razvaljuje svoju kurvanjsku baku

„Hajde bako, ne misliš valjda ozbiljno? Upravo sam se oženio!“ Marko nije mogao da veruje šta čuje.

„Dragi moj, znam, ali imamo dovoljno vremena za malo zadovoljstva? Večernja zabava još nije ni počela, mlada se slika sa svojim deverušama, a ti ne moraš da žuriš nazad. Hoćeš da kažemo da ti je bilo potrebno malo osveženje? Spremao si apartman?“ Zorica je ispružila ruku i pomazila unuka po prsima.

U svom odelu je izgledao tako otmeno da se ona ceo dan borila da odoli iskušenju. Zorica je poslala svoje ruke da lutaju preko Markovih jakih grudi. „Bako zar ovo nije prerizično? Svi su dole?!“ Markove oči su se raširile kako bi naglasile svoju poentu. „Ne možemo dugo biti ovde gore sami!“

„Slažem se… zato bi trebalo da počneš da skidaš tu odeću.“ Zorica je otkopčala jedno dugme na Markovom crnom sakou pre nego što su joj ruke ponovo kliznule do njegovih grudi – obožavala je njegovo čvrsto telo. Marko je nedavno napunio 24 godine, ali je već imao šestogodišnju vezu sa teretanom koja je od njegovog tela napravila nešto posebno – posebno i seksi.

Njegova meka tamno smeđa kosa bila je slatko začešljana i još uvek dečačko lice izgledalo je nesigurno. „O, čoveče!“ Marko je gunđao dok je njegova baka pritiskala svoje maleno telo u njegovo čvrsto, muževno telo. Pogledao je dole u njenu glatku kožu, savršenu.

„Hajde Marko, ne smemo da ostavimo goste da čekaju? Čak ni tvoju dragocenu majku.“

„Hej, nema potrebe da idemo u tom smeru.“ Marka je nerviralo što njegova baka i dalje praktično mrzi svoju snaju.

Zorica je povukla Markovu leptir mašnu pre nego što mu je brzo otkopčala kragnu košulje. „Bako, batali, molim te“, preklinjao je Marko, a zatim shvatio da su mu ruke klizile oko Zoricinog malog struka dok se ona ugnezdila uz njega. Jedno po jedno, Marko je osetio kako mu se dugmad otvaraju i ubrzo je mogao da oseti kako njeno telo dodiruje njegovo međunožje.

Ispustio je uzdah dok je njena ruka milovala kožu njegovih moćnih, glatkih grudi. To nije bio prvi put da njegova baka nije mogla da drži ruke uz sebe i to ga je činilo jednako slabim. „Danas si izgledao tako zgodno Marko, bila sam tako ponosna na tebe.”- Zorica je dodala pre nego što mu je otvorila košulju i otkrila još više njegovog muževnog tela da bi se igrala i milovala ga.

Njegovi trbušni mišići su joj oduvek pričinjavali dodatno zadovoljstvo. „Uhhhh bako! Moja supruga je trenutno dole!“ Marko je pokušavao da se odupre koliko je mogao. Osetio je kako mu košulja i sako silaze sa širokih mišićavih ramena. Ubrzo su pali na pod i on je osetio Zoricino lice kako mu se guši po golim grudima i spustio je pogled i video kako ga njene crvene usne čekaju.

Pročitajte i ...  Dona

Odmaknuo je kosu sa njenog lepog lica i nagnuo se pre nego što su njihova usta odmah opustošila jedno drugo. Zorica je utisnula nokte u njegovu preplanulu kožu. Ali Marko je prekinuo poljubac. „Bako, ne mogu, tek sam se oženio.“

Marko je molio za milost, ali Zorica nije popuštala i prinela je svoje delikatne usne na njegova čvrsta prsa i više puta poljubila njegove prelepe mlade grudi. Odjednom se njegova ruka vratila na njeno lice i njihove usne nisu mogle da odole jedna drugoj. Odveo ju je nazad prema krevetu za medeni mesec i pustio svoju težinu da padne na nju.

Marko je postavio ruku ispod ivice bakine haljine dodirujući joj butine. Položio joj je ruku na leđa i nestrpljivo povukao rajsferšlus – voleo je da čuje kako se svlači. Jednom kada je video njene savršene bradavice na njenim velikodušnim grudima, njegova usta su proždirala svaku od njih jednu po jednu. Milovala ga je po glavi, kosa mu je mirisala sveže i džentlmenski.

„Ohhh Marko, to je to dragi.“

Marko je podigao glavu, i iako se smejao, pokušao je da protestuje: „Osećam se loše bako…“

„Nema potrebe za tim. Ovo je kao vežba za večeras. Zar ne želiš da me jebeš?“ upitala je Zorica češljajući mu kosu ponovo i dodajući iskrivljeni osmeh. „Volim da osećam kako svršavaš u meni. Znaš to.“

Markov osmeh je postao širi i on je ustao na noge i otkopčao dugme na pantalonama. Svojoj baki je drsko namignuo pre nego što ih je gurnuo na kolena, a zatim ih je skinuo sa nogu. Njegov mladi mesnati kurac je iskočio na slobodu – već tvrd i spreman da ga baka koristi. Zorica je raširila noge i otkopčala kopču sa strane svojih tangi i skinula je sa svoje dragocene pice.

Sa svojim osmehom i dalje širokim, a penisom i dalje tvrdim, Marko se uvukao nazad u krevet i prešao prstima po bakinom telu. Zastenjala je od zadovoljstva dok je trnula od njegovog dodira. Nežno je trljao njenu toplu pičku svojom šakom.

„Oh Marko, oh to je to, samo tamo.“ Marko je brzo polizao prste želeći da oseti bakine sokove. Zatim ih je mokre nabio u njenu pičju, i poput toplog vlažnog vakuuma uvlačio ih je dublje u nju. Zoricino telo se napelo na grube, polizane prste njenog unuka. „Marko, dušo, to je to, daj mi to“, preklinjala je Zorica bez daha.

Usta su im se ponovo srela sa trenutnom strašću i nisu mogli da se zaustave – disanje, ljubljenje i držanje jedno drugo sirovim intenzitetom koji su delili samo oni. Markov penis trljao se o Zoricinu macu i ona je spustila ruku i uhvatila njegovo debelo meso. Masirala mu je kurac nekoliko sekundi dok nije prekinuo njihov poljubac i sam zgrabio svoj kitu. „Moramo biti brzi, zar ne bako?“

Pročitajte i ...  Kod Brata u Ordinaciji

„Da dušo, moramo.“ odgovorila je Zorica.

Marko je držao svoj kurac i gledao kako se lice njegove bake topi, u trenutku kada je njegov glavić razbio njenu pizdu. Njegov mladi kurac ju je lepo rastegnuo. Marko je posmatrao kako drhti i kako joj se vrat savija od zadovoljstva. Marko se vratio na njeno telo i pustio da njena pička proždire ostatak njegove muškosti.

Stavio je ruke sa obe strane Zoricinog lica, držeći telo gore da gleda kako zabava počinje. Marko je umeo da je tuca kao nijedan ljubavnik koga je ranije imala. Nije bilo grubo ili brutalno, već duboko i intenzivno. Njegov kurac se urezao u nju, i svaki put kada bi se njegovi mladi kukovi jače gurnuli uz njen sitni okvir, njeno stenjanje je postajalo sve životinjskije. jebe baku doggy poza

Markovo lice se osmehnulo dok je gledao dole sa svakim snažnim udarcem, znajući da njegovo telo to može da uradi. Zorica je podigla ruke i obgrlila njegov vrat i ramena. Privukla ga je bliže kako bi mogla da oseti njegovu težinu pritisnutu uz svoje telo. „O jebote bako.“ Marko je stenjao u njen vrat, dok je njegovo telo govorilo ostatak.

Njegovi kukovi nikada nisu popuštali, dajući baki ono što je najviše volela. Bacila je pogled nadole, preko njegovih leđa, da vidi kako njegovo slatko mlado dupe lepo pumpa. Njihova tela su nastavila da se prepliću na krevetu, noge su im se preplitale dok su se njihova tela trljala jedno o drugo, a Markov penis je nastavio da zadirkuje i zadovoljava Zoricu.

“O bože DA.“

Marko je sve jače i brže gurao tako da mu se dupe treslo. Uostalom, nisu imali mnogo vremena! Zorica mu je noktima pritisnula zadnjicu što je jače mogla i prikovala ga uz sebe, držeći njegovo mlado meso u sebi tako da nije mogao da pobegne. Marko nije odustajao i ponovo je otišao duboko i polako, zabijajući svoj kurac pravo u svoju baku. Zabio je kukove pravo u njene i zadržao ih tamo na trenutak skoro ih podigavši oboje sa kreveta.

„Dušo, o Marko!“ njegov penis je pulsirao u njoj.

„Jebote, primi ga bako. O da, o jebote! Primi moj tvrdi kurac u sebe… ufff tako…“

Zoricine ruke su našle svoj put da se vrate da osete svaki deo njegovog mišićavog tela dok je njegov penis nastavio da divlja u njenoj pici i ništa osim uzbuđenja pulsiralo je iz njenog klitorisa. Otvorila je oči i videla njegove grudi napete, a ramena glomazna i čvrsta. „Dušo, napuni me, molim te. Volim tvoju spermu u meni. Tvoje mlado seme, molim te, svrši za mene… svrši U mene!“

Marko joj je uputio osmeh sa svog dečački zgodnog lica, a zatim je spustio kukove, zavukavši kurac duboko u njenu slatku, gladnu pizdu. Zorica je čula kako mu je disanje zadrhtalo, a onda je bljesak vrućine razbio njegove savršene trbušne mišiće i njegova sperma je počela da šiklja u nju.

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 1. Deo

„Ohhh Marko, molim te, napuni me. Reci moje ime dušo.“ razvaljuje svoju kurvanjsku baku

„O jebote bako, o jebote da bako. O Bože!“ Markove oči su se zatvorile dok je njegov drugi talas orgazma projurio kroz njega, a Zoricino telo je reagovalo na osećaj njegovih snažnih pucanja, ispuštajući orgazam poput požara kroz nju.

Njena glava je okrenuta na stranu da se izbori sa zadovoljstvom, sa uzbuđenjem koje je Marko ponovo isporučio. Markovo telo je na kraju zadrhtalo i on je povukao svoje meso od Zorice i legao pored nje. Zorica se trudila da se prevrne na bok, sva utrnuta, ali je trebalo vremena da još jednom pogleda dole savršeno telo svog unuka. Pomilovala ga je po telu.

„Moram da idem bako. Moram da idem dole za te fotografije ili će ljudi pitati gde smo bili.“ Zorica ga je ućutkala tako što mu je okrenula glavu i opustošila mu usta, ali je znala da je u pravu.

„U redu, hajde. Vrati to odelo na svoje zgodno telo. Bolje da i ja odem dole i, znaš već, da se lepo igram sa tvojom majkom.“

„Daj bre… nećemo o tome bako.“ Marko je skočio sa kreveta i brzo se obukao, ponovo sastavljajući svoj smoking u naletu aktivnosti kako bi se uverio da nisu bili predugo. Zorica je delikatno oblačila svoju haljinu, ali je ostavila donji veš.

„Ne mogu Marko, ona je dosadna žena bez klase.“

„Ma ne brini ti o tome, ne viđaš je mnogo.“ Marko je odgovorio, zakačući sako na leđa i ispravljajući rukave dok je išao do Zorice.

„Hmmm, tako je bolje.“ Zorica se nagnula napred i ponovo zakopčala dugme na Markovom sakou. „Zgodan i spreman za slike sa svojom novom mladom.“ Markovo lice se razvuklo od širokog osmeha i uzeo je baku u naručje za poslednji poljubac.

„Ne brini za mamu, ako ti budeš kul, i ona je kul.“

„Kul? Bože, nikada se neću navići na te vaše klinačke izraze. Ne sviđa mi se kako ti ona stalno visi na vratu, a biće i na ovim fotografijama.”

„Da, ali ti dobijaš mnogo više od pukog slikanja sa mnom bako. Auh, slikanje!! Moram da idem. Tvoj unuk mora da se vrati na venčanje.“

Kad se okrenuo da ode, Zorica je brzo ispružila ruku i udarila njegovu savršenu zadnjicu koju je tako čvrsto držala pre nekoliko minuta. Pogledao je preko ramena sa osmehom. Zorica se nasmešila, potpuno zadovoljna.

„On postaje sve bolji i bolji.“ – pomislila je u sebi sa zlokobnim osmehom.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Baka Traži Uslugu na Venčanju”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)