lizanje, pizde, oral

Bliži se vreme da idemo kući, uhvatila me strasna nervoza kako da mu pogledam u oci , sta da ka’em Seki na trenutke me obuyme ljubomora, da bih joj dala otkaz. znam da je to glupost. Dosla sam kući pre svih, bilo je sve cakum pakum. Ostalo mi je da se odmorim i sastavim predavanje za neki dan

Lap top je nesto skripio pa sam presla na sinovljev komp dok sam se pripremala resih da malo probrljam po kompu. Prvo iynenađenje, otvoren mail, neko tj Misa je ocigledno u zurbi otisao , to mu se nikad nije desilo, bio umu je otvoren ai na galeriji, njegovom profilu, smokva, Otvori oi istog momenta se šokira gomila fotografija mojih, ustvari napravljene da budu moje , u foto sopu, u najneverovatnijim pozama, sa ljubavnikom ili ljubavnicia, uvk je On jedan od ljubavnika, il svaki drugi. Onda je naisla a na slike sa nudisticke plaze , i na kraju Sekinu pornografju, maskirana i bez maski. Dok je gledala fotke , namomenat joj dodje da drka, stavi ruku u gaćice ipoce da se trljka, trebalo je bukvalno tri minuta da se zadovolji, slike na monitoru , su se mesale sa slika iz njene glave, za trenutak je cula kapiju ugasi monitor , i brzo izađe iz sobe, nakraku hodnika nalete na sina, .lizanje, pizde, oral

Pzdraviše se i ona ode u dnevnu sobu, sede preko puta TV-a ukjuči ga i duboko se zamisli. Kad saberes dva i dva tako stoje stvari, on je ocigledno bolesno vezan za nju, tu je Seka, ali zasto to njoj smeta, odakle joj ljubomora, odakle je to uzbuđuje i smeta, zašto bi se rado menjala sa njom, ni ona nije normalna. Uto se pojavi Miša iz kupatila, bio je go do pjasa, u šorcu sa podignutim kurcem, , , sad je bila potpuno sigurna da je ovo njegova provokacija, lepo ga je i bezobrazno pogledala, zbunio se i pobegai u sobun no ubrzo se vratio i ovaj put u trenerci, ona je sedella provokativno prekrstenih nogu, sa prilično podignutom suknom, mal te ne do ivice čarapa, uvek je nosila čarape , nikad hulahopke. Ostala je tako jjer je htela da kliac ne pomisli da je u joj strah, Ubbrzo je ustala i itsla do sobe skidala se na potezu soba spavača soba, upravo dovoljno da je sin mogao da vidi cri providni bodi icrne carpe sa šavom.

Pročitajte i ...  Kad se mama napali

Za danas mu je to dovoljno , nasmeš ise u sebi, i pomsli kako joj godi dok se tako šetka. Popi jedan viski, dupli i ode da se tušira, dok se tuširala mazila se i svakojake misli sujoj padale napamet. Malo od viskija malo pod utiskom celog dana, obukla je samo kombinezon na golo telo i tako izasla iz kupatila. Mišai je i dalje buljio u televizor.

Nije mu promaklo kako je obucena tj. Kako nije, pogotovo kad je sel a pored njega na trosed, video je golotinju odmah mu se digao kurac, trenerka je porasla on ničim senije potrudio da sakrije, da nije ušla Seka u kuću ko zna šta bi tu bilo , kasnije je razmišljala kad bi se setila te veceri. Seka s e javila rekavši da ide da se presvuče, ondaugledavši me bi joj Jsno šta se događa, i brzinom vetra nestade iz dnevnog boravka. Otišla sam iz sobe uzela penjoari ogrnuvši vratise nazad, trbalo j e vremena da se Seka pojavi, Miša je nestao uz obliku lastinog repa.

On ai Sekia su sedeloe igotovo ćuteći popile celu bocu viskija, Pricale suveoma malo, kako j e vreme odmicalo to su postsale filozofske konstatacije. Kad su zavrsile bocu, Seka je demonstrativno okrenu naopacke, rece laku noc , i ode iz sobe. To isto sam uradila i ja, zatvorilasam vrata, pustila laganu muziku i ispruzila sepo francuskom ležaju, tako sam i potpuno pijano i zaspala. Probudio me san, moj sin mi mje ljubio grudi i rukom neđno milovo moju picu, promiškoljila sam se da bi malo raširila noge i pojačla ugodjaj koji j ebio stvaran koliko i lep.

Onda je zagnjurio glavu i počeo da, mi ljubi pičku. Kaoda sam se probudila od intezivnog uzbudenja, pijanstvA, nisam znala dali jesan ioli java. Najvise sam se plašila , da je to istina i da moramo da prekinemo . :vrsto sam telo traži svoje svoje počela sam da odgovaram, prvo sam ga držala za zagnjurnu glavu kako bi jezik koji je palacao u mojoj pički usao što dublje, .

Pročitajte i ...  Iznenada sa mamom

Levom rukom sam ga uhvtila za kurac i počela da drkam, lagano navlačeći zaguljujući naljlepši kurac koji sam videla do tada. To drkanje pojačah . ON se uspravi i krenu napred . nisam mu dala da udje unutra .

Zgrabila sam njegov kurac i stavila u usta, Počela sam da mu sisam kurac, i dlje neotvarjući oči. On se zarotirao i opet zagnuirio glavu u moju gospodqricu i ovqj put počeodausissavasokove . Uđitak nevidjeni. Obuzeše m e grčevi orgazma, cimala sam se svršavqjući i htela da sidjem s anjegove glave .

Ali to nije moguće dr žao m e čvrsto, počela sam da vrištim od orgzma kakv nisam do+ivela u svom životu. Vešto me je okrenuo n aleđa i prvo mi aširio noge , počela sam da se tresem , prineo je kurac mojoj pički protrljao ga par puta , ona mu je odgovorila obiljem izlučevina, i nežno najnežnije počeo da me bukvalno nacvlači na svojih 20sm. Tada san tek poludela , bezbroj vezanih orgazama bukvalno me rastočiše. Opušteno leđim kraj tela muiškarca koji do veceras bio moj sin a sad ljubavnik.

Kad sam kasnije pričala sa Sekom o tome da je te noći postao moj ljubavnik ida sa ilmala prema njemu tj odnos, došle smo do zakljucka da je to jedino i moguće, inace bi nas ubila predrasuda. Tog jutra sam ustala prva I ODNELA dve kafe u krevet, od tog jutra imam otvorene oči…

2 thoughts on “Sa svoji sinom jebacina”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)