hot matorke seksi

Zašto većina momaka voli hot matorke? Jedan od razloga je činjenica da su starije i iskusnije i kao takve osećaju jaku privlačnost prema njima. Činjenica da su sa nekim ko zna šta radi u krevetu čini da momci maštaju o matorkama. Još jedan razlog je taj što je to neka vrsta tabua, a momci uživaju u stvarima koje su zabranjene. Pored toga, to bi moglo značiti suptilnu zamenu dominantne uloge. Ovo krši konvencionalne standarde hetero-seksa, a to je fascinantno za neke muškarce.

Ono na šta se sve zapravo svodi jeste koliko je prirodno uzbuditi se pri pomisli nahot matorke baka seks sa starijom ženom. Ali da biste osvojili milfaru potrebno je da znate šta radite. One su iskusne, tako da morate da naučite kako da se ponašate pre nego što se odlučite za ovaj korak. Dakle, evo 10 načina pomoću kojih ćete osvojiti zrelu damu.

1. Budite svoji ako želite da osvojite hot matorke.

Naravno da može biti zastrašujuće iskustvo prići starijoj ženi, ali morate biti svoji. Matorke, ali i žene drugih dobi, imaju neverovatan dar da znaju kada se folirate. To im je u krvi. Dakle, nemojte biti nešto što niste jer će vas ona provaliti.

2. Ne terajte ih da vas jure.

Za razliku od mladih “ludih“ devojaka“, starija vas neće juriti po gradu. Dakle, sve vaše igrice koje ste igrali sa mlađima – zaboravite ih. Čak štaviše, vi ćete biti ti koji će nju juriti. Ona je starija od vas, ona nema ni želje, energije ni vremena da ga troši na jurenje za tvojim dupetom. Ako je želiš – kreni po nju. To je ono što MILF ionako želi – zbog toga se oseća željenom, seksi i napaljenom.

Pročitajte i ...  Milfare govore o Veličini

3. Kada hot matorke zakažu sastanak – ni slučajno ih nemojte ispaliti.

Ako zaista uspete da dobijete pristanak da se vidite sa njom – ni slučajno je nemojte ispaliti. Zašto? Zato što vam neće dati drugu šansu. To je prosto tako! Morate zapamtiti da su vaše godine, tačnije razlika u godinama, veliki faktor u vašem odnosu. Ako ispadneš previše nezreo da održiš obećanje, ona će te odbaciti.

4. Ne ponašajte se kao da ste preiskusni u krevetu.

Slušajte, svi mi imamo ego i to je u redu. Svi imamo želju da se predstavimo da smo zreliji nego što jesmo. Ali nemojte se ponašati kao da ste najveći ljubavnik na svetu, da ste večiti gospodar spavaće sobe. Ova žena ima deset, petnaest ili dvadeset godina više iskustva od vas. Pa zar ne mislite da ona zna šta radi? Zar zaista mislite da hot matorke nisu sve videle i da nisu u svakom smislu bolje u krevetu? Pamet u glavu “frajeri.“

5. Materijalne stvari neće očarati hot matorke.

Vaš novi BMW ili zlatni lanac neće očarati ove iskusne dame. Naravno, sa njima ćete biti i više nego iskusni sa “klinkama“ ali matorke nećete time osvojiti. One se lože na intelektualnu moć i na energičan dug seks. A ako nešto znamo, to je da zlato i fensi automobili ne znače ništa kada je sex u pitanju.

6. Ne forsirajte glupe razgovore.

Milfare nisu dvadesetogodišnjakinje kojima je potreban samo bljesak vaših trbušnjaka da biste ih odveli u krevet. One žele da budu intelektualno stimulisane. Ne morate da razgovarate o politici sa njima, ali morate biti dobar sagovornik. Naravno, mlada generacija se danas bavi isključivo tehnologijom. Pa možda ne bi bilo loše da spustite telefon i počitate koju knjigu.

Pročitajte i ...  Dragana

7. Bile one hot matorke ili mlađe – svaka žena hot matorke lepavoli komplimente.

Bez obzira na godine, žene vole da im se daju komplimenti. To čini da se osećaju seksi i željno. Naravno, nemojte da preterujete jer to dovodi do kontra efekta. Morate da ih očuvate, pripremite, učinite originalnim, inače će ona moći da pročita direktno kroz vas. Dakle, ako mislite da je lepa, recite joj da je klepa, bez previše ukrašavanja.

Ne krećite na nju ako ne znate tačno šta želite. Da li tražite nešto ozbiljno ili samo vezu za veče? Ove žene su iskusne i ne vole kada se drugi igraju sa njima. Dakle, morate znati šta želite ili ćete izgubiti fokus na tome šta je vaš cilj.

IZVOR: https://licnioglasi.net

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)