Orgazam kao kljuc srecnog ispunjenog zivota

Orgazam kao kljuc srecnog ispunjenog zivota

 

Orgazam kao kljuc srecnog ispunjenog zivotaIme: Goca

Godište: 1968.

Zanimanje: Psiholog

 

Opis: Kao dugogodišnji medicinski radnik na polju psihologije jasno mi je da bi ceo ovaj svet bio lepše i srećnije mesto kada bi ljudi shvatili koliko tome doprinose orgazmi. Moja istraživanja su bila mukotrpna ali morala sam i naravno vrlo rado sam sve to razumela i prihvatila. Seksualna energija nas pokreće a orgazam predstavlja vrhunac svega. Nakon njega smo opuštenii, nasmejani, ispunjeni pozitivom.

Tako da ja živim u skladu sa tim 🙂 Do orgazma dolazim ili sa partnerom, ili sa nepoznatim muškarcima, analno vaginalno ili oralno, uživo ili virtuelno kako god, samo da se dobro svrši. Nemoj se bojati ja nisam tu da bih te psihoanalizirala, tu sam samo da bih te usrećila. I tebe i sebe 🙂 Da stvaramo tu pozitivnu energiju, da nam celo telo trne obuzeto onim božanstvenim osećajem ispunjenosti i radosti.

Postoje lagani i jednostavni praktični testovi podizanja broja orgazama na svakodnevnom nivou, da svaki naredni dan bude jedan orgazam više sve dok ne osetiš promenu u svome životu… Orgazmi nas i podmlađuju, orgazmi nas ulepšavaju, i zato ne dozvoli da ti bude dosadno NIKADA! Ja sam uvek dostupna da ti učinim orgazme savršenim 🙂

Da bi me kontaktirao, pozovi 0906/20-21-24 lokal 5, kada se javi ljubazna sekretarica trazi Goca i javiću ti se

Orgazam kao kljuc srecnog ispunjenog zivota

besplatan sms
Pročitajte i ...  Gorica Goga

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)