Sestra i njena devojka doggy

Sledećeg dana, Bojan je rano ustao, obično su Sestra i njena devojka do kasno spavale, navikao je da doručkuje sam. Sišao je u kuhinju i spremio sebi doručak kada je Kata dolutala. Sipala je kafu i svalila se u stolicu za pultom.

„Jutro.“ Rekla je između gutljaja. „Izgledaš kao da si danas bolje.“

„Jesam. Hvala. Pretpostavljam da ću biti još bolje kako vreme prolazi.“ Odgovorio je, prevrćući slaninicu u tiganju.

„Viki je rekla da ste sinoć razgovarali malo. Drago mi je da se vas dvoje slažete.“ Rekla je lagodno, ne shvatajući da se Bojan ukočio. Nervozno se pitao šta je Viktorija tačno rekla njegovoj sestri. Sigurno joj nije rekla da ga je poljubila?

„Danas moram ranije na posao, pa neću stići da završim veš.“ rekla je Kata naglas, vraćajući Bojana u stvarnost.

„Nema problema, mogu kasnije ja to da odradim.“ Rekao je i stavio tanjir pun hrskave slanine pred sestru. Seo je pored nje i otpio gutljaj soka od pomorandže.

„Ti si sjajan lik Bojane. Veruj mi, Lidija nema pojma šta propušta.“ rekla je Kata dok je jela. „Ti si sladak, znaš da kuvaš, ne bežiš od kućnih poslova… šta još devojka da poželi?“ Ona se nasmešila.

„Ne znam, možda nekog ko ima dva metra i dva, sa velikim bicepsima i mnogo novca?“ upita Bojan slegnuvši ramenima.

„Novac je lepa stvar, ali precenjena. A izgled definitivno nije sve.“ Odgovorila je, uzevši gric tople slanine.

„Ali kada nemaš ni jedno ni drugo, to otežava stvari.“ On je uzvratio.

„Ne radi to. Nemoj sebe da unižavaš. Nije dobro za tebe, za tvoje samopouzdanje. Stvari se dešavaju u različito vreme različitim ljudima. Ne bi verovao koliko je devojaka u studentskim domovima sa nama još uvek bilo nevino. Sve zato što nisu dovoljno verovale u sebe. Momci takođe.“ Kata je ustala i odnela posuđe u sudoperu. „Ako želiš, možemo da razgovaramo kada se vratim. Moja vrata su ti uvek otvorena.“

Kata nije volela kada bi njen brat bio toliko nesiguran u sebe. Jedno je bilo prepoznati svoje greške, a drugo se uvlačiti se u njih bez potrebe. Mnogo devojaka bi dale sve da budu sa moomkom kao što je on.

„Izvini, u pravu si. Sažaljevam sebe bez potrebe, ne shvatajući da zapravo vredim. Hvala seko.“ rekao je Bojan.

Ona je prišla i snažno zagrlila Bojana. Postao je odmah svestan njenih toplih grudi koje su bile mnogo manje ali čvršće od Viktorijinih. Bile su slično građene ali je Kata bila viša i vitkija. A onda se ponovo setio Viktorijinih sisa i osetio kako mu se penis pomera. Pored toga, njegova Sestra i njena devojka su obe slično i predivno mirisale. Dok je udisao sestrin zagrljaj, kurac mu je porastao i crvenilo se pojavilo na njegovim obrazima.

„Vidimo se kasnije.“ Kata ga je nežno poljubila na samu ivicu usana i lagano otrčala u svoju sobu da se spremi za posao. Bojan se preselio u dnevnu sobu i zatekao se kako razmišlja o događaju u poslednjih nekoliko dana. Upalio je TV da bi razbistrio misli, i ubrzo je bio zaokupljen gledanjem animea.

Dosta je vremena prošlo, a Bojan je još uvek sedeo u dnevnoj sobi i gleda TV. Viktorija se pojavila bez da ju je primetio i udarila ga lagano po glavi, nateravši ga da poskoči. „Ala si se udubio u te crtaće, nisi me ni skontao.“ Rekla je, spuštajući se na kauč pored njega.

„Izvini, nisam te primetio, baš je zanimljivo ovo što gledam. Hoćeš daljinski?“ pitao je.

„Ma jok.“ Ona je odgovorila.

„Kako kažeš.“ Bojan je nastavio da tupo bulji u ekran.

Napaljena Sestra i njena devojka.

Nekoliko sekundi su sedeli u tišini ali Bojanov um je jurio sve vreme. Osetio je njen miris i toplo prisustvo, totalno isto poput njegove sestre ranije tog jutra. „Zar ne želiš da znaš šta se sinoć desilo?“

„Hmm? Molim?“ Zamucao je. Sestra i njena devojka poljubac

Ona se nasmejala videvši ga zbunjenog. „Tvoja seka i ja smo se žestoko kresnule čim je sinoć stigla kući. Bila sam gola u roku od par sekundi, a ona mi je lizala pičku dok joj nisam svršila na njeno preslatko lice. A onda sam joj uzvratila uslugu i pojela joj pičku. Bila je tako mokra kada je došla kući. Tvoja sestra je ozbiljno napaljena devojka.”

Bez razmišljanja je prešla rukama preko grudi dok je govorila.

„Ja… zaspao sam rano sinoć.“ Rekao je, očiju uprtih u Viktorijine sise.

Mogao je da vidi njene bradavice kako počinju da probijaju tanku tkaninu njene majice. „Šteta… toliko smo bile napaljene da smo zaboravile da zatvorimo vrata do kraja. Bilo ko je mogao da priđe i da nas gleda kako se jebemo.“ rekla je Viktorija, nežno trljajući Bojanovo koleno. „Šteta što si spavao.. bile smo baš jebeno glasne.“

Pročitajte i ...  Ja i Seka i njen prvi Sex

Dok ju je slušao, u mislima je zamišljao scenu. Između toga i njene ruke na njegovoj nozi, njegov penis je brzo postajao tvrd. „Povremeno sam bacala pogled na vrata da vidim da nisi možda naišao. Pitala sam se… Da li se drkao kurac, da li si svršio kada sam otišla sinoć?“

„Ja… Uhh… “ Nije želeo, nije imao hrabrosti da kaže naglas.

„Hej, opusti se, ne brini, ovo sve ostaje između tebe i mene.“

Progutao je pljuvačku i tiho priznao: „Da, jesam. Drkao sam čim si otišla. I svršio sam prilično brzo.“

„Mmmm… prelepo. Uprkos tome šta društvo misli, orgazam je svaki dan potreban i zdrav.“ Protrljala je butine dok je govorila. „Ja jebeno obožavam da drkam pičku. Svaki dan bar jedan orgazam doživim… sama ili sa tvojom sestrom.“ Bojanove oči su bile razrogačene dok se Viktorija uvijala pored njega. „Iskrena da budem, od jutros sam baš opasno napaljena.“

Reči su jedva izašle iz njenih usta kada se nagnula i poljubila ga. Za razliku od sinoć, nije bilo nežnog početka. Čvrsto je pritisnula svoje usne u njegove, a on je popustio. Njihovi jezici su grubo plesali jedan oko drugog. Ovo nije bio nevini poljubac kojim je počela sinoć. Poljubila ga je požudno i namerno, a on joj je uzvratio poljubac. Osetila je kako stenje u njena usta i od toga joj se pica naježila.

Saznanje da su njegova Sestra i njena devojka toliko napaljene cure podiglo mu je uzbuđenje na maksimum. Viktorija je nastavila da ljubi Bojana, krećući se rukama uz njegovu unutrašnju stranu butina sve agresivnije. Voleo je zadirkivanje, njene ruke tako blizu njegovom kurcu bile su kao opijum za njega. Provukla mu je kurac kroz šorts, a zatim spustila majicu da oslobodi svoje velike grudi.

Bojanove oči su izletele iz duplji kada je to učinila. Sise ispred njega nisu bile na ekranu, nisu bile virtuelne, one su bile stvarne. Još jednom je uzela njegove ruke i stavila ih na svoje grudi, a on je glasno zastenjao. Viktorija se nasmešila i ponovo ga poljubila. Kurac mu je virio delom izvan šorca, hladnjikav vazduh prijao je njegovoj užarenoj erekciji.

Povukla se dovoljno da uhvati Bojana za glavu i spusti njegovo lice na svoja nedra. Zastenjala je naglas kad je on shvatio nagoveštaj i jezikom prešao preko njene ukočene bradavice. Bojan je bio i šokiran i oduševljen što sisa sise devojci svoje sestre. Stisnuo ih je zajedno i ljubio napred-nazad.

U potpunosti bi progutao jednu bradavicu pre nego što bi je ispustio iz usta, a zatim bi krenuo na drugu. Za Viktoriju je to bilo božanstveno zadovoljstvo. Naravno, nije imao tačno pojma šta radi, ali sve je bilo lepo, a po njenim pokretima i uzdasima znao je da radi dobru stvar. Onda je, iznenada, njen telefon ponovo zazujao.

Bojan ništa nije čuo, bio je previše zaokupljen lizanjem i sisanjem njenih sisa. Viktorija je bacila pogled na svoj telefon. Kata je bila na putu kući. Privukla je Bojanovu glavu ka svojoj i ponovo ga poljubila u usta, stisnuvši pritom rukom njegov tvrdi kurac, iznenađena njegovim obimom. Zatim se otrgnula i nasmešila mu se.

„Jebote, kako je lepo ponovo imati pravi kurac u ruci. Ovo je bilo baš zabavno“, rekla je, zavalivši se na trenutak na kauč.

Bojanu je zastao dah. „Da… baš… zabavno.“

Pogled mu se vratio na njene otkrivene sise. „Sestra će ti uskoro doći kući, a ja sam sada jebeno napaljena“, rekla je Viktorija dok je brisala usne prstima.

„Da… razumem te.“ Namestio je kurac u šortsu u udobniji položaj.

Viktorija se nagnula blizu i prošaputala. „Znam da si napaljen. Kurac ti je tvrd kao kamen. I mene si jako uzbudio. Moja pička je trenutno jako mokra. Mislim da ćemo se Kata i ja odmah pojebati, čim se pojavi. Ko zna, možda čak ponovo zaboravimo da zatvorimo vrata spavaće sobe.“ Namignula mu je i ustala.

Bojan je sada bio u visini očiju sa njenim međunožjem. Jak miris obuzeo mu je čula. Ona je povukla tanku trenerku naviše, pokazujući mu usnice koje su se usekle u tkaninu. „Nabrekla je. Nisi svestan kako si me napalio. Pod hitno moram da budem jebana.“ – sagnula se, poljubila ga i pomazila po kosi, pre nego se udaljila.

Bojan je bio van sebe. Zavalio se na kauč i hvatao dah. Viktorija je izašla iz dnevne sobe, a samo trenutak kasnije otvorila su se ulazna vrata i Kata je bila kod kuće. Spustila je ključeve na pult i krenula pravo u spavaću sobu. Bojan je sedeo u tišini, pitajući se da li ga Viktorija samo zadirkuje. Ili će Sestra i njena devojka zaista sada da se pojebu… sa otvorenim vratima sobe.

**

Pre dvadeset četiri sata, on ne bi ni pomislio da vodi ovu debatu sam sa sobom. Ipak, sedeo je napaljeno, pitajući se da li bi trebalo da se uputi ka njihovoj sobi. Vodio je seksualno nabijene razgovore i ljubio sa devojkom svoje sestre. Igrao se sa njenim sisama, mirisao njenu navlaženu pičku. Ništa u vezi poslednjih nekoliko dana nije imalo smisla. Sestra i njena devojka lezbo

Pročitajte i ...  Sestrinim provokacijama je kraj

Ohrabren čistim apsurdom svega toga, Bojan je krenuo u hodnik. U najgorem slučaju, vrata će biti zatvorena, a on će samo diskretno produžiti u svoju sobu i ponovo drkati. Dok je išao niz hodnik, čuo je pohotne zvukove. Ukočio se. Vrata su bila blago ali dovoljno otvorena! Lagano se približio, ne želeći da ga uhvate, ali očajnički želeći da vidi šta se dešava.

Vodile su ljubav pred njim!

Zaustavio se ispred vrata koja su bila oko dve trećine zatvrena. Bojan je stajao nervozno sa ogromnom tvrdom erekcijom, oči su se polako prilagođavale svetlu. Na krevetu je bila izvaljena Viktorija. Bila je gola, pune grudi nagnute u stranu. Imala je širom raširene noge i podignuta kolena. Nažalost, nije mogao da vidi njenu pičku. Taj pogled je blokirao Katin potiljak. Bila je licem nadole, guzicom nagore, usnama zakopanim u Viktorijinu gladnu pičku.

Njegova rođena Sestra i njena devojka imale su seks tu pred njim! Bojanove oči zagledale su sestrinu napetu zadnjicu. Ugao pod kojim se naginjala omogućio mu je da vidi i njen mali šupak i njene izbočene picine usne. Njegov penis je jako pulsirao, i počeo je da ga trlja kroz šorts.

„Čoveče.. kako si jebeno mokra! Obožavam tvoje sokove… obožavam ukus tvoje pičke!“ – Katine reči su ga presekle u stomaku.

Viktorija je nakrivila glavu i ugledala ga kako stoji pred vratima. „Uhhhh dušo… Da si videla kako je tvrd i ti bi bila ovako mokra!“

Bojan se skamenio u mestu!!! Jel je on pričala o njemu??

„Zar ne bi želela da sada imaš njegov tvrd kurac zakopan u tvojoj slatkoj pičku?“

Kata je zastala dovoljno dugo da zastenje. Sestra i njegova devojka pričale su o NJEMU! „Kako bih volela da mi ga nabije sada duboko, do jaja!“

„Da pojebe tvoje slatko dupe u vazduhu.“ Kata je zamahnula zadnjicom kao odgovor.

Viktorija je uhvatila Bojanov pogled i oblizala usne. Bez razmišljanja je spustio šorts i počeo da žestoko drka kurac. Viki je tada primakla njegovu sestru sebi i počela strastveno da je lljubi. Njihovi jezici su bili napolju i dodirivali su se uz mnogo lepljive pljuvačke. Tada je Viktorija nešto šapnula Kati i obe su počele da se smeškaju.

Viktorija je tada pokazala Bojanu da uđe. Iako je bio uplašen i nervozan, on je tiho zakoračio u sobu, ne znajući šta dalje. Tada je čuo Katine reči koje će mu zauvek ostati urezane u mozak: „Mnogo bih volela da primim tvrdi kurac svoga brata sada. Tako sma jebeno napaljena.“ Uvukla je dva prsta u svoju pičku dok je isto uradila Viktorija. Sestra i njena devojka doggy

Bojan je jasno čuo Sestrine reči i video Viktoriju kako ga poziva da pojebe sestru. Stao je iza njih u visini kreveta. Pičkica njegove sestre bila je postavljena uz njegov penis dok je Viki bila ispod nje. Obe prelepe pičke su mu bile na izvolte. Sve što je trebalo da uradi je da ga zabije. Viktorija je gledala u oči ljubavnice koja je bila na njoj i šapnula: „Razdvoj malo nogice za njega.“

Video je kako Katina ruka nestaje iz njene pice i noge joj se razdvajaju. Zakoračio je i zgrabio sestrine bokove. Naslonio je glavić na njene crvenkaste usmine i zabio kurac što je dublje mogao. Dok su njegova Sestra i njena devojka ležale pred njim, on je gubio svoju nevinost u dubini svoje biseksualne sestre.

Njoj su odmah oči postale širom raširene a tihi jecaj promakao joj je iz usta. Kurac u njoj se osećao jako dobro. Prošlo je mnogo vremena otkako je imala seks sa muškarcem. Nalet zadovoljstva preplavio ju je dok je kurac ulazio i izlazio iz njene pice puna dva minuta pre nego je njegovo neiskustvo izazvalo prerano svršavanje.

„Viki… on… on svršava u mene.“ – rekla je Kata tiho i momentalno svršila! Niko nikada joj nije svršio u pički bez kondoma.

„Uhhhhh… to je tako jebeno seksi!“ – rekla je Viktorija i zastenjala. Spustila se niže ispod nje i spojila usne sa njenom pičkom koja je bila ispunjena vrelim semenom. Bojan nije znao šta ga je snašlo dok su njegova napunjena Sestra i njena devojka stenjale pred njim. Viki je gutala spermu koja je curela iz pičkice a potom prešla na njegov kurac. Nije mu dala da se spusti.

„Mmmm… tako ukusan. Obožavam ovaj tvoj kurac, tvoju slatku spermu. Želim da me jebeš.“ – govorila je prljavo i sve jače mu sisala kurac.

Sestra i njena devojka žele njegov kurac!

Bojan je sada, po prvi put od kako je ušao u sobu, pogledao svoju sestru u lice. Bojan je na čudan način pokušao da pokrije kurac rukama i krenuo da izađe iz sobe, vadeći pritom kitu iz Viktorijinih usta.

Pročitajte i ...  Braco i seka sami doma 2 dio

„Izvini…“

Krenuo je da izlazi ali Viktorija ga je zaustavila. „Smiri se. U redu je. Ovo je bila i njena želja.“

Bojan je zastao kad je čuo ove reči. „S-stvarno?“ – pogledao je sestru.

„Da. Istina je. Izvini što sam koristila Viki da te opusti. Stvarno je greota da takav sjajn momak poput tebe ne oseti prvi poljubac. Prvi seks. Ti si jebeno sjajan.“ – osmehnula mu se.

„A tek da vidiš kako se ljubi.“ Viktorija je našalila. „Samo… nadam se da ti ne smeta što je ukus moje pičke na njenim usnama?“

Bojan je bio prepaljen. Seo je pored sestre i odmah svojim usnama napao njene! Mazio je pritom njeno telo, celu ju je dodirivao. Struk joj je bio sužen, a stomak zategnut. Pičkica obrijana sa glatkim usnama koje su još uvek bile natečene od uzbuđenja. Dok ju je mazio i ljubio, Viki je trljala pičku na taj prizor i drkala mu kurac.

„Ovo je tako seksi!“ – vikala je Viktorija.

„Ne budi sebična… i ja želim da mu pušim kurac.“ – rekla je Kata. „Mogu li?“

„Uhhh… da.“

„Jel ti se svideo ukus moje pičke na njenim usnama?“

„Veoma.“ – rekao je napaljivo.

„Hajde, lezi na leđa.“

Čim je legao, njegova Sestra i njena devojka su ga zarobile. Viktorija mu je sela pičkom na lice a Kata je počela stručno i halapljivo da mu sisa kurac. Nije znao kako da se oslobodi tolike količine zadovoljstva! Ali nije ni želeo! Bio je opkoljen od strane dve hiperseksualne mlade žene koje su mu pružale takvo iskustvo koje je san svakog momka. Njegova sestra se igrala njegovim jajima dok mu je pušila a Viki je trljala picu po njegovim ustima.

„Sedi mu na jebeni kurac! Želim da te gledam kako tucaš brata!“ – vrisnula je Viki. Sestra i njena devojka doggy

Prepaljena sestra se podigla, sela mu na kurac i počela da ga jaše, spojivši usne sa ljubavnicom koja je i dalje sedela na Bojanovom licu. Uništavale su ga na najbolji mogući način, a Bojan je bio srećan što je zbog malopređašnjeg svršavanja sada mogao mnogo duže da izdrži.

„Bila si u pravu.. moj brat ima savršen kurac.“

„Jesam li ti rekla? Nije mi jasno kako do sada nije pojebao brdo devojaka.“

„Sedi na njega, moraš da ga osetiš.“ Kata se skinula sa njega, a Viki je zauzela njeno mesto. Dok mu je jahala kurac, gledala je kako brat i sestra vode ljubav jezicima. Ljubili su se na prelep način koji je, uz tvrd kurac u pički, izazvao snažan orgazam kod Viktorije.

„Braco… svršio si mi u pičku, a jel bi sada voleo u usta.“

„Uhhh…“ – nije mogao da govori, bio je na ivici.

„Uff kako si sladak kad si tako napaljen. Jebala bih te ceo dan.“

Sestra i njegova devojka ljubile su mu kitu i jaja čekajući erupciju sperme koja je brzo usledila. Sladile su se njegovom spermom, delile je, ljubile se i gutale.

**

8 ujutro. Bio je sam u svom krevetu, podigao se u sedečći položaj i počeo da se seća. Ljubio se sa Viktorijom. Igrao se sa njenim sisama. Zatim je pojebao svoju sestru, a nakon toga, ona mu je popušila kurac. A onda…? Da li se onesvestio? Kako se vratio u krevet? Kako se obukao? Da li je sve bio san? Da li je zamislio celu stvar?

Oteturao je niz hodnik do kupatila i umio se. Mora da je bio san. Takve stvari se jednostavno ne dešavaju u stvarnom životu. Došao je do kuhinje i tada mu je vilica pala na pod! Sestra i njena devojka bile su potpuno gole! Pile su kafu, doručak je bio vruć, spreman i poslužen. Pojubile su se strastveno pred njim i pogledale ga.

„Dobro jutro ljubavniče. Spremile smo ti doručak. Juče si tako fino zahrkao posle trojke da smo te obukle u pidžamu i ostavile u tvoj krevet da mirno spavaš. Baš smo te iscedile. Izvini.“ Sestra mu je prišla, poljubila ga u usne i šapnula: „Napunio si mi pičku.. usta.. ali tvoja seka ima još jednu rupicu.“

Kraj.

1. deo priče je Ovde.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Sestra i njena devojka 2/2”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)