mamina smrdljiva stopala

Moja majka se rano razvela i stalno smo provodili vreme zajedno kad god bi došla kući sa posla. Mama je radila sa svojom drugaricom već godinama zajedno u kancelariji i uvek je bila u svojoj profesionalnoj odeći koja se sastojala od suknje, haljine sa dugmadima, crnih tankih hulahopki i kožnih cipela na štiklu koje su uvek špicaste na prstima.

Noge su joj bile lepo oblikovane, malo deblje butine i lepe, imala je malo duže nokte na nožnim prstima i često ih je lakirala u crvenu ili boju trule višnje. Kad god bi se izula primetio sam da su joj tabani naborani i znojavi od silnog hodanja u najlonkama i štiklama na poslu, a drugo što bih primetio jeste jak miris njenih najlonki na tabanima kad god bi bila u papučama po kući. Nisam nikad razmišljao o tome zašto joj toliko smrde noge kad dodje sa posla, ali sam sve češće bio izložen tome kad je počela da se izuva baš blizu mene, ustvari jako blizu mog nosa i lica.

Prvo što bi učinila kada bi ušla u kuću posle posla je se ispruži pored mene na sofu, i podigla noge tako da joj cipele vise i klate se o pete.

mamina smrdljiva stopalaNisam znao zašto, ali uhvatio sam sebe kako joj buljim u noge, a kad bi klatila štikle sve više bih osetio kako joj isparavaju najlonke i smrde toliko da sam ih osetio iako sam sedeo malo dalje od nje. Medjutim dok je ležala na sofi i gledala televiziju dok su joj obe noge visile sa sofe, primetio sam da je stopala pomerala sve bliže meni sve do jednog momenta dok joj cipele nisu skroz spale sa pete. Čulo se samo „Tup!“ a ona je počela da širi i pomera prstiće u najlonkama, koji su počeli sve više da isparavaju ka meni i da smrde direktno ka mom nosu.

Ona je pogledala dole, nasmejala se i posle pogledala u mene i rekla: “Mili moj, kako je bilo u školi?” Želeo sam da se okrenem i odgovorim joj, ali znao sam ako bih to učinio, lice bi mi bilo zagušeno u njenim znojavim tabanima od najlonki. Nisam želeo da se iskradem, a tada sam imao samo 18 godina, pa sam odlučio da razgovaram s njom dok sam gledao televiziju. Iznenadio sam se onim što se posle dogodilo, tapkala me nogama po glavi i rekla: “Zašto odvraćaš pogled od mene dok razgovaram s tobom?” Tada sam rekao „Pa, ne želim da mi tvoja stopala stoje uz lice“, ali onda je ona odgovorila

Pročitajte i ...  Sine nemoj prestajati

„Šta pokušavaš da kažeš o mojim stopalima? Hoćeš da kažeš da mami smrde noge?“, i sve više je mrdala pstićima kao da je osetila koliko jako joj smrde noge u tom momentu.

Samo da bi me nervirala, počela me je udarati tabanima u tim iznošenim najlonkama i tapkati me po glavi. Tada je rekla „Pa znaš kako, mogao bi da izmasiraš mamine smrdljive noge, crkla sam danas na poslu“, rekao sam joj „Nikako“, ali sam posustao kad je počela da me sve više tapka po glavi smrdljivim tabanima u najlonkama. Počeo sam da joj masiram stopala u tim smrdljivim najlonkama, a onda sam pogledao gore, a ona me je gledala odozgo i sve više približavala nožne prste ka mom nosu i mogao sam da osetim kako me polako obuzima znoj dok sam udisao njene smrdljive najlonke na prstima.

Neprestano šireći nožne prste, sve što sam mogao da vidim je znoj prstiju koji je curio između najlonki palca i prstića. U tom trenutku mi je bilo stvarno mučno i srce mi je počelo sve jače da udara dok sam udisao njena smrdljiva stopala u najlonkama. Mama se nasmejala i rekla: “Vidiš li da ti se sviđa kako mami smrde noge”, jedva sam je čuo da bih uzvratio odgovor “A? Uh?” a ona se ponovo nasmejala.

Takođe, počela je da koristi moje lice kao sredstvo za uklanjanje znoja sa njenih najlonskih stopala koja su sve više smrdela.

Ona mi stvarno nije davala prostora za čistim vazduhom, čim sam se pomerao od njenih tabana ona bi ih još jače nabila meni na facu i trljala palac po mom bespomoćnom licu. Ipak se najviše koncentrisala na moj nos. Temeljito mi je obrađivala nos između svakog od njenih smrdljivih prstiju u iznošenim najlonkama. Trljala mi je nozdrve tačno ispod svakog od njenih dugih noktiju na nogama. Samo mi zakopa nos u utor na nogu. Ona je bukvalno brisala celu dužinu svake od svojih nogu gore-dole po mom nesrećnom nosu. Nisam mogao da podnesem kako jako smrde, ali nisam imao izbora sem da se prepustim i udišem mamina smrdljiva stopala. Mogla je da dominira sa mnom bez napora.

Pročitajte i ...  Stopala za igranje

„Omiriši mi stopala“, govorila mi je mama sve češće i trljala tabane o moju facu. “Njuškaj svaki delić mog neprijatnog mirisa stopala u ovim iznošenim najlonkama. Kako smrde između prstiju, ljubavi. Miris ispod noktiju koji se znoje u najlonkama. Miris ispod maminih znojavih tabana. Samo njuši mamina smrdljiva stopala. Udahni jako sav miris mojih stopala. Uzmi to sve pravo u nos, ljubavi mamina. Kako ti se sviđaju mamina, znojna, hrapava stopala u smrdljivim najlonkama na tvom licu, ha? Da li ti smeta ako mama koristi tvoj nos da se češka između nožnih prstiju?

Mislim da je to zato što ne mogu da menjam najlonke baš svaki dan kad idem na posao pa posle ovih par dana u njima ti koristićeš svoj nos da to ispraviš.

Nemaš problema s tim, zar ne? Bolje bi ti bilo, ljubavi mamina. Da li ti se sviđa kako mamine noge mirišu? Da li uživaš u njuškanju prljavštine i mrlja između maminih nožnih prstića, i pod njenim noktima u najlonkama? Zaslužio si ovo, sine. Ti si samo mamin mali dečak pa zato pomiriši moja smrdljiva stopala, ljubavi. Udiši ih dobro da čujem.” I jesam… Odmah sam započeo svoje poslove udisanja maminih stopala u najlonkama po njenoj zapovesti, polako udišući svaki taban od vrha velikog palca na nozi, duž njenog mekog potplata i ruba i završavajući je na peti.

Dok je ona trljala prstićima nogu s mog nosa, teško sam disao i počeo da crvenim u licu od njenih smrdljivih najlonki, a ona se smeškala i štipala me palcem po nosu. Potom se ponovo oglasila “Oseti miris maminih stopala u najlonkama, dečko. To je sve što ćeš od sada mirisati. Znaš, nosim ove cipele na posao toliko dugo da, verovatno u njima rastu neke budjave stvari.

Pročitajte i ...  Incestualni pojmovi (sve vezano za incest za početnike i one iskusne i muške i ženske) 3.DEO

Miris što se razvio u njima je apsolutno grozan a ove najlonke im nikako ne pomažu na svežini naprotiv sve jače smrde.

A ti dragi moj zaslužuješ namirisati svaki njihov delić. Naučiću te da poštuješ žene i da poštuješ majku. Sve žene su daleko superiornije i ti moraš da slušaš tvoju mamu – upamti to. Samo nastavi da osećaš mamin neprijatan miris stopala, ljubavi moja. Samo oseti miris mojih smrdljivih najlonki na tabanima. Udiši kako smrde, udiši jako ljubi te mama!“

Tako je i bilo. Od tada je to gotovo svaki obred posle večere pred spavanje. Morao sam da se naklonim i poljubim i pomirišem njena smrdljiva stopala u najlonkama kad god ona to želi – što je mnogo puta u toku dana – i to je prvo što sam radio kad se probudim ujutro i kako pozdravljam mamu pre nego što krene na posao u njenim smrdljivim najlonkama i iznošenim cipelama.

Počeo sam bukvalno da obožavam mamu i da počinjem da se navikavam na mirisanje, ljubljenje i udisanje njenih lepih znojnih stopala u smrdljivim najlonkama. Često sam joj masirao stopala i radio pedikir na prstima kao i udisao miris iz svih cipela koje bi nosila na posao. Uglavnom ljubim, udišem i služim maminim smrdljivim nogama da bih demonstrirao moje potčinjavanje njenoj moći, jer to je moje mesto u kući, mesto roba pod maminim smrdljivim nogama.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Prvi Put Sa Maminim Stopalima”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)