žestoko jebe seku s guza

Obično ne tražim erotske priče na internetu, ali nešto čudno mi se dogodilo pre nekoliko nedelja zbog čega sam bila radoznala da vidim da li se to desilo još nekome. Naišla sam na ovaj sajt i shvatila da to nije tako neuobičajeno i da se dešavalo i drugim ljudima. Zato sam odlučila da podelim sa vama svoje iskustvo.

Živim u ogromnoj kući sa mamom, tatom i starijim bratom Stefanom. Moji roditelji su tog vikenda bili van grada u nekoj poseti familiji pa je naravno moj brat odlučio da organizuje sedeljku dok su oni odsutni. Sedeljka se ubrzo pretvorila u žurku sa nekih 12-15 ljudi, uključujući njegovu devojku i nekoliko naših zajedničkih prijatelja.

Žurka je protekla bez problema, igrali smo cugopol, masne fote i ostale igre tokom kojih su svi momci pokušavali da nateraju devojke da se ljube. Ja sam inače baš stidljiva devojka i pocrvenela sam kao paprika kada me jedna devojka poljubila u usta. Svi su bili prilično pijani pa su polako ljudi odlazili svojim kućama.

Devojka mog brata je prva pala u nesvest i teturajući se ušla je u njegovu sobu verovatno da se baci na krevet i odspava. Ja sam bila umorna pa sam krenula u svoju sobu ostavivši brata i par drugara u dnevnoj sobi. Bila sam u krevetu nekih pola sata i tek što sam uhvatila san čula sam svog brata kako razgovara sa prijateljima, zapravo više kao da viče na njih. Otprilike 5 minuta kasnije moja vrata se brzo otvaraju i zatvaraju. Pravila sam se da spavam i osetila sam brata koji je skočio u krevet pored mene.

Spustio je jednu ruku preko mog tela, povlačeći moje telo uz svoje i nije me puštao. Ja sam prilično mala u poređenju pa me je lako jednom rukom obgrlio. „Volim te dušo“, šapnuo mi je na uho. Pokušala sam nešto da kažem, ali njegova ruka je tada prekrila moja usta. Osetila sam kako mu se ruka pomera uz moju majicu i počeo je da me miluje po grudima.

Moje grudi su inače veoma senzualan deo mog tela i njegov dodir je odmah ukrutio moje bradavice. Ne mogu da verujem da je takav odgovor mog tela izazvao rođeni brat! Brzo sam se osvestila, zgrabila njegovu ruku i odmaknula je. Samo se stidljivo nasmejao i pomerio ruku na moj kuk, nežno masirajući moju nogu i unutrašnju stranu butine. Dok je to radio, osetila sam njegov topli dah i vlažne usne na potiljku.

Pročitajte i ...  Izmasirala me Mama

Kako je moj brat znao sve moje osetljive tačke? Posle minut ili dva, opkolio je moju guzu svojim telom dok sam ležala pritisnuta na stomnak. Njegova ruka je konačno napustila moja usta i mogla sam da pričam, ali nijedna reč nije izlazila iz mojih usta. Još uvek sam bila u šoku… ali i pomalo znatiželjna. Stavio je ruke na moja ramena i nežno ih masirao. liže sekin šupak

Mogla sam na guzi da osetim kako mukurac postaje sve veći dok je pritiskao međunožje o moju guzu i donji deo leđa. Njegove ruke su napustile moja ramena i spustile se do bokserica koje sam nosila na sebi. Borio se da ih skine dok sam ja ležala na njima.

„Šta to radim? Zašto ne ustanem i ne pobegnem?“

Moje bokserice su bile spuštene niže i osetila sam njegov jezik na leđima, a zatim na guzi. Njegov jezik je počeo da masira moj šupak! Ovo mi je bilo prvi put i mislila sam da mi se nikada neće dopasti. Ali jebote kako se osećalo dobro! Iskrivila sam leđa pokušavajući da njegov jezik primim dublje u svoje dupe. Bila sam u raju! Nisam mogla da verujem koliko ubrzano dišem. Morala sam da se uzdržim od vrištanja jer sam mogla da čujem kako se zabava još uvek odvija u kući.

Stefan se potom udaljio i skinuo svoj šorc i gaće. Prstom je obuhvatio moju picu i konačno osetio koliko sam mokra. Nikada me niko ranije nije ovako napalio. Osetila sam da kleči iza mene na krevetu. Osetila sam da mi vrh njegovog kurca pritiska šupak. Koliko god da sam volla njegov jezik tamo, još nisam bila spremna da probam sa pravim kurcem.

Unazad sam pružila ruku i zgrabila njegov kurac kako bih ga povela dole prema svojoj pički. Namestila sam ga na svoj ulaz i protrljala glavić preko mokrih usmina moje ribice. Čim sam ga pustila, on je gurnuo napred i ja sam umalo izdahnula. Nisam mogla da verujem koliko je veliki moj brat.

Pročitajte i ...  Ja i Seka i njen prvi Sex

Ceo je bio u meni. Zastao je na sekundu pre nego što je obuhvatio moje grudi a potom je počeo žestoko da me tuca. Pomerio je ruke sa mojih grudi i stavio ih na moje dupe. Malo me je pljeskao ali sam bila sigurna da se ne može čuti napolju. Potom je prstima preneo sokove iz moje mokre pičke i njima kružio moj šupak. Čak se i to osećalo kao raj! Nastavio je da me jebe dok je još uvek pomerao prst u krug oko mog anusa. Osetila sam da mu vrh prsta ulazi i ispustila sam mali krik. žestoko jebe seku s guza

Očekivala sam bol, ali sam bila zapanjena koliko je lako ušao. Mmmmm kakav neverovatan osećaj! Počela sam da dišem još brže i praktično se odbijala i nabijala. Tada sam shvatila da je prestao da se kreće i sada sam ja radila sav posao, ljuljajući se napred-nazad uz njegov penis i prst. Nikada nisam bila ta koja je preuzela kontrolu tokom seksa, ali sve je izgledalo tako nadrealno. Osećala sam se kao druga osoba. Osećala sam se kao nestašna devojčica koja krši sva pravila. Ali onda sam čula nešto zbog čega sam izašla iz svoje male fantazije. „Oh Dijana! Jebi me dušo!“ brat je zastenjao.

Dozivao je ime svoje devojke! U svakoj drugoj situaciji dozivanje tuđeg imena od strane jebača bio bi kraj, ali u ovoj situaciji me je to samo nateralo da se jače nabijam na njegov kurac. Izvukao je prst iz mog dupeta i uhvatio me za kosu povlačeći mi glavu unazad. Sada je ponovo preuzeo kontrolu! Bila sam bespomoćna – i volela sam taj osećaj! Počeo je da stenje sve glasnije i ja sam mu se pridružila, bolela me baš pička da li će me iko čuti.

„Svršiću!“ zastenjao je. Sada sam očekivala da će se izvući i svršiti na moja leđa, ali tada sam osetila osećaj koji nikada ranije nisam. Vruća tečnost je prskala duboko uz zidove moje mace. Ovo me je ponelo preko ivice. Svršavala sam i jastukom uspela da prigušim vriskove. Moje telo je počelo nekontrolisano da se trese, svršavajući na njegovom još uvek tvrdom kurcu koji je bio u meni. svršio u sekinu pičkicu

Pročitajte i ...  "Tata, To je pravi Poklon!"

Posle nekog vremena izašao je iz mene i nežno me poljubio ispod uha: „Ti si neverovatna.“

Opet, nisam htela ništa da kažem. Počela sam da se vraćam u stvarnost i počela da shvatam šta se upravo dogodilo. Stefan se otkotrljao sa kreveta i počeo da se oblači. Ležala sam nepomično sabirajući svoje misli. Nagnuo se, poljubio me u vrat i ponovo mi rekao da me voli. Ovaj put me je zabolelo, znajući da zaista govori svojoj devojci da je voli.

Dok je izlazio kroz vrata počela sam da plačem. Zaista nisam znala da li plačem jer sam upravo pojebala brata ili zato što je ovo bio najbolji seks koji sam imala i znala sam da se to više nikada ne može ponoviti. Ležala sam i plakala u jastuk nekoliko minuta pre nego sam zaspala.

**

Sledeće popodne je bilo nezgodno za mene dok sam prolazio pored svog brata i njegove devojke koji su se mazili na kauču. Kikotala mu se i smejala mu se požudno gledajući u njegove oči. Čim sam prošla pored njih oči su ponovo počele da mi suze. Tada sam shvatila da plačem jer sam želela da budem ona, da budem na njenom mestu. Vratila sam se u svoju sobu, bežeći u svoj mali svet.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)