osetili smo kad treba, trgnuli jedno na drugo i zabio sam se do kraja a moja je sperma potekla u mlazevima po njenoj unutrašnjosti. Kada je sve bilo gotovo okrenuo sam se na leđa a ona je nastavila da spava u istom položaju.incest, sin, mama, kresanje
Kad sam otvorio oči ugledao sam je na ulazu kako prilazi sa lončićem i dve šolje. Stala je kraj našeg prostirača, nasula kafu, pomazila po kosi i upitala kako sam spavao, jesam li se odmorio,
– Odlično sam se odmorio, sanjao sam divan san.
– I ja takođe, šta ako smo sanjali isti san?, pogledala me. – Biće još lepih snova, nasmejala se i pomazila po kosi i obrazu, – Sad mora da se radi, snovi su za noć.
Od tog jutra sam majku sasvim drugačije gledao, ako sam pre i gledao neku drugu ženu na plantaži sad mi je samo ona bila u očima. Kako je samo lepa, tek sad vidim kako su joj lepe grudi i noge. Bio sam tu sasvim za nju, da joj pridržim merdevine , da prihvatim kofu, dodati bilo šta. Jedva sam čekao da dođe veče a kad je došla što pre sam legao. Ona je došla kasnije, ušla u zagrljaj i smirila se u mraku. Po običaju uskoro je počela jebačka simfonija ali sam sad i ja nameravao da sviram. Kurac mi je bio spreman i čim su počeli šumovi počeo sam da je mazim po sisama i igram se sa ukrućenim bradavicama. Ona se okrenula na leđa povukla me prema njoj i poljubila u usta. Bio je to poljubac muškarca i žene. Ljubeći je naizmenično u usta i grudi polako sam prelazio na nju a majka je raširila noge obuhvatila oko kukova i petama primakla gde treba. Ispod spavaćice nije ništa imala pa je put bio slobodan za ono što je usledilo čim sam smakao svoje gaćice. Bez pomoći ruku samo sam naciljao a ona je podigla donji deo tela naviše i već sam sa glavićem bio u njoj. Mogao sam u tom položju svršavati čitavu noć jer je imala odlične mišiće i prelepo mi je stezala i opuštala svoju mačkicu oko vrha mog koplja, ali je njoj trebalo više pa je polako nametnula ritam i dubinu privlačeći me nogama na sebe, moje je bilo samo da pratim. Njena pička je uska, vrela i ne može čovek dugo izdržati ali smo ipak terali oko 15 minuta a onda me stegla jako i prestala da diše. Iz muda su mi potekli plameni sokovi zadovoljstva.
-Pusti unutra, sve do zadnje kapi i ništa ne brini, srećo majkina. Taaako, napuni, ajde još jednom cimni.
Kad smo svršili, dugo sam ostao na njoj, skoro tako i zaspao, ljubili se i mazili dok nismo sasvim zaspali. Tu berbu i tih dve nedelje nikad neću zaboraviti. Nije to bio kraj, tek je početak jedne ljubavi, ljubavi između 37-ogodišnje majke i 18-ogodišnjeg sina koja traje i danas.

Pročitajte i ...  Brat Kriminalac

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Berba višanja majka i sin”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)