seka kao kurvica jaše svog brata

Znalo se da će noć mog 18-og rođendana biti jebeno divlja, ali niko nije mogao ni da zamisli do kojih će to granica ići. Ali da krenemo iz početka. Moja najbolja prijateljica Verica mi je priznala da je imala seks sa svojim bratom. E sada, ne znam da li je to govorila samo da bi me zadirkivala jer joj je bilo jasno da sam poprilično zacopana u svog starijeg brata Adama, ili je zapravo imala legitimnu vezu sa svojim rođenim bratom.

Verica je rekla da me ne može kriviti što želim Adama; visok je, ima velike mišićave ruke i, zahvaljujući njegovom redovnom sređivanju njegov torzo je potpuno bez dlaka. „Jebeno ukusno“, rekla je. Kada mi je Verica ubacila tu ideju u glavu, nisam mogla da prestanem da razmišljam o Adamu i kako da ga ubedim da spava sa mnom.

Nekoliko meseci sam pokušavala da flertujem sa njim, oblačila se droljasto po kući, ali ništa nije uspelo. Bez obzira šta sam pokušavala, on mi se samo smejao i nazivao me „klinkom“ koja prosto prolazi kroz „droljastu“ fazu.

Nakon toga, čak sam pokušala suptilnim nagoveštajima da mu pokažem da nisam samo „napaljena klinka“, npr ostavljala sam svoje kontracepcijske pilule na mestima gde bi on to video. Ali i dalje ništa.

Ali sada sam punila 18 godina i sviđalo se to njemu ili ne, Adam nije mogao poreći da sam odrasla osoba. Moja zabava je bila klasična, sa puno pića, 15ak drugova i drugarica iz škole i moja porodica u dvorištu. Oko četvrtog ili petog pića počela sam da ga zadirkujem, pitajući ga: „Šta je? Ne možeš da pratiš svoju mlađu sestru u piću?“

Do osmog pića Adam je bio fino urađen i činilo se da je bio umoran. Pozvala sam tatu i pitala ga da li da odvedem Adama u krevet. Kada je shvatio da je brat polu pijan i umoran, tata se složio i pohvalio me što sam toliko odgovorna.

Pročitajte i ...  UCJENJIVANJE SESTRE ZA JEBACINU

Zakikotala sam se rekavši mu da više nisam devojčica. Adam nije razumeo moj plan ali je bio poprilično umoran i nije se mnogo obazirao. Stavio je ruku oko mog ramena i polako smo ušli unutra, niz hodnik i u njegovu sobu. Zaključala sam vrata za sobom, a zatim šapnula bratu: „Sada ću ti pokazati da više nisam dete.“

Adam je promrmljao nešto nejasno, i dalje je bio uveren da se zezam. Gurnula sam ga na krevet. Izula sam cipele i otkopčala svoju retro haljinu, skinuvši se do crnog grudnjaka, gaćica i čarapa. „Želela sam ovo da uradim još davno“, podsetila sam Adama klečeći na podu pored njegovog kreveta.

Počela da mu otkopčavam kaiš, potom šlic i oslobađam njegov mlohavi penis od bokserica. On je tek tada shvatio stvarnost situacije i pokušao me je odgurnuti, ali nije se baš previše trudio. Zastenjao je kada sam počela da masiram osovinu njegovog penisa.

Ubrzo je narastao u prilično lepu veličinu – debelu i dugačku. Provela sam minut ili dva drkajući njegov penis, oblizivala sam svoje usne, osećajući kako se toplina i tvrdoća povećavaju sa svakim nadrkavanjem bratove kite. U isto vreme, osetila sam trnce među nogama, a bradavice su mi počele da se stvrdnjavaju na svilenkastoj tkanini mog grudnjaka. Ugrizla sam donju usnu i nasmešila se, tako srećna što sam konačno imala svog starijeg brata baš tamo gde sam ga želela.

Adam je zastenjao „Uhhh… Ne bismo… trebali…“ tada sam se sagnula napred i stavila vrući i tvrdi ljubičasti vrh njegovog penisa u svoja željna usta.

Omotala sam usne oko njega i lizala njegov glavić u sporim krugovima. Pet krugova u smeru kazaljke na satu, zatim pet u suprotnom smeru. Imao je tako sjajan ukus – mala količina precuma koja je počela da izlazi iz njegovog vrha bila je divna kombinacija slanog i slatkog.

„Aaahhhhh“, zastenjao je Adam. seka sisa tvrd bratov kurac

Nisam mogla razaznati da li je to bio radosni jauk zadovoljstva, ljutiti jauk ili neka kombinacija svega toga. Držeći njegov kurac jednom rukom, polako sam spustila glavu, klizeći ustima niz njegov tvrdi, vrući kurac, pritiskajući jezik na donju stranu. Uzela sam onoliko koliko sam mogla u usta. To se nastavilo neko vreme, i svaki put sam malo povećavala brzinu.

Pročitajte i ...  Moja Sestra je Izgubila Nevinost sa Mnom

U međuvremenu, moj brat je tiho stenjao, bez sumnje uživajući u osećaju usta svoje slatke male sestre na njegovom velikom, ukusnom kurcu. Slobodnom rukom sam uspela da skinem gaćice, skliznuvši ih niz noge. Bila sam jebeno mokra i spremna. Ustala sam, popela se na krevet i krenula na bratovo telo, opkoljavajući ga.

Držala sam njegov topli penis mirno u jednoj ruci i poravnala ga sa svojom picom. Njegove oči su bile fiksirane na prizor njegove kite u mojoj ruci i na ulazu u moju toplu i opasno mokru pičkicu. Skliznula sam niz bratov penis, dajući sve od sebe da ugušim svoje instinktivno stenjanje. Uuuhhhh… Osećaj njegovog mokrog, tvrdog, debelog, toplog kurca konačno razdvaja moje gladne, vlažne usmine i potpuno prodire u mene nakon godina požude za njim…

Odmah se našao na vrhu moje liste najboljeg seksa koji sam ikada imala, a još nismo ni počeli da se tucamo. Zgrabila sam njegovu košulju rukama i iskoristila je za polugu dok sam počela da jašem bratov sjajni kurac. Konačno sam ga imala u sebi, i nije bilo šanse da sada prestanem. Ljuljala sam kukovima gore-dole, levo-desno, napred-nazad, uzimajući punu dužinu u sebe.

Adam je tek posle par minuta odlučio da stidljivo nasloni dlanove na moj struk i diskretno podiže kukove tražeći priliku da uskladi svoje pokrete sa mojima. Jahala sam veliki penis mog velikog brata sa sve većom brzinom i strašću. Ubrzo sam udarala po telu gore-dole, a grudi su mi poskakivale. Adamovo disanje je postajalo sve brže jer sam ga dražila vrteći kukovima i udarajući svoje telo o njegovo. Približavala sam ga sve bliže orgazmu, još čvršće stežući svoju pičku uz njegov pulsirajući kurac.seka kao kurvica jaše svog brata

Pročitajte i ...  Sa Tetkom nakon Venčanja

A onda je svršio. Njegovo disanje je stalo na nekoliko sekundi dok mu se stomak stezao, a zatim je pospano stenjao dok se grčio, a njegov penis je pulsirao i pucao vruću spermu duboko u moju pičku. Nastavila sam da ga jašem, zavisna o osećaju njegove tvrdoće u sebi. Osećala sam kako svaki lepljivi mlaz prska u meni, oblažući me iznutra spermom mog seksi brata.

Nakon otprilike 10 sekundi neprekidnog pulsiranja, njegov penis je bio prazan, a moja pica puna. Zategnuvši svoju macu koliko je to ljudski moguće, skliznula sam sa bratove kare koja se brzo smanjila i pokušala sam da sprečim da njegova sperma iscuri iz mene dovoljno dugo da obučem haljinu.

Kada sam se sredila, poljubila sam svog brata koji je sada hrkao, i šapnula: „Hvala braco. To je bio najbolji poklon koji sam ikada mogla da dobijem od tebe. Lepo spavaj. Nadam se da možemo ovo da ponovimo vrlo brzo.“

Zastala sam dok sam razmišljala da li da uzmem gaćice, a onda sam odlučila da ih ostavim na podu. Zašto mu ne bi ostavila malu uspomenu? Izašla sam iz njegove sobe i vratila se na svoju zabavu. Izvinila sam se zbog svog odsustva, uz objašnjenje da je „Adam je negodovao, ali mi je na kraju ipak dozvolio da ga odvedem u krevet“.

Činilo se da su svi bili zadovoljni tim objašnjenjem, a mislim da niko nije ni primetio Adamovu spermu koja je kapala niz moje čarape.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)