drka i masira sinov kurac

Uzela sam ulje za masažu iz svoje sobe i otišla dole da spremim sto za masažu, čekajući sina. Odjednom sam čula kako Marin viče sa vrha stepenica. „Hej mama, svi čisti peškiri su na pranju. Jel moguće to?“

„Ma ina nekih krpa u ormaru. Snađi se.“

Zamišljala sam Marina kako silazi niz stepenice sa samo malom krpom koja jedva išta pokriva. Dotakla sam se i nisam mogla da verujem da sam toliko mokra. Osećala sam stid, ali sam se istovremeno osećala tako živom prvi put posle toliko vremena. Tada sam čula škripu stepenica i Marin se pojavio preda mnom. Držao je belu krpu preko svojih genitalija, bila je taman dovoljno velika da ne vidim ništa.

Odmah sam primetila da mu je erekcija splasnula, pomislila sam da je verovatno brzo izdrkao da se ne osramoti. „Lezi na stomak, ja ću ti prvo poraditi na leđima.“ Okrenula sam se da mu dam privatnosti. Bio je ravno na stomaku, i namestio je krpu preko svoje čvrste zadnjice. Međutim, nije bila dovoljno velika da pokrije sve, i mogla sam da vidim dno njegovih guzova.

„Dakle, rekao si da te muči butina.“

„Da, moja leva butina je zgrčena, ali da budem iskren celo telo me prilično boli.“

„U redu, dakle masaža celog tela.“

Moja bluza je još uvek bila malo mokra od kiše i počela je da mi iritira grudi. „Dušo, moja bluza se pokvasila od kiše i počinje da me nervira, da li bi ti smetalo da je skinem? Imam grudnjak ispod tako da je kao da nosim bikini.“

„Ma okej mama, samo počni.“

Mogla sam da skinem bluzu da me Marin ne vidi, ali želela sam da gleda kako se svlačim. Krenula sam pravo ispred njega i počela polako da otkopčavam bluzu. Krajičkom oka sam videla da je sve vreme posmatrao. Bacila sam bluzu na stranu i sada sam bila u crnom čipkanom grudnjaku i uskim pantalonama.

„Ahhh, to je mnogo bolje. Hajde sada da te oporavimo.“

Špricala sam mu malo ulja na leđa i počela da radim svoju magiju. „Da li sam previše gruba?“

„Ne mama, savršeno je.“

Radila sam na njegovim leđima neko vreme, a onda sam se spustila do njegovih butina, fokusirajući se više na levu koja ga je mučila. Počela sam na njegovoj donjoj butini i napredovala. „Boli li ovde dušo?“

„Malo iznad.“

Nokti su mi sada nežno dodirivali njegovo dupe. „Tamo mama, to je ta tačka.“ Ali nisam mogla da izdržim i počela sam da klizim rukama dalje uz njegovu unutrašnju stranu butine kad sam osetila kako mi prsti hvataju njegov skrotum. Malo je poskočio kad je osetio kontakt, ali mi nije rekao da stanem. Ovo je trajalo nekoliko minuta.

Pročitajte i ...  Dominantni Deka

„U redu, vreme je da se okreneš na leđa, ja ću se skloniti da se prevrneš i pokriješ.“

Sačekala sam malo i nasmešila se u sebi, znajući da sam mu verovatno stvorila erekciju i da mala krpa neće moći da sakrije njegov kurac. „Dobro mama, spreman sam.“ Okrenula sam se i odmah bila razočarana, posle svih tih zadirkivanja on nije bio uspravan, a ja sam bila u grudnjaku za ime Boga!

Pretpostavila sam da je to zato što je nedavno drkao i znala sam da moram da pojačam svoju igru ako želim da ovo eskalira u nešto konkretno. Otišla sam do prednjeg dela stola za masažu i stala direktno iznad njegove glave. Špricala sam malo ulja na njegove mišićave grudi i sagnula se iznad njegove glave da mu namestim ruke u grudi. Dok sam spuštala ruke dalje niz grudi, naginjala sam se više i namerno mu grudima dodirivala glavu.

„Ups, izvini sine.“

„U redu je mama, ne smeta.“ Marin se nasmejao.

„Nevaljali dečko..“ Nežno sam mu malo uštinula bradavice. mama masira sina

Nagnula sam se još više, moje grudi su sada dodirivale njegov vrat, dok sam polako podizala ruke na vrh njegovih grudi, moje grudi su klizile preko njegovog lica. Pogledala sam dole u ​​krpu i primetila da je počeo da se pomera. „Konačno.“ Pomislila sam. „U redu, vreme je da ponovo poradim na toj svojoj butini.“

Pogledala sam u Marina, a oči su mu bile zatvorene dok je samo klimnuo glavom. Utrljala sam ulje u ruke, zgrabila njegovu butinu i počela grubo da se kreće gore-dole po butini. Počela sam da se krećem dalje uz njegovu butinu, klizeći prstima ispod krpe i dodirujući njegova jaja. Onda sam se zaustavila i uzdahnula. Njegov tvrdi penis je sada bio potpuno uspravan, a glava i deo osovine su sada potpuno otkriveni. Bio je toliko velik da mu se penis protezao preko pupka, i samo se odmarao na stomaku.

„Oh, izgleda da tvoja butina nije jedini ukočen deo tela.“ Zakikotala sam se.

Marin je otvorio oči i pogledao u svoj penis koji pulsira. „O Bože mama, tako mi je žao, nekako sam zadremao i masaža je bila tako dobra.“ Pokušao je da podesi krpu da se pokrije, ali nije bilo koristi.

„Dragi, osnovna logika nam govori da nema šanse da ta mala krpa za pranje bude u stanju da prikrije taj tvoj alat. Zašto je jednostavno ne sklonimo? Samo mi se smeta, a osim toga, sada nema mnogo koristi.“

„Možemo li samo da prestanemo sa masažom? Ovo je zaista blam mama.“

„Gluposti, čeka te još jedna utakmica za nekoliko dana i moramo da se uverimo da si zdrav.“

Povukla sam krpu i bacila je na pod. Prekrasan penis mog sina sada mi je bio u potpunosti prikazan. Bio je to prvi penis kojeg sam lično videla još od njegovog oca. „Bože, ti sigurno veličinu nisi nasledio od oca“, nasmejala sam se.

Pročitajte i ...  Pohotna mamica

„Kako to misliš?“

„Pa, recimo da tvoj otac nije tako dobro obdaren kao ti dušo.“

„Dobro obdaren?“ upitao je Marin.

„Ne folirjas se… vrlo dobro znaš da to znači da imaš veliki kur… khm, penis.“

Nasmejao se a ja sam nastavila sa masažom. Radila sam rukama opasno blizu njegovog pulsirajućeg penisa, ali sam se pobrinula da ga još ne dodirujem, prvo sam htela da ga zadirkujem. „A šta devojke kažu za tvoj kurac dušo?“ Ne mogu da verujem da sam muškost svog sina upravo nazvala njegovim ‘kurcem’, ali sam u tom trenutku bila previše napaljena.

„D-devojke? Pa, da budem iskren, nikad nisam bio sa devojkom.“

Bila sam stvarno iznenađena ovim, mislila sam da je već bio sa više devojaka, ali sam bila srećna što sam to saznala. „Stvarno? Mislila sam da si već imao seksualne odnose sa devojkama.“

„Nisam mama…“

Nasmejala sam se i nastavila da mu trljam butinu. -Moj napucani zgodni sin sportista ima divan prelepi kurac … a još uvek je nevin… – uz tu prljavu misao kliznula rukama prema njegovom stomaku, pazeći da se strane ruku okrznu o njegov penis. Njegov penis se trzao i celo telo mu je zadrhtalo kad sam uspostavio kontakt.

„Dakle, kažeš mi da nikada ranije nisi uradio ništa seksualno sa devojkom?“

„Uffff… ne, verovatno sam jedan od retkih u timu koji to nije uradio.“

Ovaj put mi je dlan prešao preko cele njegove muškosti. „Onda verovatno stalno drkaš.“ rekla sam zavodljivo. drka i masira sinov kurac

„Uhhhhh da… skoro svaki dan.. čak i do tri puta dnevno.“

„Jesi li drkao u kupatilu pre nego što si sišao dole?“ Pogledala sam ga u oči.

„Khm, umm, ne.“ graknuo je.

„Ne bi me lagao, zar ne? Videla sam koliko si bio tvrd dok sam te ranije brisala peškirom i kako si to pokušavao da se pokriješ rukama u autu.“ Ispitivala sam ga, klizeći rukama gore-dole po stomaku do butine, dodirujući njegov pulsirajući kurac svaki put.

Pogledao me je u neverici. „Dobro jesam mama, drkao sam pre masaže jer nisam želeo da se obrukam.“ On je priznao.

„A o kome si mislio dok si mazio kurac?“

„Ova jedna devojka iz mog razreda što sedi pored mene i ima neverovatne sise.“

„Oh, stvarno?“ U ovom trenutku, prestala sam da ga masiram i samo sam držala ruke na njegovim butinama, a nokti su mi se zabijali u njegovu kožu.

„Dobro mama, dobro! Drkao sam na tebe! Bio sam nekoliko sekundi daleko od svršavanja kad si me brisala peškirom. Zgrabio sam par tvojih gaćica iz korpe i drkao sa njima.“ On je sada cvilio.

Pročitajte i ...  Bolesna mašta

„A šta si maštao da ti radim?“

„Zamišljao sam te kako mi skidaš gaće na parkingu i sisaš mi kurac. Tako mi je žao mama… izvini!“

„Nevaljali dečko… šta ćemo sada? Moj rođeni sin drka na mene, zamišljajući me kako sisam njegov veliki, mladi, tvrdi, napaljeni KURAC.“

„Ne znam mama, mogu li, molim te otići gore u svoju sobu? Tako mi je žao.“ Pokušao je da ustane od stola, ali sam mu stavila ruku na grudi i gurnula ga nazad.

„Ali dušo, kakva bih ja bila majka da te pustim da odeš u svoju sobu i sam se pobrineš za ovo?“ rekla sam dok sam savijala ruku oko njegovog penisa. Samo me je pogledao u neverici. Polako sam ga milovala po kiti gore-dole, koristeći obe ruke. sisa sinov ogroman kurac

„O Bože mama….“ zastenjao je.

„Vreme je da ispunim tvoju fantaziju sine.“

Prestala sam da mu drkam kurac na sekundu i skinula grudnjak, puštajući svoje vesele grudi. Nasmešila sam mu se i spustila usta prema njegovom tvrdom kurcu. Polizala sam njegovu muškost od jaja do vrha i polako uvukla njegov kurac u svoja usta.

„O Bože mama….“ Ispružio je ruke i počeo da mi stiska grudi dok sam ga sisala.

Uvek sam volela da pušim, ali prošlo je toliko vremena, a ni moj bivši muž to nije preterano cenio. Uzela sam mu ceo kurac u grlo, igrajući se njegovim jajima u rukama. Jedva sam uspevala da tucam ustima njegov ogroman kurac, idući sve brže i brže sa svakim spuštanjem.

On je bio oprezan… osetila sam da želi da bude grub, da želi da mi izjebe grlo svojim monstrumom od penisa, ali nekako se plašio… bilo je jasno da nema mnogo iskustva. Ja sam se trljala preko gaćica i svršavala čekajući njegovu gustu tečnost.

Nije prošlo dugo pre nego sam čula te 4 magične reči – „Mama, ja ću svršiti!“

Nisam prestala sisati bila sam iznenađena količinom ukusne sperme koja mi se slivala niz grlo. Trzala sam i sisala njegov kurac dok nije bio isceđen do poslednje kapi semena. Nisam mogla da verujem šta sam upravo uradila.

On je ležao još neko vreme u potpunom transu… a kada ga je realnost pukla on se podigao, poljubio me i otišao u svoju sobu. Zbunjena i jebeno napaljena jednu stvar sam vrlo dobro znala – odavde više nije bilo povratka.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)