Zvukove kiše jahanje

Ležali su uz Zvukove kiše koji su se pojačavali iz minuta u minut. Senzualni pogledi nisu prestajali dok je Dijana polako skidala čizme i farmerke. Zadihan sin je bio opčinjen gracioznosti njenih pokreta. Kosa joj se njihala sa strane na stranu, bila je oličenje seksualne energije. Tako zrela i moćna, tako nesigurna a zapravo je tačno znala šta želi.

Spustila je pogled na njegov mokar, crven i uzbuđen kurac. Bio je tvrd i dalje, bio je spreman i to ju je oduševilo. „Jesam li ti nekada rekla koliko si jebeno seksi?“

„Nikada. Ne tim rečima.“

Uprkos tihom pucketanju vatre uz Zvukove kiše i vetra, oboje su mogli čuti i egzotične, lepljive zvukove tela. Legla je preko sina sa pohotnim osmehom na licu. Snažnim rukama Uroš je podigao njene kukove prema gore, a zatim ih snažno spustio na sebe.

„Oh! Oooohh… Jebote….“ – zastenjala je i opsovala.

Osetio je trenja između njegovog penisa i mokrih usana njene pičke. Oboje su bili klizavi i mama je bez problema bila nataknuta na sinov kurac. Pojačao je svoje zabijanje, podižući i spuštajući je na sebe i gurajući se u njenu vaginu. Uroš je svojim zrelim tehnikama iznenadio majku koja je znala da on ima iskustva ali nije znala da je toliko dobar. Bila je na njemu ali nije imala kontrolu. Posedovao ju je.

Ali bez obzira na sve, on je i dalje bio samo mlad momak koji je imao mnogo problem sa kontrolom. Dahtao je. Pre nego što je uspela išta da izgovori, on se divlje trgao dok su mlazovi vruće sperme prsnuli u njene dubine. Dijana je zatvorila oči u pokornosti, dozvoljavajući svom sinu da kontroliše njihov odnos. Držao ju je prisno zbog čega se osećala veoma cenjenom i zanesenom. Njene grudi su se ljuljale, prelepa svedočanstva o njenoj ženstvenosti.

Zvukove kiše zasenili su uzdasi.

Prelepi muškarac ispod nje zurio je duboko u njene oči, potpuno svestan njihove zabranjene ljubavi. Potpuno joj se predao osluškujući u pozadni Zvukove kiše i hladan vetar. Još jednom je kapitulirala pred sinom, ovog puta voljno prihvativši posledice njihovog zajedničkog života kao seksualnog para, kakve god da su posledice. Zvukove kiše jahanje

Stegla je pičkom njegov kurac i svršila uz božanstveni uzdah. Bila je prepunjena njegovim prekrasnim kurcem i semenom. Njegova veličina dovela je do intenzivnog trenja o zidovima njene pice, uprkos njenoj čestoj upotrebi svog velikog dilda. Ovo nije ličilo na bilo koje prošlo iskustvo u kome je uživala. Uroš, njen mladi sin, vodio je ljubav sa njom kao da je muškarac duplo stariji od nje i daleko iskusniji.

Pročitajte i ...  Najviše su mi se Urezale Mamine Riječi

Uroš joj je šaputao o njenoj erotskoj slatkoći, njenoj ležernoj senzualnosti koja ju je činila još poželjnijom. Dijana je utonula u raskošnu seksualnu maglu dok joj je Uroš šaputao kako se osećao kada je prvi put video njenu pičku. Nabrekle usne između njenih butina i slatke guste stidne dlake. Kako je drkao kurac posle jednog odlaska u tržni centar jer su joj se bradavice jasno videle kroz majicu.

Zauzvrat, njegova majka se osmehnula dok je govorila o svom fetišu prema njegovoj kosi. O svojoj čežnji da dodirne njegove preplanule noge i dupe. Zavukla mu je jezik u usta, a zatim opisala svoju čežnju za seksom sa sinom, svoje zadovoljstvo u njegovoj manipulaciji njenim grudima. Do četiri sata popodne, on i ona su bili potpuno iscrpljeni. Uživali su u lepljivom, klizavom i divnom neredu koji su napravili.

Oboje ljubavnika su otišli u kupatilo, a zatim su se preselili u spavaću sobu gde su se zavukli ispod pokrivača. Smejali su se i dodirivali uz neprestane Zvukove kiše sve dok konačno nisu zaspali. U nekom trenutku, dok je kiša nastavljala da udara po prozorima, Uroš se pomerio iza nje i još jednom pritisnuo svoj tvrdi kurac uz njene guzove a zatim zaspao i nastupila je tišina.

**

Uprkos svojoj iscrpljenosti, Uroš se probudio u 7 uz još jedno sivo jutro. Dijana je još uvek bila u snu. Opapao je čaršav ispod njih i otkrio da je mokar od njihovih sokova. Dijanina kestenjasta kosa ležala je preko njenog lica. Njeno levo uho, nepokriveno, ličilo je na delikatnu morsku školjku. Pirsing na njenom nosu ležao je mirno i spokojno. Zvukove kiše jasno je čuo i opuštali su ga.

Podigao je čaršav i divio se njenom malom struku. Njene velike grudi ležale su teške i tople na njenoj desnoj ruci dok je spavala. Njen sin više nije mogao da se obuzda. Uroš ju je nežno i pažljivo otkotrljao na leđa i razdvojio noge, otvarajući joj izmučene usne. Kapci su joj zatreperili.

Prešao je rukom preko glave svog penisa koji je odmah nabrekao. Pljunuo je na njega i postavio je svoj mokri penis direktno ispred njene vagine. Našao je položaj i snažno se zabio unutra dok nije stigao do jaja. Dijanine oči su se otvorile iznenađeno, a onda je odmah posegnula rukama za njim.

„Oprosti mi mama. Jednostavno nisam mogao više da čekam. Morao sam da te imam.“ Povukao se dok je govorio, a onda se još jednom nabio duboko. Uzdahnula je, a zatim sklopila bedra, povećavajući trenje svog tela o drskog uljeza. Bila je čvrsta i vruća uprkos njihovoj intenzivnoj aktivnosti prethodnog dana i noći. Zvukove kiše jebanje

Pročitajte i ...  Sin ima što tata Nema - Deo Prvi

Orgazam ju je savladao!

Uz povik, Uroš je pojačao napad na majku dok su Zvukovi kiše i mlazovi sperme istovremeno padali. Izvijala se i uvijala u njegovom stisku, pokušavajući na izuzetno ženstven način da mu da do znanja koliko je napaljena. Grudi su joj poskakivale s jedne na drugu stranu, ruke su joj pale na krevet a orgazam joj je razbio telo.

„Volim kad si tako napaljen i grub.“

Dok je čučao iznad nje, njegova kosa okruživala je njegovo lice, odsecajući spoljašnju svetlost kao da je preko njih bačen zastor. Njen privezak na pupku prevrnuo se preko njenog stomaka, ponovo lepljiv od sperme i znoja. Uaroš je lagano, ali postojano gurao dugo nakon što je sperma prestala da teče.

**

Nakon dugog kupanja sin je poslužio doručak. Zatim su se obukli i po kiši istrčali do automobila. Vozali su se po antikvarnicama dok nisu morali da stanu da nešto pojedu. Bio je slika i prilika zgodnog mladića u teksas farmerkama sa smeđom kožnom jaknom i planinarskim čizmama.

„Te farmerke ti prelepo stoje.“

„Hvala ali toliko su uske da jedva mogu da postavim kurac u stranu. A ne pomaže ni to što sam jebeno napaljen.“

„Polako sa tim rečima. Ovde nas poznaju kao majku i sina.“ – namignula mu je.

Sa sakoom zakopčanim ispod grudi, Dijanin herojski dekolte bio je otvoren za sve. A svi oni koji su je videli svakako su joj se divili. Uroš je uživao u naporima muškaraca, žena i momaka da se postave tako da mogu da vide njen dekolte. Takođe je uživao u sopstvenoj tvrdoći koja je sada bila prilično primetna niz levu butinu. Njegova majka je takođe cenila njegovu očiglednu napaljenost.

„Da, te farmerke možda nisu bile savršeno rešenje“, rekla je svom sinu dok su jeli za stolom pored prozora uz Zvukove kiše. „Slušaj, postoji nešto što želim da znaš, nešto što se nadam da ćeš razumeti. Za mene je ova ljubav sa tobom trajna. To nije nešto što imamo sada i pa ću preboleti kada se vratimo kući.“

„Razumem mama, isto se osećam.“

„Jednog dana sam srela prijateljicu iz srednje škole, nisam je videla godinama. Postale smo bliske prijateljice, ona je srećno udata sa dvoje dragocene dece. Izašle smo jedne večeri u kafić i sjajno se zabavili plešući sa puno ljudi.“

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 3. Deo

„Pa, šta se desilo?“

„Plesala sam sa njom kada se to desilo – moje sise su nekako ispale iz uske kratke majice. Nije mi dozvolila da stanem da uradim bilo šta po tom pitanju. Privukla me je bliže i pre nego što sam shvatila šta se dešava, poljubila me je. Vratile smo se u hotel i spavale zajedno.“

„Dakle, bili ste tako umorne, samo ste pale u krevet i zaspale“, rekao je on.

„Hm, ne. Uroše, vodile smo ljubav te noći. Ona je od tada draga prijateljica, i kada se nađemo prilično smo intimne. Htela sam da znaš, jer ćeš je uskoro upoznati. Da li to nešto menja između nas?“

Bio je tih a onda je zamišljeno rekao: Ufff… ne znam. Ona je verovatno prevelika konkurencija za mene.“ Zvučao je nesigurno i prilično uplašeno. „Ona ti nije konkurencija! Ona je moja prijateljica. Ti si moje srce i moja ljubav.“ Zvukove kiše poza 69

Poza 69 uz Zvukove kiše.

Sa blagim osmehom njen sin je pružio ruku da joj dodirne lice. „Opusti se mama, razumem. Mi smo u ovome na duge staze. Čuvaj je kao dragog prijatelja, očigledno dobro utiče na tebe. I siguran sam da će se i meni dopasti.“

Vratili su se kući i momentalno krenuli da se skidaju. Urošev kurac je ceo dan bio dignut i željan, mamina pička mokra. Zvukove kiše jedva da su i primećivali, navikli su se na njih dok su ležali u incestnoj 69 pozi. Dugo im je vremena trebalo da iskontrolišu nagone i hormone kako ne bi prerano svršavali.

Mesecima su se tucali dok nisu došli do nivoa kada su mogli satima da se jebu bez preranog orgazma. Dani su im uglavnom počinjali i završavali sa seksom. Ali nije to bio samo puki čin jebanja. To je bila istinska ljubav iako zabranjena i sakrivena od očiju drugih. Započeli su novi život.

Uroš je prihvatio njenu drugaricu i nije im se mešao u intimne povremene susrete. Sa druge strane, Dijana i njen sin nikada nisu napuštali jedno drugo.

Kraj.

Za 2. Deo klikni Ovde.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)