gaćice mama trlja pičku

Mmmm… slepljene gaćice … sada ću da…. „MAMA! Škola je otkazana zbog snežne mećave.“ – Reči su odjekivale u mojoj glavi dok sam se polako budila iz vlažnog sna.

Moja ćerka Natalija je već zatvorila vrata moje spavaće sobe pre nego što sam imala priliku da postavim bilo kakva dodatna pitanja. Ležala sam u krevetu, polako sam se budila i spustila ruku niže preko pidžame. Od kada znam za sebe ja se budim napaljena i vlažna. Napolju sam mogla da čujem opake nalete vetra koji je duvao i nanosio sneg.

Glava mi se razbistrila i tada sam shvatila – mećava. Najavili su je juče na vremenskoj prognozi i eto, desilo se da i oni nekada pogode. Ustala sam iz kreveta i pogledala kroz prozor. Sneg. Sneg svuda i pokriva sve, a vetar tako jak da je izgledalo kao da će nas poneti u sive oblake. Čak i za planinsko područje u kom smo živeli, ovo je bilo ozbiljno.

Obukla sam mekani udobni bade mantil preko pidžame i sišla dole. Natalija je bila u dnevnoj sobi, sa uključenim TV-om. „Vidiš mama, nema škole danas“, rekla je, pokazujući na televizor i klimatološke izveštaje. Sve škole u gradu i okolini bile su zatvorene. Gledajući ponovo kroz prozor, sve što sam mogla da vidim bilo je belo. Čak je i moj automobil bio na pola puta zakopan.

„Jesi li javila bratu?“

„Ma rekla sam mu, ali ne znam da li me je čuo.“

„Verovatno se uspavao.“ – odgovorila sam i lenjim koracima krenula stepenicama na sprat i do njegove sobe. Lagano sam pokucala na Uroševa vrata uz reči „Uroše?“ Nije bilo odgovora, pa sam lagano otvorila vrata i provirila. Moj sin je, naravno, spavao. Bio je otkriven a desna mu je ruka bila spuštena unutar pidžame. gaćice spava sa erekcijom

„Pa da, genetika je čudo.“ – pomislila sam i nasmejala se u sebi. Lagano je otvorio oči.

„Sine, nema škole danas.“ – tiho sam mu rekla.

Pospano je klimnuo glavom i okrenuo se na bok, okrenut prema meni. Izvukao je ruku iz gaća i videla sam da ima jutarnju erekciju. „Razgovaraćemo kasnije.“ – rekla sam dok sam zatvarala vrata i skrenula u svoju spavaću sobu.

Shvatila da sam kurva a gaćice uvek mokre!

Pretpostavljam da bi sada bio pravi trenutak da se malo predstavim. Moje ime je Branka. Razvedena, 42 godine, sitne građe, brineta sa dugom kosom. Dvoje dece: Natalija, moja ćerka, i njen 18-godišnji brat Uroš. Bivši muž (seronja!) koji me je prevario… ali mi je na neki način drago. To je ono što me je inspirisalo da počnem da vežbam, utegnem se, i shvatim kolika zapravo kurva mogu da budem.

Pročitajte i ...  Nedojebana Mama 1. Deo

Zvuči čudno? Do razvoda sam uvek bila nesigurna u sebe i svoju seksualnost, smatrala se prosečnom, uvek stidljiva, uvek nepoverljiva, dosadna u krevetu i van njega. Pretpostavljam da ne mogu (potpuno) da krivim svog bivšeg seronju za prevaru. Nakon razvoda ušla sam u formu, stekla samopouzdanje, obrijala pičku na glat, reklamirala se na sajtovima za upoznavanje i počela da se povezujem sa ljudima i da živim.

Otkrila sam i svoju dominantnu stranu ličnosti. Bilo je sjajno biti glavni, imati kontrolu. Sve dok nisam zavela i pojebala previše jezivih tipova pa sam odlučila da napravim malu pauzu. Imala sam odličan posao kao potpredsednik odeljenja za kreditne kartice u velikoj banci. Morala sam da predstavim sebe kao konzervativnu ženu i nisam smela da dopustim da se pojave koje kakve slike ili video snimci sa mnom u glavnoj ulozi.

To je jedan od razloga zašto sam uzela par nedelja odmora, taman pred Novu godinu. Spavanje do kasno, ostajanje u krevetu, isprobavanje novih vibratora i dildoa dok su deca bila u školi. Bar je to bio plan. Planirala sam i taj dan da provedem igrajući se sama sa sobom, gledajući pornografiju, ali mećava je jednostavno morala da udari, a kako je padalo, verovatno će deca i sutra biti kod kuće.

„Uđi Uroše..“ – rekla sam kada sam čula kucanje na vratima svoje sobe.

Uroš je ušao, izgledao je jako pospano, a njegova jutarnja tvrdoća i dalje nije potpuno splasla. Seo je na moj krevet a crvenilo je počelo da se širi njegovim licem. „U redu, hajde da završimo sa tim. Slušam.“ – progunđao je on.

Vidite, sinoć sam uhvatila svog sina kako masturbira. Drka. Mavlači kožicu, kako god to želite da nazovete, on je to radio. I to je sasvim u redu, normalno i zdravo. Međutim, koristio je moje korišćene gaćice da bi drkao, i mislim da to ipak zahteva razgovor majke i sina.

Evo kako se to desilo. Ustala sam oko 2 sata ujutro da piškim i kada sam izašla u hodnik i krenula u kupatilo, primetila sam da je Urošev TV još uvek uključen, svetlo je dopiralo ispod vrata. U polusnu i bez razmišljanja, otvorila sam vrata da uđem i ugasim mu TV, misleći da je zaspao i zaboravio.

Ali kada sam ga ugledala kako leži potpuno go u krevetu, moje tange koje su trebale da bude u korpi za veš, omotane oko njegovog kurca, skamenila sam se i odmah razbudila. On je brzo, vrlo brzo, zaronio pod svoje pokrivače. Nisam rekla ni reč, samo sam zatvorila vrata, piškila i vratila se u krevet. drka gaćice

Pročitajte i ...  Mamina Tableta Sreće

„U redu“, trudila sam se da izgledam samouvereno ali nisam baš bila sigurna kako da otvorim temu. Odrastala sam sa dve sestre a moj bivši muž je bio jedini momak sa kojim sam bila, tako da nisam znala skoro ništa o muškim tinejdžerima. „Dakle, u vezi toga. Ne brine me ono što si radio, to je prirodno i normalno za momka tvojih godina. Ali brine me ono što si koristio.“

Bio je baš postiđen.

Uroš nije rekao ništa i znala sam da mu je neprijatno. „Dušo, dođi ovamo“, rekla sam i privukla ga k sebi. „Pričaj sa mnom.“ I dalje je ćutao. Bio je previše postiđen. Pokušavajući da probijem led, rekla sam: „To su seksi gaćice, zar ne?“ – nasmejao se.

„Da, jesu, veoma“

„Da li Kaća nosi iste takve male tange?“

„Mama… Kaća i ja smo raskinuli odavno. Nikad nisam ni saznao kakve gaćice nosi. Ja sam verovatno jedini momak u školi koji ne zna.“ Ispustio je napola smeh napola uzdah.

Tada me je pogodilo da sam poslednjih nekoliko meseci, ako ne i poslednjih godina, bila previše zaokupljena sobom. Razvod, trening, veze bez obaveza, obaveze na poslu. Čak sam se i od rođenog sina udaljila.

„Čekaj, ti i Kaća niste nikad…“ Utihnula sam, ne mogavši da to izgovorim.

„Ne… ma ni sa njom ni sa…“ – utihnuo je gore nego ja.

Nije to velika stvar, ali bila sam iznenađena. Uroš je bio sladak, divnog tela i prelepog lica. Kada je prestao da se bavi rvanjem, počeo je da diže tegove da bi ojačao. Iz onoga što sam nakratko videla sinoć, uspevao je da se malo definiše. Nije bio nikakav bodibilder, ali definitivno su mišići počeli da se pojavljuju.

Iznenađena sam da ga devojke nisu spopadale. Previše stidljiv? Previše fin momak? Da li treba da se pozabavim time? Da, možda je bio previše fin momak. Da, fakultet će biti sjajna promena i on će se otvoriti.

„Da li i to radiš i sa gaćicama svoje sestre?“

„Mama pobogu! Ne!“ rekao je glasno, ali se brzo smirio „Ne, samo tvoje. Njene nisu …seksi.“

„Želiš li da ti kupim takve iste gaćice da ih možeš koristiti?“

Pogledao me je sa izrazom šokiranosti na licu: „Ti mama ništa ne razumeš.“

„Pa objasni mi.“

„Nove gaćice nemaju taj… miris…“

Pauza je toliko trajala da sam morala nešto da kažem ali nisam znala šta pa sam samo promrmljala: „Okej.“

Pročitajte i ...  Dvije mame i dva sina

Ustao je i vratio se u svoju sobu bez daljih reči. Ispred prozora moje spavaće sobe mećava je i dalje bila van kontrole. Ležala sam i razmišljala o svemu. Moj sin je bio muškarac; bio je zdrav, normalan, radoznao. Zar je to toliko pogrešno? A onda mi je sinula perverzna ideja. Jebena jutarnja napaljenost!

Moje gaćice bile su natopljene.

Obukla sam svoju odeću za vežbanje (crni sportski grudnjak i uske sive helanke) i sišla sam dole da na traku za trčanje. Ispod helanki nosila sam rozo-crne tange sa cvrtnim dezenima. Posle pola sata trčanja, natopila sam svu odeću na sebi. Sa obzirom da je i ćerka u međuvremenu pobegla u svoju sobu, dok sam trčala gledala sam svoje omiljene video snimke na telefonu. Momci drkaju kite. Potom ustaju i zajedno jebu sitnu crvenokosu. gaćice mama trlja pičku

Sokovi su žestoko potekli iz moje pičke. Baš kada sam završila trčanje, Uroš je sišao dole i seo na kauč pred TV. Otišla sam u kupatilo i skinula odeću sa sebe. Moje gaćice su bile Jebeno natopljene. Umotala sam peškir oko sebe i vratila se u dnevnu sobu sa gaćicama u ruci. „Evo“, rekla sam, spuštajući mokre tange u krilo mog sina. „Uživaj!“

Sedeo je potpuno šokiran, čak i više nego ranije, ali izbočina koja se dizala pod njegovom trenerkom govorila mi je da će uživati. Nasmejala sam se i vratila u kupatilo. Nakon što sam zatvorila vrata, čula sam sina kako dolazi gore i ulazi u svoju sobu. Ušala sam pod tuš i moji prsti su odmah otišli do moje pičke, dok sam u glavi ponavljala video snimke koje sam gledala. „Uhhh, volela bih da sam ja ta koju sada jebu petorica.“

Masturbirala sam sve dok nisam shvatila šta se zapravo dešava – Moj sin je preko puta hodnika, sa mojim tanga gaćicama omotanim oko penisa, a sok od moje pice vlaži njegov kurac i njegovu ruku. Njegova mišićava ruka drka kurac gore-dole. Osamnaestogodišnji devičanski kurac prska spermu svuda. Svršila sam tako jako da sam se morala pridržati da ne padnem. To je bilo tako pogrešno.. ali tako moćno!

Kraj 1. Dela

Za 2. Deo kliknite OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mamine natopljene gaćice 1”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)