incest price mama

Kristina je imala 48 godina sexa nije imala dobrih 12 godina jer njen suprug nije bio preterano zainteresiran za takvo šta ali to nije značilo da ona nije imala svoje potrebe koje je zadovoljavala pomoću raznih dildo igračka koje je imala u svojoj tajnoj fioki.
Uvek je bila lepa žena pa tako i sa svojih 48 godina imala je jebljivo lepo lice plavih očiju i plave kose do ramena velikih sisa u obliku zona sa smeđim areolama i bradavicama i dlakave pičke svetlo plave boje.
incest price mamaNjen sin je oduvijek imao fetiš na njene korištene gaće i znala je da je u mladosti volio da ih njuška dok je masturbirao jer ga je par puta ulovila u tome ali nikad nije htela da ga suoči sa time jer ipak nije joj bilo ugodno o tome da priča sa svojim sinom a i mislila je proći će!
On je sada već bio 30 godina i imao vlastitu porodicu ali zbog nedostatka pažnje i sexa koji nije imala kod supruga Kristina se jedne večeri priseti kako je dok joj je sin bio kući on uživao u mirisu njenih gaća i pitala se dali bi i sada osećao isto kada je u godinama, to ju je činilo vlažnom između nogu a i ujedno i osećala je sramotu jer kako je mogla uopće da i pomisli da je to uredu.

Tog leta je odlučila da ne ide na more nego da uzme hotelsku sobu u jednom od Zlatiborskih hotela, očekivano kao i prijašnjih godina unazad 6 godina njen suprug nije bio za putovanje ali ona je ovog puta bila odlučna da ide pa je nazvala sina i na njeno zadovoljstvo on je imao i vremena i volje da otputuje sa njom na Zlatibor na 10 dana.

Kada je došao dan ona i sin su konačno krenuli na put ka Zlatiboru i dosta ćaskali o svemu u autu pa je ona u jednom trenutku odlučila da ispita kakvo mišljenje sin ima o njoj te je odjednom rekla.
Mama: “ Hvala ti što si pristao da ideš sa mnom na put umesto oca jer kako bi baba poput mene mogla drugačije da ode na put kada joj suprug više nije ni za što“
Sin: “ Baba? Nisi ti još nikakva baba, ti si još uvek u dobrim godinama! Zašto misliš da si baba?“
Mama: “ Pa imam 48 godina imam djecu koja su u brakovima i koja imaju i svoju djecu što znači da imam unuke i plus mislim da i nisam više zgodna kao nekad što sam bila“
On se počne smijati glasno na njen komentar te je na kratko pogleda i vrati pogled na put jer je vozio.
Mama: “ Šta je smešno? Sine šta sam ja to toliko smešno rekla? “
Upitala ga je ljutio i pomalo uvređeno!
Sin: “ Pa nama nisu to nikakve strašne godine sve je to normalno da se događa ljudima!“
Mama: “ A znači da nisam zgodna kao nekad!“
On se opet počeo smijat!
Sin: “ Šta? “
Mama: “ Pa rekla sam da nisam zgodna kao nekad a ti si samo rekao da nisam u strašnim godinama što znači da nisam ni zgodna žena više samo ne želiš da mi to priznaš! “
On nije prestajao da se smeje.
Sin: “ Mama šta ti je? Šta te odjednom spopalo? Koga briga kako izgledaš sada? O bože Mama kakva je to priča o tvom izgledu odjednom? “
Ona postiđena i ljuta samo odbrusi.
Mama: “ Ma zaboravi da sam bilo šta rekla “

Pročitajte i ...  Kako mi je Mama Zajahala Kurac

Nastavak puta je prošao tiho sve do hotela kada ga je ona uhvatila za rukav prije nego što su se prijavili na recepciji i šapnula mu.
Mama: “ Znaš, ako neko pita mi nismo mama i sin jer ljudima može biti čudno, znaš? Ovaj molim te reci reci reci… “
On se opet počeo smijati i odgovori joj glasno.
Sin: “ Da draga“

Nakon prijave i ulaska u sobu on se celo vreme smijao a ona bila ljuta na njegove reakcije kada su došli u sobu odmah na ulazu u sobu sa leve strane je bilo kupatilo a u produžetku jedan bračni krevet i kuhinjski elementi koji su bili na zidu do kupatila a sa druge strane je bio ormarić, mali stolčić i dve stolice.
Mama: “ O divno sad još i to! Zaboravila sam da sam uzela sobu sa bračnim krevetom“
On videvši da je ona nervozna zagrli je i kaže joj.
Sin: “ Nije problem, ja ću spavati na podu i znaš šta, ti si i dalje zgodna žena mama!“
Mama: “ Ma to sada kažeš samo da bi se ja bolje osećala ali hvala ti u svakom slučaju i oprosti možda je bilo neprikladno od mene da pitam rođenog sina takvo nešto!“
Nasmiješila se nježno i pomilovala ga po licu.
Sin: “ Ma stvarno, mama ti si stvarno zgodna žena ne kažem ti to samo zbog toga nego je to istina a ja sam reagovao onako jer sam bio iznenađen tvojim pitanjem i tvojom nesigurnošću! “
Ona se podigne na prste i povlačeći ga prema sebi jer bio je mnogo višlji od nje, poljubi ga u obraz pa stavi ruke na njegova prsa i kaže.
Mama: “ Dobar si ti sin, znaš li? Nego ko će prvi pod tuš? “
Sin: “ Hajde ti ja ću samo da pišam prije nego što počneš da se tuširaš ako nije problem?“
Mama: “ Naravno da nije“
On je otišao u kupatilo i počeo pišati nakon što se ispišao razgledao je malo po kupatilu te oprao ruke za to vreme majka mu je svukla svoju odjeću sa sebe i kad je on izašao bila je ogrnuta u peškir i imala papuče na nogama i spremna da ide pod tuš, prošla je pored njega ulazeći u kupatilo i dok je prolazila osetio je miris njene kože i pičke isti onaj miris koji ga je uzbuđivao dok je bio u pubertetu i prvi put otkrio drkanje.
Kada je unišla u kupatilo primetio je njene nošene gaćice na krevetu pokraj njene odeće u kojoj je putovala i kad je čuo zvuk vode u kadi zgrabio je njene gaće i prisetio se da je to bio razlog njegovog prvog orgazma te mu se kurac počeo buditi u gaćama uzeo je njene gaće u ruke i počeo da ih njuška i da se dira po kurcu.
Za to vreme ona se priseti da je zaboravila svoj šampon za kupanje te iziđe iz kupatila i imala je šta da vidi, njen rođeni sin baš kao i nekad kada je bio mlađi njuška njene gaće i dira se po kurcu!

Pročitajte i ...  Utjeha za Majku

…… Nastavit će se!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Povratak odakle je izašao”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)